Lázár János szinte a teljes igazgatóságot és felügyelőbizottságot lecserélte.

Varga Judit válófélben lévő férje, Magyar Péter is helyet kapott a Volánbusz igazgtóságában – írja a 24.hu. A lap szerint ugyan a hatályos cégpapírokban még nem látszik, de Lázár János építési és közlekedési miniszter szinte a teljes igazgatóságot és felügyelőbizottságot lecserélte.

Magyar meg is erősítette a kinevezését a 24.hu-nak. Mint nyilatkozta:

Mintegy nyolc évig foglalkoztam közlekedési szakpolitikával a magyar kormány uniós nagykövetségén (Magyarország Európai Unió melletti Állandó Képviselete). Először 2011-től a magyar uniós elnökség alatt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedési szakdiplomatájaként, majd a Külügyminisztérium és végül a Miniszterelnökség diplomatájaként tartozott hozzám többek között az uniós és ezáltal a hazai közlekedési szakpolitikai jogalkotás követése, illetve a kapcsolódó magyar kormányzati álláspont képviselete. Ezenkívül, mintegy nyolc hónapja a Magyar Közút Zrt. igazgatóságának a tagja vagyok.

A 24.hu információi szerint a társaság igazgatóságának elnöke lett Vida József, aki Mészáros Lőrinc bizalmasaként jutott magasra a pénzügyi világban. Szintén új igazgatósági tag – sorolják – Németh Lászlóné, aki a második Orbán-kormány fejlesztési minisztere volt.

Varga Judit válófélben lévő férje a Volánbusz igazgatósági tagja lett

Illusztráció: Huszonegy új autóbusz áll forgalomba Veszprém vármegyében. MTI/Vasvári Tamás

Forrás: 24.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
és ki lesz az új férje...mari, vali, edina-...?...
jesz
...a zsíros állás megvan...nincs nagy veszteség.
Menőmanó
Sokan váltak már el vagyonmentés céljából.
Ha a NER ribi bukik, ne legyen a nevén elkobzandó vagyon. Az elvált férjen nem lehet behajtani, neki semmi köze hozzá. Na ugye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.