Szerdán reggel harmadszorra is kordont bontott a Momentum és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Orbán Viktor munkahelye, a Karmelita kolostorból átépített Miniszterelnöki Hivatal előtt.

A gyáván sunnyogó Orbánból csinált megint viccet Hadházy Ákos
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

Nagy volt a rendőri készültség, kormányülés van az épületben. Orbán Viktor ügyesen kikerülte a kordonbontókat, és egy hátsó bejáraton ment be a Karmelitába. Később üzent is bentről a kormányfő. A korán érkező Semjén azonban belefutott a momentumosokba, és be is szólt nekik és Hadházynak, amiről korábbi cikkünkben bővebben is írtunk.

Orbán tizenhat év után is a kordonbontás szereplője volt, csak most a másik oldalon – írta a közösségi oldalán Hadházy Ákos. 

Ma reggel a lebontott kordonokat látva gyáván, a néhány újságírótól és képviselőtől félve , Novák Katalin kertjén keresztül, a hátsó bejáraton keresztül sunnyogott be a hivatalába. Hogy aztán gyáván pár képviselőtől és újságírótól félve utasítást adjon a törvénytelen rendőri fellépésre.

- fejtette ki.

Ahogy arról már beszámoltunk, a leláncolt és lelakatolt kordonok elé „Különleges jogrend=fideszes jogrend”, „Fideszes jogrendben nincs jogbiztonság” és „Különleges jogrendben csökken a nyugdíjak reálértéke” feliratú táblákat helyeztek el a momentumosok. Készenléti rendőrök is érkeztek a Karmelitához és sorfalba álltak.

A 444 tudósítója szerint a rendőrök igazoltattak mindenkit, politikusokat és újságírókat egyaránt. Orbán Viktor és Orbán Balázs után Varga Judit is a Sándor-palotán keresztül jutott be a Karmelitába, erről Hadházy videót is készített.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy az egykori Várszínház elé felhúzott kordon – amelyet szerdán harmadik alkalommal is elbontottunk – milyen célokat szolgál, mint a miniszterelnök és Varga Judit miniszter asszony magatartása. Egyikük sem vállalta a kockázatot, hogy szembe kelljen nézni ellenzéki képviselőkkel vagy a sajtó munkatársaival. Előbb a miniszterelnök, majd a miniszter asszony is a szomszédos Sándor-palota felől, a hátsó bejáraton surrant be a kormányfő hivatalába. Bátor emberek, mondhatom!

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: @Shikari: a két bors ökröcske! :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: @Shikari: a két bors ökröcske! :)
csak úgy....
@Shikari: tibim, nem viszket a frissen operált puncid? :) gondolom attól lehetsz morci...
human
Az a szomorú, hogy Hadházy tudja egyedül, hogy lehetne elzavarni Orbánéket rövid idő alatt. Ami szomorú, hogy attól tartok a politikai "elitünk" és őszintén szólva még az ellenzéki szavazók is túl kényelmesek, hogy csatlakozzanak hozzá. Sokan inkább csak várják hogy amjd csak összedől a rendszer. Persze, össze is fog dőlni, csakhogy az még hosszú évek múlva lesz és pokoli út lesz mire odáig eljutunk

Ajánlom mindenkinek ezt az interjút vele: youtu.be/cnex0hixdhs
Qqberci
Putylert is mindig hátulról közelíti...
verőce21
Van annak egy diszkrét bája mikor az ország első embere lopakodva megy be a munkahelyére...! :)
Sokatmondó, hogy a köztársasági elnök hivatala előszobaként, átjáróként hasznosulhat a miniszterelnöki hivatalba...:)
Nessy
@Maccska: Csak követi a 2007-s hős kordonbontó példáját! Ezek szerin ő is bohóc?
verőce21
Ha ez az akció nem a fidesznek kedvezne, hidd el, hogy egy csavart nem engednek kiszedni a kordonból...! :)
NKF
Szarházy egy majom! A Momentum meg szaregylet!
vacsi
Hadházy magából csinált majmot, amikor azt a kis karcolást mutogatta az arcán...
ómió
Még mindig nem Tordai efftársának segít házat bontani ez a Hullaházy efftárs!?
Loksmith
Nem volt függöny,ezért a dr minielnök röfinek így kellett besunnyognia. (nehogy kérdezhessék,élve pörzsöljék)
Nessy
@NKF: Ergo, aki kordont bont egy majom, a segédkező párt meg szaregylet? Mit meg nem tud az ember ennyi év után!
Fenyöfa58
@KisTehen: @ómió: @Maccska: 15 -km az osztrák .,12-km a szlovén HATÁR AHOL 45 -éve élek és most már nem érdekel az ORBÁNI NYOMOROTOK !!!ÉLVEZZÉTEK !! 20 km odébb egy más világ van !!! nem az orbán szektásoknak való !!!bár a főnőkőtők a ROGGYANT /ROGÁN / TONYI INNEN SZABADULT RÁ AZ ORSZÁGRA !!! MIT KÉRTEK KECSAPOT vagy MAJONÉZT !!???JÓÉTVÁGYAT ORBÁNHOZ ÉS ROGYANT TONI VÉGBELÉHEZ IS !! ÁMEN /!!
Fenyöfa58
@ómió: MENJ HAZA KÉRDEZD MEG ANYÁDAT ,HOGY OTTHON VAGY-EEE!??? AGYHALOTT !
Fenyöfa58
@NKF: TE IS A NEMZETHY FOSODÁBÓL KEMÉNYEDTÉL KI !!! HAJRÁ !!! A JŐVŐ VEJED VAN !!FAJ BAROM !!!
Fenyöfa58
@KisTehen: AZ OSZTRÁK meg a SZLOVÉN ENGEM ,MINKET ,AKIK ITT ÉLŰNK EMBER SZÁMBA VESZNEK !!!NEKŰNK AKKOR IS LESSZ EGY PICI SANSZUNK A TUL ÉLÉSRE !!! AMIKOR ANYÁDON HAT RUSZKI LOVAGOL !!! TE AGYHALOTT VEZÉR ŐKŐR !!!
Clavigo
@KisTehen: Látom ,,kapod a kezeket,,, böccém... Ápolják a lelkivilágodat...:):)
Fenyöfa58
@KisTehen: VEZÉRŐKŐR !! engem nem bántott se osztrák ,se szlovén !!! mindig azt néztük ,hogy mind kettőnek jó legyen !!!AZ ORBÁNI DÉMONJAIDBÓL NEM KÉREK AZZAL KÜZDJETEK TI FELSZENTELT ORBÁN SZEKTÁSOK !!!AROGGYANT TONI REMÉLEM BESEGIT !!!
Fenyöfa58
@KisTehen: A FELCSUTHY FOSTENGERT 3 LATRINÁVAL ??
Fenyöfa58
@Maccska: 20 ora munkával kerestem annyi pénzt mint te 3 honapnyi SEGGG NYALÁSSAL !!?? basz+ MEG AKKOR MELYIK A JOBB ?? TE IGEN HŰLYE SZEKTÁS !!!
Fenyöfa58
@KisTehen: HUZD MÁR LE MAGAD A HATVANPUSZTAI ORBÁNI KLOTYON !!!
kereső
Azért ez nem semmi. Magyarország utcai harcos miniszterelnöke béfosott 6 azaz HAT!!! ellenzéki képviselőtől. Mi lett volna, ha ott van mind a hatvan?/ bárcsak ott lett volna mind/
Fenyöfa58
@Maccska: HATVANPUSZTÁN KÉRIK AZ OKJ-és PAPIRODAT NYALÁS ELŐTT ??TE FAJ BŐSZME !!???A MUNKA ALKALMASSÁGI ORVOSI PAPIROD MÉG ÉRVÉNYES -E ???
Fenyöfa58
@Maccska: NEKED ELÁRULOM ,! PANZIOKAT ÉPITETTŰNK TE IGEN HŰLYE AGYHALOTT!!!
Fenyöfa58
@KisTehen: IGAZAD VAN !!!AZ A NEMZETHY ORBÁN FOSODA!!! TE TÉNYLEG EGY ÜGYELETES VEZÉR ÖKÖR VAGY !!!
Fenyöfa58
@Maccska: @KisTehen: LEG KÖZELEBB KÉRDEZZÉTEK ROGGYANT TÓNI FŐNŐKŐTEK ,HA VALAMI HOMÁLYOS !!!A VŐM MOST IS 15 EUR/ORABÉRÉRT DOLGOZIK EGY RAKTÁRBA!!! VAN MÉG KÉRDÉS IGEN HŰLYÉK !!???
surdilloFUJT
@csak úgy...: ,,,,hozzá még a macska!igazi agyament,szellemi toprongyai a fidessnek!!!A három nem ér annyit amit egy egér kipszkít!!!
vacsi
Nem inkább magából csinált viccet? Az a kis karcolás az arcán...
ómió
@Fenyöfa58: Üdvözöllek, agyhalott efftárs! De ne izgulj! Nem utánozlak le!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.