Makó első embere hálatelt szívvel köszöni a keresztutat.

Hálatelt szívvel köszönöm a nagyheti gondolatokat, a közös éneklést, imádságokat. A keresztút kegyelmi ideje váljék Isten dicsőségére és lelkünk üdvösségére!

– ezzel tette közzé Makó fideszes polgármestere, Farkas Éva Erzsébet a Facebook-oldalán azt a fotósorozatot, amin az látható, ahogy egy méretes keresztet általános iskolás gyerekeknek kell átvinni a városon.Gyerekekkel cipeltette a keresztet az ájtatoskodó fideszes polgármester

Kép: Facebook.com

A politikus bejegyzése szerint ezzel Jézus Krisztus Golgotára vezető útját tették a gyerekek számára jelenvalóvá.

A Farkas posztját kiszúró hvg.hu szerint több kommentelő felvetette, hogy esetleg meg is kellett volna korbácsolni a gyerekeket, hogy teljesebb legyen a golgotai élmény  – ezek a kommentek mostanra nem láthatóak.

Forrás: Facebook.com, hvg.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Aki Én: hiszen miattuk jár nudista strandra ez a melegszívü buzzancs..
Giovanni Alba
@Shikari: ma, 14:58
siki te nagyon hülye, itt van kiemelve a cikkből egy mondat
"Makó fideszes polgármestere, Farkas Éva Erzsébet"
szegfue
@Shikari: Tegnap 17:26 Pontosan erről beszéltem! A Te "lényegi mondanivalód" minden témához u.az, mindegy miről szól a cikk. Úgy szeretnék már Tőled 1-2 önálló, logikus mondatot olvasni... necsak a "mimagyarok, a minoritás" és a zsidózás lenne benne. (Még az is eszembe jutott, ha Te olyan magyar vagy, akkor miért használod a minoritás kifejezést?)
Macskaszem
Ezt a durván orbáncsicska parasztot ott helyben keresztre kellett volna feszíteni. Hogy a saját rinocéroszbőrén érezze az isteni szeretetet.
amortizáltok
@Shikari: farkas flórián tán a rokoni köröd tagja és miért nem illik elszámoltatni pld őkelmét.100 millás székház fundomentum nélküli házak telkek amit vásárolt a felzárkoztatási pinzekből SÉRTŐEK A tények de igazak csak orbán meg a polt játéka a kimentésre? ugye és a kormányautó ami orbántól hozzákerült, 3 nap mulva sirt, hogy új aksit kellette venni a csontra átvizsgált autóba?? na ilyeneket közpénzel megdobni is pazarlás ám.
ómió
Pedig az efftársak már régóta a veres csellagot "ajánlják" a kereszt helyett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.