Iványi Gábor elfogadhatatlannak tartja Böjte Csaba ügyét, azt, hogy gyerekeket imádkoztatott a terrorcselekményért jogerősen elítélt mielőbbi hazatéréséért.

Orbán legfegyelmezettebb szavazói az ordas eszméket hirdetők – Iványi Gábor kemény üzenetet küldött
Kép: YouTube

A Hírklikk írása szerint Iványi pedig úgy látja, ő vagy a lelke mélyén egyetért Budaházy György ordas eszméivel vagy amellett akar ezzel kiállni, akitől a támogatást remélheti.

A botrány nyomán Böjte magyarázkodni kezdett, hiszen szerinte:

Túl nagy a politikai háttér ennél az ügynél ahhoz, hogy valós ítélet szülessen.”

A Hírklikk most Iványi Gábort kérdezte az esettel kapcsolatban, aki szerint a hívő embereknek ugyan mindig ki kell állniuk azok mellett, akik börtönben vannak, de sajnos ezzel az üggyel Böjte Csaba inkább csak önleleplezést hajtott végre:

eddig ugyanis mindig abban a fényben igyekezett fürödni, hogy nem elkötelezett egyik politikai oldal mellett sem, de most kibújik a szög a zsákból, s kiderül, hogy de bizony.

Iványi Gábor szerint politikailag is nehéz meghatározni, hogy ma már milyen fajta ember Orbán, nem tudni, hogy egyáltalán van-e arcéle, vagy egyszerűen csak játszik az emberek érzelmeivel, a szavazatok maximálása érdekében.

Azt azonban tudjuk, hogy a legfegyelmezettebb szavazói az ordas eszméket hirdető jobboldaliak, s Orbán ebbe az irányba tolta el a hajdani fiatal demokratákat is

- mondta a lap kérdésére.

Az interjú további részei a Hírklikken olvashatóak! 

Forrás: Hírklikk

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: @Maccska: rólatok bátran elmonható,hogy ti jelenleg magyarország legalja!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: @Maccska: rólatok bátran elmonható,hogy ti jelenleg magyarország legalja!
Eladott Ország
@Maccska: @KisTehen: A biblia mely része utal arra, hogy az egyház felszentelt papjainak egy tolvaj diktátort és bandáját kell támogatni?!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/314440733_487764810043633_8730618890393731398_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=GRFN6OFTDxIAX-jaECb&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDJjQ49fM8xZwyYripQj74V3aZuewaxRjJH3MVRO0tbqA&oe=64319E44
ELKÉPESZTŐ! Böjte Csaba gyermekekkel imádkozik a terrorizmusért elítélt Budaházy Györgyért. Lassan Böjtéről kell megvédeni a gyerekeket. A kormány egyik kedvenc díszpapja, ő már csak tudja, benne van a csapatban. Ezt a románt is mi tartjuk el.
olkt.net/wp-content/uploads/2023/04/339907632_1317520032164472_7241235219433444382_n.jpg
Belső vizsgálatnak álcázva megindult Böjte Csaba pedofil ügyének eltussolása. BREAKING! Böjte Csaba az amerikai FBI, bűnözők listájára került. Gyermek kereskedési gyanúja merült fel. 2001 és 2013 között Böjte Csabáék a romániai gyermekotthonokból, Magyarországra vitték a román gyerekeket és onnan a magyar állampolgárság megszerzése után, örökbe adták.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/291819845_575583187521973_4278216775898147727_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=x5JT193REvMAX9qI0Tu&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAGYU5LAMyEjrWuk1k71-kTGqAZtsSo7mMN6VoPDXJeYw&oe=6432E8B2
„Az egyházakban politikai szövetséget kereső pártok olyan elkorhadt régi világot képviselnek, amely soha többé nem fog visszatérni Magyarországra. Ma már világosan látszik, hogy az MDF kormány a társadalommal szemben keres társadalmi öszefogást az egyházakban”... (Orbán 1992) Már akkor is aljas volt ez a tolvaj gazember... Megszokott a seggszáj ettől a lénytől, hernyótól!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/175589885_4190122577717745_8357280780308766741_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=PAfK_FlbXN4AX_-zHnk&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBaj4I19f82Wyq_RPZwh_cvNX-y97AyvBlz2lE_awGjYQ&oe=64550A2A
Terminátor
@Maccska: Az egyetlen őszinte ember!
Elmondta, hogy elq..ta, amikor O1G gyerekeit mögkeresztelte!
csak úgy....
@Maccska: akkor 0rbán egy zsidóval kereszteltette a gyerekeit? :)
fergeteg
Ordas eszmék ? Megérdemlitek senkiháziak. Te hová tartozol ? Itt élsz,mint a hereméh.
Terminátor
@csak úgy...: Nem az a baj, hogy mögkeresztelte egy zsidó a gyerekeit hanem az a baj, hogy az apjuk egy maffiaállamot épített fel, s ezzel lejáratta őt.
justhpeter
Sajnos Iványi Gábornak igaza van. Orbán táborának fele a megtévesztettekből, a másik fele a söpredékből áll.
csak úgy....
@KisTehen: illipsi létedre egy idióta vagy, de ezért ne szégyelld magad! :) -tudod, az agymosástól van!
6 hónap alatt egy 2 hetes trollképzö, ez a leg butább bocitól is sokk! :)
csak úgy....
@Shikari: hoppá, tibim te egy kötélre való elmebeteg! ( ne foss,nem a nyakadra csak a lábadra,hogy el ne tévedj mint jacsi és juliska)
csak úgy....
@KisTehen: doktorátust hány évtized alatt szereztél, ha a troll tanfolyam 6 hónapig tartott? :)
Béla333
A maffia hívei a hülyemagyar maffiahívők! Sajnos van belőlük bőven. Ezért is vagyunk az Unió tagországai végén, hiszen ennyi agyhalott van az országban...
Nessy
Nem Böjte Csaba az egyetlen aki feledi a tízparancsolat egyikét! " Uradat és Istened tiszteljed, és csak neki szolgálj"! A magyar püspöki karokkal együtt ezek szerint neki is: Ura = Orbán, Istene = Mammon.
csak úgy....
@Maccska: a te családod is kikeresztelkedett zsidók ,csak nem kötötték a buta orrodra mert 44 ben fostak, hogy kipofázod!
csak úgy....
@Maccska: kérdezd apádat ö biztosan tudja!
human
Múlt évben hosszú pereskedés után már lehetett az adó 1%-át Iványi Gábor egyházának felajánlani. Így is tettem.

Aki szintén támogatná itt vannak az adatok
metegyhaz.hu/adomanyozas/#ado-1

Friss interjú Iványi Gáborral: www.youtube.com/watch?v=KoeX8O8ozTY
Alfa
a kecskebaszók hogy védik a a fasiszta-náci-korrupt kommunista-keresztényeket... ugye...@Maccska: @kis tehén a nagy marha , @Shikari...és szarházi társaik
Dr. Proktor
@Maccska: Biztos tudja hogy mi az az evangélium, de ti csak a gyónást ismeritek mert azt hiszitek hogy az világi felmentést is adhat...
vacsi
@Béla333: De arra még mindig nem válaszolt senki, hogy ki lenne jobb Orbánnál.
Béla333
@vacsi: 07.28
Ezerszer elmondtam már, de a kedvedért megismétlem:
Bárki jobb lenne, mint a maffiavezér! A szomszéd Józsi bácsi, vagy Mari néni is.
Ha hagynák, hogy az állami szervezetek (NAV, ÁSZ, Alkotmánybíróság, MNB, Rendőrség, stb...) úgy végezze a dolgát, ahogy az eredendően ki van találva.
Szakszerűen, közvetlen politikai beleszólás, irányítás nélkül.
Ennyi elegendő is lenne...
Dr. Proktor
@Maccska: Én meg katolikus vagyok, de hiszem hogy egy az Isten, csak sok a profétája...
ómió
Hát, ha Iványi efftárs hazudja meg nekünk, az "mindzsó más"!
sokanvagyunk
@Dr. Proktor: ...vagy Isten piszkos kis szolgái.
sunoge
@vacsi: "@Béla333: De arra még mindig nem válaszolt senki, hogy ki lenne jobb Orbánnál."
Sajnos már szinte bárki, akinek van gerince és szereti a hazáját.
Dr. Proktor
@sokanvagyunk: ... a piszkos kis szolgák nem Istent szolgálják, hanem a Mammont és annak földi helytartóit!
CsipkeRózsa
@Shikari: Azt írod: "Csaba testvér! Egy ilyennek nem magyarázkodunk!
Ami a törvényességet illeti, minden zsidót, kommunistát, cigányt a III. Birodalom törvényeit betartva vitték táborba! Hoppppppá! Az is törvényes volt, meg Rajk halálos ítélete is. Ennyit a törvényességről, amire Gabika hivatkozik!"

A III. Birodalom törvényeit a magyar törvényhozók szavazták meg a parlamentben?
Aki Én
@Shikari: @ómió: @Maccska: @fergeteg: Igazából jelentéktelen kis buta csicskák vagytok ti itt néhányan, elenyésző kisebbségben.
Inkább szánalmasak és buták, mint hitelesek.
Szomorú, hogy ilyenek tudtok lenni, ti társadalmunk legalja.
CsipkeRózsa
@Shikari: Te mosod össze a Rajk-témával, ezzel igazolsz valamit?
A többi esemény a mondatodban nem magyar törvény volt, csak az abban való önkéntes szorgalom.
Egyébként, akármilyen törvény volt, nem jelentett kötelezettséget, mert ilyen törvény nem lehetséges.
CsipkeRózsa
@Shikari: A magyar háború utáni, és a német népírtás alatti viselkedésnek semmi köze egymáshoz, nem is esett azonos időkre. Egyik tárgyalásos, akkori törvénykezés alapján történt, a másik törvény nélküli parancsokkal gyilkolt tömegeket.
bence
@sunoge: ! orbánnál bárki jobb lenne ! "Akár te is" !
CsipkeRózsa
@Shikari: Azt írod: "Minden kor állama a saját törvényei szerint járt el!"

Ezek szerint, a magyar törvények idézték elő a zsidók elhurcolását, ők a felelősek. Eddig ezt tagadtad.
CsipkeRózsa
@Shikari: Tudom, a zsidók a felelősek minden zsidó haláláért! Most már túlzásba esel, ne akarj engem hülyének nézni!
CsipkeRózsa
@Shikari: Biztosan ismered Veszprémy László Bernát írásainak egy részét, olvasható többek között a Mandineren is. Az ő könyvéből egy idézett rész:

"A másik múlt században gyökerező jelenség a magyar zsidóság megingathatatlan bizalma a magyar államban. Az egyik legérzékenyebb kérdés ugyanis, amit a könyv részletesen körbejár, hogy ki, mit, mikor tudott a zsidóságra váró sorsról és kinek mondta azt el, valamint milyen következtetést vont le belőle. Veszprémy konklúziója, hogy noha a túlélők talán jogosan érezték, ugyanakkor téves azt állítani, hogy a magyar zsidó vezetés hallgatta volna el a holokauszt híreit a magyar zsidóság elől. Az információ hiánya helyett a többség nem értette meg, vagy nem akarta megérteni az akár a nyilvánosságban, akár személyesen hallott információkat. Hiába tudtak a holokausztról, ha nem tudták elképzelni, hogy ez velük megtörténhet. „Mi azt hittük, hogy csak propaganda. Nem hittük el, hogy zsidókat égetnek”. (27. o.) „Nem hittem el az igazságot”. (29. o.) Ennek egyik oka pedig a magyar zsidóság túlnyomó többségének a magyar államba fektetett, a XIX. század óta meglévő bizalma volt, ami ezúttal sokak számára tragikus következményekkel járt. Jól szemlélteti ezt a paradoxont, amikor Veszprémy úgy fogalmaz meg egy, a zsidó vezetés által fogalmazott memorandum kapcsán, hogy megszokásból a fennálló hatalomtól kérték az üldöztetéssel szembeni fellépést, ezúttal azonban éppen a fennálló hatalom volt az üldözés motorja. (140. o.) Ráadásul a jogkorlátozó, és jogfosztó intézkedések ellenére a magyar zsidóság olyan sokáig volt biztonságban, hogy 1944-re már mindenki számára úgy tűnt, hogy megúszták. Ahogy Veszprémy írja, még a mindig rosszra számító cionisták is így gondolkodtak. (41. o.)"

"A mű nagy erénye, hogy tartózkodik a fekete-fehér megközelítéstől és árnyaltan, teljes komplexitásában tárja elénk a zsidó vezetők embert próbáló helyzetét. Nem fél azonban egyértelművé tenni: a zsidó tanács megannyi akciója, tevékenysége irányult a zsidók...
CsipkeRózsa
Folytatás:

irányult a zsidók megmentésére, amiben volt, hogy partnerre talált Horthyban és a magyar hatóságokban is."

Veszprémy László Bernát: Tanácstalanság. A zsidó vezetés Magyarországon és a holokauszt, 1944–1945. Jaffa Kiadó, Budapest, 2023.

ROSSZ ÉS MÉG ROSSZABB KÖZÖTT
2023. április 5.
Baczoni Dorottya
történész, a XX. Század Intézet igazgatója

latoszogblog.hu/aktualis/rossz-es-meg-rosszabb-kozott/
CsipkeRózsa
@Shikari: Horthy nem védte meg őket, ne erőlködj, ez nem igaz!
Négyszázötvenezret hagyott elpusztítani, hetvenezren megmenekültet a gettóból, amit Koszorúsnak köszönhetnek. A Horthy-hála elmaradhat. A vidéki zsidóságot miért nem mentette meg, akkor még nem szorult a nyaka körül a hurok?
CsipkeRózsa
@Shikari: Ez a mondat azt igazolja, hogy Horthy engedte a zsidók deportálását:

"A budapesti zsidóság tömeges deportálása elmaradt, miután Horthy Miklós kormányzó a deportálásokat közvetlenül a fővárosi zsidók elhurcolása előtt felfüggesztette."

Tehát, a vidéki zsidóság deportálása is elmaradhatott volna, Horthy azt is megtehette volna, ha akarta volna, mert volt hatalma.
CsipkeRózsa
@Shikari: Védd a védhetetlent, akinek akarod, a zsidók önként mentek a "halálos munkára".
CsipkeRózsa
Mit lehet cáfolni a saját rögeszméiden, már többször megvitattuk, máskor is Horthyt.

A kényszermunkára sem engedhette volna elhurcolni a zsidókat.
Egy kormányzó felelős az országáért, a lakosaiért.

Karsai: Horthy tudta, hogy kiirtanák a zsidókat

nol.hu/belfold/karsai__horthy_tudta__hogy_kiirtanak_a_zsidokat-1315307

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.