Azt hihetnénk, hogy áprilisi tréfa, de tényleg megtörtént: Böjte Csaba atya arról beszélt gyerekeknek, hogy a terrorizmus miatt jogerősen elítélt Budaházy bácsi ártatlan. De még arra is rávette őket, hogy imádkozzanak érte.

Böjte Csaba gyerekeket vett rá, hogy imádkozzanak Budaházy bácsiért akit terrorizmus miatt jogerősen elítéltek elBöjte Csaba – MTI/Mónus Márton

Böjte Csaba egy olyan videót posztolt a YouTube-ra, amit ha nem látnánk, nem is hinnénk el, hogy ilyen létezik. 

Börtönben voltam és meglátogattatok

– szól a felütés. Ezzel a Máté evangéliumában olvasható újszövetségi idézettel kezdte beszédét Böjte Csaba atya, majd azzal folytatta, hogy börtönbe nemcsak fizikailag, de imádsággal is el lehet látogatni – szemléz a 444.hu. Majd arról beszélt, hogy vannak, akik ártatlanul ülnek, és vannak, akik hibát követtek el, magyarázta Böjte a kicsinyeknek, majd kifejtette nekik, hogy Budaházy “bácsi” és “az ő baráti köre” ártatlanul ülnek.

Folyik a per, hogy kimondják az ő ártatlanságukat

– értelmezte az aktuális jogi helyzetet a szerzetes a gyerekeknek.

Budaházyék ügyében március 9-án hozott jogerős, másodfokú ítéletet a Fővárosi Ítélőtábla, amiben a Böjte szerint ártatlan bácsit hat évre ítélték terrorizmus miatt. Ez már megismételt eljárás volt, de Budaházyt eddig minden körben terroristának találták. Az eredeti, 2016-os elsőfokú ítélet 13 év fegyházat jelentett volna, majd, miután az azt a Fővárosi Ítélőtábla 2018-ban hatályon kívül helyezte és új eljárást rendelt el, az új eljárásban előbb 17 évet ítéltek meg, másodfokon ezt csökkentették hatra.

Forrás: 444.hu

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Nácineveldét vezetsz fidesz-irányítással a mi adóinkból? Gyalázatos!
Nrm tudom, hogy a román hatóságoknak van-e jogalapjuk Böjte körmére nézni, de, lévén ez az ő országuk, mégiscsak figyelniük kellene a magyar kormány által kifejtett és exportált propagandára.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
celebkedünk-celebkedünk, a sekrestye meg üres? ez a faxi is csak egy rongyrázó paputánzat..
Nyírfa
Nácineveldét vezetsz fidesz-irányítással a mi adóinkból? Gyalázatos!
Nrm tudom, hogy a román hatóságoknak van-e jogalapjuk Böjte körmére nézni, de, lévén ez az ő országuk, mégiscsak figyelniük kellene a magyar kormány által kifejtett és exportált propagandára.
csak úgy....
magyarországon lassan a papok nem csak az oktatásban vállalhatnak szerepet, talán még az igazságszolgáltatás is az övék lesz! :) éljen a szent inkvizíció...,megégetni a viktor ellen vétkezö eretnekeket!
jáger laszló
Böjte bácsi azkor imádkozzál látástól Mikulásig úgyse kell mást tenned!!
Térdre csuhások mondá vala 1honfitársunk!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
@csak úgy...: Egy pap, aki nácikért imádkoztatja a gyerekeket...mi ez, ha nem politikai pedofília?
Undorodom, fel vagyok háborodva!
Alfa
bojte egy alkoholista narkós pedofil fasiszta-náci terrorista barom,mint orbán,és a fidesz-ner szekta
csak úgy....
@Nyírfa: mindenki megérdemel egy imát! :)
szegény hazám
"Böjte Csaba gyerekeket vett rá, hogy imádkozzanak Budaházy bácsiért akit terrorizmus miatt jogerősen elítéltek el" Már leírta előttem Alfa, hogy barom, de megismétlem, ez tényleg egy BAROM!!!
Törölt Nick
Ez is Böjte Csaba:
"Rémtörténetek a Böjte Csaba által vezetett dévai árvaház körül: egy pedofil nevelő tíz éven át fajtalankodott a gyerekekkel, tudtak róla, de nem tettek semmit. A gyerekeket időnként úgy megverték, hogy eltört a csontjuk, fejükből ömlött a vér, de orvost sem hívtak. Az adományokat a gyerekek csak addig tarthatják a kezükben, amíg lefényképezik őket, aztán elveszik tőlük. Romlott húsból főznek nekik, penészes kenyeret esznek, pedig támogatás és gazdagság van bőven, csak nem nekik.

A gyerekeket sokszor a családjaikból szakítják ki, néha fenyegetéssel, hogy elveszi tőlük az állam, mert nagyon szegények, és így lesznek árvák. Böjte csinál árvákat belőlük, és gyűjti a pénzt."

Egy utolsó szégyenkeresztény NERgazember.
Pálinkás Pál
orbán rothadt román csuhás pribékje...pokol vár rá...
kereső
@csak úgy...: 12:23 "Ez a fideszesek által, az szájuk íze és akarata szerint barkácsolt alaptákolmány Preambulumában olvasható. Amennyire tudom, az évente aktuális módosítások ezt soha nem érintették, elméletileg még most is szekuláris államban élünk. Elméletileg legalábbis, mert gyakorlatilag egyre kevésbé áll így a helyzet. Értem én, hogy Semjén Zsolt úgy lubickol ebben a vallási szabadrablásban, mint hal a vízben. Elvégre teológus, bár én történetesen olvastam az egyik irományát, mely ismeretlen okból – és nyilvánvalóan a mi pénzünkből – nyomtatásban megjelent. Keserves, zavaros, gagyi, sem logikailag, sem erkölcsileg semmi módon nem tolerálható, élvezhetetlen fércmunkának tartom. Nem tudom, mi kell ahhoz, hogy valaki valamilyen diplomát kapjon. Egyre inkább meggyőződésemmé válik, hogy gyakorlatilag semmi. Amelyik országban Budai Gyula, Tállai András, Deutsch Tamás (és sokan mások) diplomához juthattak, ott nem az elmúlt évtizedben kezdett végletesen lerohadni az oktatás.
Odáig fejlődtünk (vissza) a gengszterváltás harmincsokadik évében, hogy ez a figura, aki Orbán Viktor helyettese, aki mélységesen hívő ember létére nagyon lelkesen lövöldöz agyon élő állatokat, most azzal kampányol, hogy jobban teszik az országlakók, ha jóban vannak az egyházzal és a kormánnyal, mert különben ott rohadhatnak el, ahol vannak, sem pénzt, sem semmit nem fognak kapni. Az egyházzal való szembenállás és az egyház kormányzati szerephez, közvagyonhoz és majdnem teljhatalomhoz jutása között van néhány lehetőség, ami nyugodtan működhetne is. Mármint normáliséknál, nem itt. A Fidesz pontosan ugyanazt csinálja az egyházzal, amit a külhoni magyarokkal. Visít, hogy elnyomják és üldözik, ezért ész nélkül önti nekik a közpénzt, aminek a következménye nem tud más lenni, mint akinek az adóját akaratán kívül erre költik, miközben jóformán semmi nem működik az országban, az előbb utóbb felteszi a kérdést, hogy miért fontosabb a külhoni magyarok boldogulása, mint a bennszülötteké, ...
kereső
..., miért kap az egyház pénzt és ingatlanokat, miközben az önkormányzatoktól, a közösségektől elvesz a kormány. Miután ebben a disznóságban tevőlegesen részt vesznek a külhoni magyar politikusok is, az egyház vezetői is, nem csoda, ha ellenük fordul a közhangulat. Ez előre látható, elkerülhetetlen.
Amikor majd a külhoni magyarok kezdik nagyon szarul érezni magukat, emlékezzenek rá, hogy ezt személyesen a saját politikusaiknak köszönhetik, akik lemondtak az érdekérvényesítő képességükről, kiszolgálták Orbán Viktor akaratát pénzért, pozíciókért, kiszolgáltatták azokat, akiket szolgálniuk kellett volna. Az egyházi vezetők is emlékezzenek a zsákmányszerzésre, a telhetetlen habzsolásra, a közvagyon mohó felzabálására, a kormány gátlástalan kiszolgálására. Akkor is emlékezzenek erre, amikor nem lesz, aki megvédje az összehordott vagyont és hatalmat, csak dühös emberek lesznek, és ismét működő hatóságok, törvények. A lopott pénz soha nem hoz sem megnyugvást, sem tiszteletet, de valamiért ezt évszázadok, de talán évezredek óta képtelenek megtanulni az éppen, átmenetileg a hatalom csúcsán tenyészők. Semjén odáig fajult, hogy nem csupán az egyház felsőbbrendűségét hirdeti nyíltan, de azt is, hogy sem az önkormányzatiság, sem a demokrácia semmilyen formája nem működik immár. Az marad életben, aki elég szorgosan kollaborál. Innen talán már tényleg nincsen lejjebb, lassan lehet kezdeni a trágyadomb lebontását."

/szalonnázó.com/
justhpeter
Böjte papa szellem állapotát tekintve megérett a végleges nyugdíjra, hiszen sokáig viselte az Orbán-Nagykeresztet. Évtizedeken át volt a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe dízkereszténye és ez meg is ártott neki.
kereső
Olyan szivesen "üldözött kereszténnyé" tenném, és vele együtt semjént, rétvárit, kiss rigó és balogh püspököket, erdő biborost-amiért azt mondta, hogy az egyház nem jótékonysági intézmény-és a harácsért, és valamennyit akik feledve Jézus tanitásait földi "istent" imádnak és a mamonn istenéhez imádkoznak. Legalább azbej tristannak súrúbb lenne egy kicsit a dolga.
Lendkerék
Böjte Csaba másfél-két évtizeddel ezelőtt egy tiszteletre méltó, az elesett, segítségre szoruló gyerekeket gyámolító szerzetes volt. Voltunk nála Déván, vittünk itthon gyűjtött adományokat. A gyermekotthon-birodalma egyre nőtt Erdélyben, még akkor sem gondoltunk semmi rosszra. De aztán amikor felbukkant a NER-propagandában, már láttuk, hogy nagy baj lehet. A Fidesz kiváló érzékkel talál rá a jellemgyenge, a hatalmi céljait kiszolgálni képes nevekre, megvásárolja, megzsarolta, magához köti őket, és a halálos ölelésükből nincs menekvés. Nekem hatalmas csalódás Böjte. Ez a Budaházy-performansza pedig végstádiumú elmebajra utal. Más is rájöhetett, mert a videó már eltűnt.
karma1
a bojte csaba bacsit meg jol valagba kene rugni, ugy hogy egeszen hazaig repuljon a fatornyos roman falujaba! Az, aki papnak adja ki magat, de a fiukat boxolasra kotelezi, mintha minden 10 eves gyereknek csak Muhammad Ali lenne a peldakepe! Kocsog allat...
Szevasztok
A hülye, ahelyett, hogy nemváltó műtétre venné rá, borzasztó.
Nyírfa
@csak úgy...: 12.42

Például azt, hogy szabaduljunk már meg tőlük, kedves Isten, csinálj valamit, légy szí'?
csak úgy....
@Szevasztok: annak is eljön majd az ideje ha fideszék úgy látják jónak és hasznosnak ! :) -buta faxikból még butább anyósokat lehet majd gyártani..
balos
@CsipkeRózsa: Hát az én díjam egy hatalmas céltáblán ö lenne a tízes kőr!Nem minden "szerzetes" szemét,de minden szemét szerzetes!
csak úgy....
@Nyírfa: kedves istenem,kérlek lépj át a szellemi nyomorékokon, mi ezt is megbocsátjuk neked, hiszen több ezer éve fájhat a fejed miattunk, az elbaxott teremtményeid miatt,akiket jogosan baxtál ki a paradicsomból! uram, álj a sarkadra és baxx oda a villámaiddal,mint zeus kollégád tette aki bika képében rabolta el európát
Nyírfa
@csak úgy...: 16.59

Szegény Isten, kint van velünk a vízből! :))
Nyírfa
@csak úgy...: Most kapcsolok: Zeusz kolléga bika képében eltabolta Európát? Hányom-vetem a keresztet, műveletlenségem okán Canossa vára előtt kérem a bűnbocsánatot, de : lemaradtam valamiről? :))
csak úgy....
@Nyírfa: szerinted az emberi butaságot mostanában találták föl? ;)
sokan,túl sokan lesznek függök izmusoktól, amiröl késöbb hallani sem , hogy is mondjam...
az okosok is megvezethetök..., talán tudsz erre példákat?
a valamiben való túlzott hit mindíg kibabrál a hívökkel...
Nyírfa
@csak úgy...: Szégellem, utána olvastam a mitológiának, és tényleg...Zeusz, Zeusz, raboltál volna el engem, akkor most nevezhetnénk a kontinenst Edit-földnek. Egész jól hangzik. :)

Fiatalon csak két dolgot kértem az élettől, az egyik az volt, hogy kíméljen meg a buta emberektől. A másik, hogy ne kerüljenek az utamba rosszakarók.
Na de, nem úgy van ám, hogy feladod a rendelést, és Isten szépen kisepri előtted az utat. Úgyhogy jöttek a buták és a rosszakarók, és meg kellett tanulnom bánni velük. Néha több, máskor kevesebb sikerrel , de eljutottam a 70. évemig.
Egyvalamiben hiszek, abban, hogy az Élet a barátunk. Valahogy viszonozni kéne már, hogy ne legyen annyira egyoldalú.
Józsipapa
aljas csuhás...
összekevered a papságodat és a
politikát...
drrotf
Nem értem, hogy miért teszi ki magát Csaba atya annak hogy azt mondják az emberek , hogy egy egyházfi beleavatkozik az állam intézményeinek , nevezetesen a bíróságoknak a munkájába.Tanult emberként , az egyházi életből is tudhatná, hogy az állam polgárainak alá kell vetni magukat a törvénynek és el kell fogadni és önként kell teljesíteni a bíróságok jogerős ítéletét.Arra az emberre akit a bíróság jogerősen elítélt nem ésszerű azt mondani hogy ártatlan , ilyent még az egyház embere sem mondhat!A törvényt tisztelni kell , ezt kellene a gyerekekl fejébe is betenni, nem az ellenkezőjét!
csak úgy....
@Maccska: nem szar neked,hogy ennyire kecskefüggö lettél? :) -már azt sem tudod miröl beszélsz, - 0rbán és a kecskéd faxán elvették az üres fejedt!
csak úgy....
@Nyírfa: edit, ezek szerint miníg ugyan az volt a kívánságunk? :) - mond, hol izéltuk el ha mi mégis mindíg mást vallunk, ennek ellenére !?
kik okozták és kik okozzák a buta embereket,és mi célból?
Nyírfa
@csak úgy...: 18.49

Nem biztos, hogy mást vallunk. Inkább csak eltérőek a tapasztalataink.
Egy kívánságunk biztosan nem egyezik: én magas, szőke, kék szemű férjet álmodtam, és jött egy barna hajú, barna szemű, nem magas fiú, akiről 3 hónapnyi együttjárás után tudtam, hogy ő lesz életem párja. Ő még nem tudta, de aztán rájött. :)
Ha most azt mondod, hogy magas, szőke, kék szemű hölgy lebegett a lelki szemeid előtt, de alacsony barnát vezettél az oltár elé, akkor valószínűleg rokonlelkek vagyunk. :)
szegény hazám
@jáger laszló: akkor még kommunista volt ez a honfitárs.
szegény hazám
@Maccska: he... cicamica. Értem ne imádkoz, Maradok kommunista.
csak úgy....
@Nyírfa: politikától mentesen ezt a témát sem tudom rendezni, hiszen a nagy szerelmem barna volt és a kedves édesapja, mint osztályidegent eltiltott a lányától, - akivel azóta megbeszéltük, hogy akár normális pár lehetett volna belölünk egy normális világban! - az alacsony barna jutott nekem és nem az igazi szerelem!
én sosem álmodoztam, nekem ö volt ...a világ leg szebbje és leg kedvesebbje!
-így jártam..., akkor már nem elöször rúgták ki alólam a hokedlit!
Nyírfa
@csak úgy...: ...a tapasztalatok..., ugye-ugye.
Egyébként, már emlékszem, érintetted - éppen a politika kapcsán - ezt a szomorú eseményt.
Nem tudom, engem el lehetett-e volna tiltani valakitől, akit szeretek...nem hiszem. De, mondom, mások a tapasztalataim.
A szüleim felvilágosult emberek voltak, elképzelhetetlen volt, hogy megerőszakolják az érzéseimet.
Osztályidegen...nem is értelmezhető a számomra. Tudom, mit jelent, de nem érzem a létjogosultságát.

Nagyon szépen beszélsz róla, az elszalasztott kedvesről. Ugye, tudod, hogy még sok-sok életünk van, és mindig mindent bepótolhatunk, kijavíthatunk!
csak úgy....
@Nyírfa: edit, elhiszed nekem,hogy akikröl nem is gondoltad volna... ?
www.youtube.com/watch?v=rzy2wZSg5ZM
csak úgy....
@Nyírfa: engem az "osztályidegent" tiltottak el töle , ecsetelve a várható következményeket, ö nem tudott semmiröl !
érdekes,én akkoriban sürün találkoztam ezzel az osztályidegennek nevezett valamivel, ami állítólag én voltam ! -nagy dolog,most meg lipsi vagyok...,az idiótáknak mindíg kell valami kifelyezés a szellemi mívoltjukra...
Nyírfa
@csak úgy...: Imádom...
Anyámnak gyönyörű hangja volt, csilingelő szoprán, állandóan énekelt, dudorászott... énekesnőnek készült, Csakhogy közben kitört a háború. Először azt hittem, Piaf után kaptam a nevem, de nem, anya egy barátnőjéről, akit elhurcoltak, és soha többé nem látta.
Politika? Történelem? Ez az életünk.
Furcsa ám, visszatérve Piafra, mert első hallásra beleszerettem, és ez, bizony, kiskoromban esett meg. A szó szoros értelmében elvarázsolt. Bármennyire is szerettem a hazámat, ha ő énekelt, franciának álmodtam magam. :)
szegény hazám
@Maccska: Nem dicsekszem. Csak van gerincem nem úgy, mint annak akinek a segéd nyalod folyamatosan. Az maradtam ami voltam, nem lettem semmi más, nem cseréltem köpönyeget mint a karmelita malac.
csak úgy....
@Nyírfa: a felvilágosult szüleid engedtek volna egy dsszidens kölkével randizni ?
aki szerintük ...
csak úgy....
@Shikari: te szegény szerencsétlen elmebeteg!
szegény hazám
@Shikari: süketkém. Akkor a fidssssssssssssssssss banda élén a kormánnyal vonul először a karanténba.
csak úgy....
@Nyírfa: edit,lassan kiderül, hogy akkoriban sem volt minden fenékig tejföl,még ha utólag szebbnek is tünik! -fiatalok voltunk és letéptük a láncainkat...,már amennyire hagyta az akkori fidesz!
csak úgy....
@Nyírfa: kár,hogy cca. 180 km. volt köztünk! :) -akkor a 70 es évek elején téged kereshettelek, valami minden hétvégén fölvitt budapestre és a déli pu. on aludtam át a szombatról vasárnapra virradó éjszakát! akkoriban céltalannak tünt, de látod itt a magyarázat! :)
csak úgy....
@Shikari: tibim, miért nem veszel magadnak egy vibrátort, akár használtat?
Nyírfa
@csak úgy...: 21.01

Egy valami miatt nem bántam a rendszerváltozást, és ez a spirituális gondolkodásmód. Úgy nyeltem az "új" információkat: homeopátia, alternatív gyógyászat, buddhizmus, hinduizmus, asztrológia, grafológia, mint kacsa a nokedlit. Egy csomó minden értelmet nyert, megértettem, miért kevés a pszichológia, mi az, amit nem nyújt, és mi az a több, amit a spiritualitás hozzá tesz. Téged igazolva - bizonyos szemszögből - kinyílt a világ, és tovább tudtam lépni. De: annál inkább lett világos , miért nem zavart az egypárt-rendszer, miért vonz a kommunisztikus társadalomkép, minél jobban beleástam magam ebbe az új világba, ami,persze nem új, csak megmutatta magát a számomra.
Kapaszkodj meg erősen: tudod, mit mondott az én ateista apám? Hogy Jézus volt a valaha élt legtisztább kommunista.
És én csüngtem az öregen, és tudtam, hogy nem azért szeretem, mert az apám, hanem azért, mert ilyen ember.
A szálak összeérnek, ha figyelsz, de tényleg figyelsz, akkor előbb-utóbb meglátod, miért azok a szüleid, akik, miért azokkal az emberekkel találkozol, akikkel, miért történnek veled ismétlődően helyzetek, és miért maradnak el, ha felismerted az okát.
Abbahagyom, mielőtt megúnod. :) Az emberek nem szeretik, ha nem kenhetik másra a felelősséget, ez az énvédő stratégia egyidős velünk.
nejlontacskó
Nem kérdem én, meddig járnak még köztünk
Szemforgató, hamis papok
Csak annyit kérdezek, a válaszra várva:
Rabok legyünk vagy szabadok?
Nyírfa
@csak úgy...: 21.43

Magas vagy, szőke és kék szemű? :)
'72-ben ismerkedtem meg a férjemmel. Megláttam, és azt mondtam: Hűha! :) Bár elváltunk, nagyon szeretem, ma is jó a kapcsolatunk.
Volt olyan, hogy én is köztéren töltöttem az éjszakát, hólapátolással. Utána suli. Jó kis tapasztalat volt ez is. Újságot is árultam, szerdánként 300 példány volt a karomon. Igaz, nyár volt, vakáció, időm mint a tenger. Annyiféle emberrel találkoztam!
Jó ám fiatalnak lenni, jobb mint öregnek. Ha most lennék huszonéves, útra kelnék.
nejlontacskó
@Shikari: a Feri haverja volt Ghaith Rashad Pharaon fegyvercsempész, terrorista?
Ugye nem?
csak úgy....
@Nyírfa: szerencsés lány voltál,neked minden megadatott amit mások csak remélhettek , nem is csodálom, hogy imádtad az apád! semmi okod védeni,biztos vagyok benne,hogy egy jóember volt, ugyan úgy mint az enyém, aki szökni kényszerült..., lassan ott artunk,hogy a múlt fontosabb mint a jelen, ami nem igaz!
tanultunk,kiki a maga módján, nincs szemrehányásra ok, hiszen mi még akkoriban fityfenék voltunk a gondolkodó nagyokhoz képest!
-most meg ismét úgy kezelnek 0rbánék bennünket, ill. csak téged és a volt honfitársaimat, mint valamikor régen engem és a hozzám hasonlókat!
csak úgy....
@Nyírfa: szöke és kékszemü :) -igen ! german típus, északi falyta aki már ösz de nem hagyta el a buta haj az okos fejét! az öseim valamikor még ismerték lehelt,botondot,-azt nem állítom,hogy barátok is voltak!
Nyírfa
@csak úgy...: 22.17

"-most meg ismét úgy kezelnek 0rbánék bennünket, ill. csak téged és a volt honfitársaimat, mint valamikor régen engem és a hozzám hasonlókat! "

Akkor most osztákyidegennek számítok, számítunk? :) Egy diktatórikus , populista rendszerben liberálisként, demokrataként , zöldként nem könnyű létezni. Hála az égnek, már nyugdíjas vagyok, senki , semmi nem kényszerít, hogy bárkivel is érintkezzem. Akivel, akikkel kapcsolatot tartok, az saját döntés.
Azért én bízom abban, hogy Orbánnak leáldozott, és lesznek még szép éveink! :)
Nyírfa
@csak úgy...: 22.30

Hát, még a végén kiderül, hogy rokoni szálak kötnek össze minket, ugyanis apai ágról echte germán a família. :)
csak úgy....
@Nyírfa: akik másként gondolkodnak mint a mezei átlag és nincs csölátásuk azok osztályidegenek! :) -ez különben egy jó hír,mert ki szeretne közösködni a mezei átlaggal! - 0rbántól nehéz lesz szabadulnotok míg , - de most vesszünk megint össze ha nekiállok gyurcsányozni?
azon jár inkább az eszem,hogy hol lehettél a 70 es években mikor kersgéltelek!
csak úgy....
@Nyírfa: apád is magyarosíttatott mint apámnak kellett? -érdekes idök voltak...
állítólag a horthy rendszerben több volt a "kötelezö magyarosíttatás " mint az azt követö "kommunista" években! -mert egy schmidt,mint kovács mégis csak más...,rögvest magyarabb! :)
Nyírfa
@csak úgy...: 22.51

:)) Óbudán. Óbudai lány voltam, mentünk evezni a Dunára, kirándulni a Hármashatár hegyre. A Hajógyári- szigeten piknikeztünk hétvégenként, mellettünk legeltek a tehenek. :)) Csúcs volt. :)
Aztán a párom elragadott, és Óbuda már csak látogatások terepe lett.

Azt hiszem, nem is magunknak köszönhetően szabadulunk meg ettől a kolonctól - így beszélek egy emberről -, hanem ő intézi el magát.
Nyírfa
@csak úgy...: 23.04

Nem. Germán nevünk van, senki nem magyarosított. A család jutalomból kapta a magyarországi letelepedést, és Teréziának nem illett ellentmondani. Kutyabőr is járt vele, azt megkapta egy zsidó menekült a negyvenes években, remélem, sikerült túlélnie vele.
csak úgy....
@Nyírfa: én meg vidéki gyerek létemre,hogy el ne tévedjek örökre, ültem a délibe és vártam a sültgalambot míg te piknikeltél! :) -ettöl függetlenül érdekes és tanulságos idök voltak, ott tanultam meg,hogy aki bántani akar azt tökön kell rúgni!
Nyírfa
@csak úgy...: Ketten maradtunk, így csak tőled köszönök el, megyek csucsukálni. Jó éjt!
Jut eszembe: Nessy ma alig mutatta magát.
Nyírfa
@csak úgy...: 23.25

Na, még elértél. Igen, a tökönrúgás igen hasznos, apa mondta is nekünk, hogy ott kell megragadni a támadót ahhoz, hogy harcképtelen legyen. Szerencsére még nem kellett kipróbálni. :)
Na, ki a Déliből, irány az ágyikód! :)
csak úgy....
@Nyírfa: még kutyapörke is .., erröl jut mindíg eszembe magunkról ;) a klemton kaspar pászta de alsoken (pécsi sándor)
csak úgy....
@Nyírfa: frankó,több mint 50 év után megtalállak és te hazazavarsz a déliböl! :)
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 23.44

Na jó reggelt! :) Csak jobb az ágyadban, mint a Déliben, nem? :)

23.32

Nemértem. :)
telegdilaci
Ez a vén szenilis csuhás elmehetne a pokol legmélyebb bugyrába van pofája a Magyar adófizetők pénzéből élősködni,csuhás létére a szegény rászoruló Emberekért,nem egy Bűnözőért kellene imádkozni vén bolond bakkecske!
ómió
Igen "szélsőséges" ez a Budaházy-féle "terrorizmus"! Egyszer 17 évet "adnak rá", máskor meg hetet!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.