Mától ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart egy szakasza a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt húsvéthétfőn este 11 óráig.

Mától négy napon át a gyalogosoké és a kerékpárosoké a pesti alsó rakpart egy szakasza
Fotó: Pixabay

A gyalog, kerékpárral vagy rollerrel közlekedők a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között használhatják autómentes környezetben a rakpartszakaszt.

Az Erzsébet híd (Irányi utca) és a Közraktár utca között nem szabad az útpályán gyalogolni.

A megnyitott rakpartszakaszt déli irányból az alsó rakpart járdáján, vagy a felső rakparton közlekedő villamosokkal lehet megközelíteni.

Az Erzsébet híd pesti hídfőjétől érkezők a Március 15. tér villamosmegállóból déli irányba sétálva érik el a rakpartnyitás helyszínét.

A teljes átadásáig a Lánchíd és a kapcsolódó járdaszakaszok továbbra is munkaterületnek számítanak,

emiatt a megnyitott pesti rakpartszakaszon közlekedők a Széchenyi István térnél letérve az ajánlott gyalogosútvonalat használhatják; erre a kihelyezett tájékoztatók is figyelmeztetnek.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez a karácsony egy buzeráns..-bizonyára mindenki arra vágyik hogy a hidegben az aszfalton kóboroljon..ugye tudod hogy az autósok utálatával visszaadod a fővárost is a fidesznek...pár éves ámokfutásod megmutatta, miért ne dzavazzon senki a zöldekre...
Emmersson71
Nem kell nyavalyogni! Tessék templomba menni és a családdal otthon tölteni az időt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.