Bayer Zsolt a Fidesz kedvenc publicistájaként hamar a védelmébe vette a homofóbtörvényt, és nekiment a svédeknek, akik támogatják a kirekesztő törvény elleni EU-pert.

Bayer Zsolt anyázni kezdte a svédeket, mert azok támogatják a Fidesz homofób törvénye elleni pert

Kiderült, hogy Svédország – nem nagy meglepetésre – támogatja az Európai Bizottságot abban az Európai Bíróságon folyó perben, amely a magyar homofób törvény, vagyis a „homoszexualitás kiskorúak számára történő ábrázolását a reklámokban és a médiában” tiltó jogszabálya ellen folyik – írja a 444.hu.

Ez már sok volt a jobboldali publicistának, aki egy ötsoros blogbejegyzésében a következőket írta az uniós tagtárs svédekről, akiknek a NATO-tagságának támogatásáról nemsokára szavaz a parlament :

“Ezek az aljas gazemberek”

“Olyanok tényleg, mint az alkoholista férj, este összeveri az asszonyt”

“A svéd kurva anyátokér’, azér’ nincsen.”

“rohadékok.”

Forrás: 444.hu

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Philip Marlowe: nem tartod érdekesnek,hogy európában hirtelen mindenki ellensége lett a fidesznek? -persze egy elmebetegtöl miért is kérdezek ilyesmit...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: @Maccska: még jó,hogy benneteket egy lapát szarral is tud kárpótolni a fidesz ,arról amiröl lemaradtatok az életetekben, ti kátrányos helyzetüek! :)
nejlontacskó
“Olyanok tényleg, mint az alkoholista férj, este összeveri az asszonyt”
Ezzel a Zsótti, a vak komondoros Balogh Józsiról emlékezett meg, ugye?
Bayer pézsmapatkánynak, mennyi vér ( plazma ) tapad a kezéhez?
gina
Be kellene fogni már azt a retkes pofáját vagy valaki vágja szájon ezt a szemetet, ez a mai Magyarország, Orbániában ilyen patkányok böföghetnek, ja persze fidesz stilus,,, alja cigány prolik...
jáger laszló
B Zsoltit is lehet anyázni Stockholmban+érdemli az istenadta!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Pedig, aztán, arról a viking efftársak se tehetnek, hogy képtelenek a homofób szó értelmezésére! Elvégre ők is csak "efftársak"!
drrotf
Zsóti csak az anyjára emlékszik és volt valamilyen viszonya , s ezért az apját soha nem emlegeti, pedig azt is mondhatná, hogy az apjuk .aszát!De ez már megzavarná őt a "gondolkodásban"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.