Takács Péter szerint aki meg magától belépett, az is csak megszokásból lett újra tag, de amúgy is lényegtelenek ezek a számok. Takács szerint ráadásul aki ismét belépett, az is csak azért tette, mert hiába nem ért egyet, már megszokta, hogy tag.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Szerintem jól mondja, csak éppen egy kicsit téved. Ez a leírás egészen pontosan illik a Kereskedelmi és Iparkamarának nevezett szervezetre.
De miért is lennének lényegtelenek ezek a számok? Aki nincs velünk, az nincs is? A kormány legfőbb célja a nemzet egységének megteremtése, csak sajnos úgy vélik, a sokszínűség maga a fertő, egyedül az egyenszürke beton az üdvözítő.
drrotf
A Takács aki nem is egy jó szakács , tiszta komenista módszereket alkalmaz, mert a
másik csoport érdemeit azzal akarja kisebbíteni ,hogy azt mondja hogy a kamara az eredményeket csalással érte el.Úgy gondolja, hogy egy önkénteseket tömörítő szervezetbe a hatalommal nem rendelkező szervezet kényszerítette az orvosokat, és azok ennek hatására léptek vissza, vagy nem léptek ki a kamarából!Takács úr úgy képzeli hogy minden ilyen társadalmi vagy szakmai szervezet úgy működik mint amelyiket a FIDESZ szervez, aki hatalmat . és pénzt nem sajnálva kényszeríti az embereket azzal, hogy későbbi karrierjük érdekében jobb ha belépnek a fidesses szervezetbe!Nem ismeri ez a Takács , vagy szakács, de biztos hogy nem egy jóságos doktor bácsi, a tisztességes szervezést , magatartást, a mások eredményeinek elismerését ,mert ilyent, ott ahol ő van ,még nem látott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.