A Momentum kordonbontása maga a "szellemi mélyrepülés" – jelentette ki Schiffer András ügyvéd, aki ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogásszal volt Lánczi Tamás vendége az M1 és a hirado.hu közös esti hírháttérműsorában, a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás csütörtöki adásában.

Schiffer András szerint a Momentum kordonbontása maga a "szellemi mélyrepülés"

Az Országgyűlés által elfogadott békepárti határozat egyik passzusa felszólította az ellenzéki pártokat, hogy tartózkodjanak itthon és külföldön is azoktól a cselekedetektől, amelyek belesodorhatják az országot a háborúba. Ez nyilván nem tetszik a baloldalnak, ezért várható volt, hogy nem fogják megszavazni

- vélekedett ifjabb Lomnici Zoltán. Hozzátette: okosabban is ki tudtak volna bújni ez alól.

Schiffer András ügyvéd szerint viszont a Fidesz szándékosan emelt bele az ellenzék által elfogadhatatlan pontokat a határozat szövegébe. Azt viszont hozzáfűzte, ha bent ülne a parlamentben, biztosan igent nyomott volna a határozatra.

Úgy vélekedett, hogy a békepárti nyilatkozat megszavazásának nem lett volna kockázata az ellenzéki pártok számára, feltéve, hogy egy formáció tényleg békepárti.

Azzal kapcsolatban, hogy a Momentum ismét, immár harmadszorra kordont bontott a Karmelita kolostor épületénél, Schiffer András kijelentette: ez "a szellemi mélyrepülésnek a kicsúcsosodása".

Hozzátette, azt viszont végig kellene gondolni, hogy a kormány miért próbálja mindig kikerülni a sajtó munkatársait.

Lánczi Tamás erre reagálva emlékeztetett, a kormányinfókon az újságírók annyit kérdezhetnek, amennyit akarnak. Megjegyezte: nem látott még olyat, hogy Joe Biden amerikai elnökhöz bárki, bármikor oda léphetne, hogy zaklassa, mikrofont dugva az orra elé.

Schiffer András azt is mondta,

teljesen más volt, amikor a Gyurcsány-kormány körbekordonozta a Kossuth-teret, mert az ellehetetlenítette a tüntetéseket a parlament előtt, a Karmelita kolostor elé viszont most is lehet demonstrációt szervezni.

Forrás: MTI

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
És amikor a Nemzeth Potroha bontotta a kordont a Parlamentnél?...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
És amikor a Nemzeth Potroha bontotta a kordont a Parlamentnél?...
Toller Béla
Nagyon mélyre mentél ! Nem a kordon odaállítása az égbekiáltó ? Nincs ott semmiféle építkezés, még kevésbé veszélyhelyzet ! Durva, aljas rendőrök vannak, cinikus és dölyfös fideszesek és köröszténydemokraták (minő csalafinta elnevezés) ! Te magad vagy a mélyrepülés !
kereső
Más volt? Miben volt más ? abbban, hogy az 1956-os forradalom 50, évfordulójára érkező több száz külföldi vendéget elzárták a csőcseléktől? A "parlament" közvetlen előtere nem munkahely? Hol lehet tüntetni a Karmelitánál- hiszen még csak "dudálni" sem szabad a Karmelita felé. Van-e még mélyebben schiffer? Igaz, hogy 2006-ban az a "szólás-és véleménynilvánitási szabadság" része volt, a Kossuth téri dzsembori, tyereskova művésznő beleinek könnyitése a Parlament kapujában. Tényleg ennyire le tudsz menni a béka sej-haja alá?
Emmersson71
Schiffer András évek óta kollaborál a Fidesszel, így a szavai annyit is érnek!
jáger laszló
Ügyvéd úr tudsz jobbat!!??
Akkor ne tartsd magadban,hanem súgd + a Momentumosoknak,vagy tárd nyíltan a világ elé!!
Mindenki szívesen veszi a z értelmes jogi tanácsokat!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
@Maccska: www.youtube.com/watch?v=-8EQmcIgGT4

Neked is itt van egy "gennyláda". 2007-ben IS!!! törvényesen állt a kordon, akkor miért is más ? Mert 2007-ben a miniszterelnök munkahelye a Parlament épületében volt- most meg a Karmelitában? Ja, és nem hazudok, mert már 2006-ban is állt a balhé a kordonok miatt- igaz, akkor csak satu félék hőbörögtek, meg a fideSS vezetői- naponta másik. Tényel ennyire lepkemolynak gondolsz emlékezet tekintetében?
ómió
Ezt még Sciffer efftárs is jól látja!
Terminátor
"Schiffer András ügyvéd, aki ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogásszal volt Lánczi Tamás vendége az M1"
Sajnálom szegényt!
Mindenkivel leülni egy asztal mellé!
Persze, ha üzlet!
Egy ügyvéd védhet bátkit, baksis reményében.
Havanagi
@Qqberci: A nemzet potroha?Atyám ! Ez nagyon passzol ,kösz,hogy felvidítottál.A gcinél is jobb!
csak úgy....
schiffer vénségére bekattant vagy valamit tudnak róla fideszék, hogy hirtelen szarosnyelvü lett?
justhpeter
@Horizont: A fele igaz. Schiffer valóban ugyanazt a szerepet játsza mint Szili, de nem azért mert aljas, hanem csak azért, mert politikai analfabéta, aki pártelnökként ugynabban a szellemi analfabétizmusban szenvedett mint ma a Momentum többsége.
amortizáltok
András !!! Akkor amit orbán az országgal művelt az egészségüggyel a pedagogusokkal a nyugdijasokkal akkor ezt hová sorolnád ÉN a romboláséba , mert a lélegeztetőgépek a vakcináil meg a cili mumusos tályékoztatás mind MIND nagy hazudozás és KAMU volt ennyit erről operativ szarság lett magyarul.
amortizáltok
na még röviden MIÉRT LEHET AZ ellenzéket háborúpártinak bélyegezni
és miért lehet hazaárulózni erre joguk NINCS !
ki a megosztó és ki a kettősmérce kezelő a HAZUG KORMÁNY ugye?
Pálinkás Pál
@Maccska: de bizony, mindig is az volt szíve mélyén,no meg szar ember ,ha képes a lomnici cigóval egy asztalhoz ülni...
jáger laszló
Schiffer ahol csak teheti mindig benyal Orbánnak
Gondolom a kis ügyvédi megbízás reményében!!??
Ő már csak ilyen és +változni nem fog!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
lampa laz
Nem a Momentum van mélyrepülésben b+, hanem te. Ügyvéd létedre nálad sincs igazságérzet, téged sem izgat az a hosszú bűnlajstrom amit a fidesz, de leginkább orbán követett el a 13 év alatt. Az az érzésem, h az ilyen "kedveskedő" megnyilatkozásaidért cserébe milliós megbízatások esnek le neked a fidesztől. Szemét dög vagy, meg az is aki ilyen szereplésekre felkér, m1, itt a vég.
csak úgy....
@Maccska: és a te véleményed mitöl független,mikor naponta ott lógsz a fidesz seggen? kecskés, neked már járna a seggnyalók aranyfokozata !
Pálinkás Pál
@Maccska: " 1994-ben Orbán azt is kijelentette, hogy amíg ő a Fidesz elnöke, a párt liberális marad "
" Én úgy gondolom, hogy a mai magyar politikai helyzetben az, hogy az állam költségvetési támogatásban fogja részesíteni évente az egyházakat, az kifejezetten függőségi viszonyt teremt az állam, egyház viszonylatában. (Orbán Viktor parlamenti beszéde, 1991. július 4.)"
“Nem azért dolgozott-e az elmúlt nyolc évben a társadalom, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar.” (Magyar Nemzet, 1998. április 9.)"
“A magyar közélet jelentős változás előtt áll, összeomlott a célok helyébe az ellenségképet helyező politika, s a jólétet nem ellenségekkel, hanem közös célokkal lehet megteremteni. Ezek megvalósításához határozott kormányzati lépések szükségesek.” ( Index, 2003. október 19.)"
ezeket meg a cigány gazdád ugatta..mintha nem tartaná magát az eveihez...
csak úgy....
@Maccska: nem vagy te semmi,seniki csak egy kurvanagy buta nyalóka! :)
csak úgy....
@Maccska: hogy lehet valaki nemzeti beállítottságú, ha azokat támogatja akik meglopják,becsapják a nemzetet? te egy nagyon buta ember...
szeretnél te annyira magyar lenni,te sehonnai, mint amennyire én német! :)
Pálinkás Pál
@Maccska: szóval a fidesz liberális párt..?
csak úgy....
@Maccska: 12:40 a te buksidban van a gond,még pedíg nagyobb mint azt te gondolod! :)
verőce21
Ugyanazt tenni, mint dr. Miniszterelnök Úr 10+ évvel ezelőtt, abban először is semmi eredeti, másodszor minimum ugyanannyi év szellemi lemaradás van...! :)
Pálinkás Pál
@Maccska: komcsi, akiből félnáci lett...
Pálinkás Pál
@Maccska: " 1994-ben Orbán azt is kijelentette, hogy amíg ő a Fidesz elnöke, a párt liberális marad "...melyik részét nem érted?...
csak úgy....
@verőce21: ez az akció mitöl ugyanaz? az 0rbánt védö kalitka lebontása egy örökös építési területnek nyilvánított területen ,csak egy félelemgátló vasszerkezet ,amit csak azok építtetnenek maguk köré akiknek elment a józan eszük a becsületükkel kézenfogva!
verőce21
@csak úgy...: te kényszeres hazudozó vagy!
kereső
@Maccska: Ismeretlen "tartalmú" videó: Hiszen ezen orbán látható 2007 február másodikán, amikor elindult lebontani a Kossuth téri kordont a képoviselőtársaival. Egyet nem értek- sem nálad, sem scheffernél: Ha orbán csinálja akkor az "jogos" !!!polgári engedetlenség, ha ellenzéki- akkor szellemi mélyrepülés, és általad elitélt cselekmény. Hogy is van ez a kettős mérce? "Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek" -alapon itélik meg ugyanazt a cselekményt? Magyarázhatsz bármit, belekeverheted az aprószenteket is, akkor is kettős mércével mértek.
Nyírfa
A kommentek többségét elolvastam, és a következő megállapítást tettem: a magyarok egy része baloldali, egy másik része liberális, a maradék a buták. Ennyi. (by Mester Ákos)
drrotf
Ha az ellenzék elfogadta volna S.András által is elfogadhatatlannak minősített javaslatokat, akkor nyugodtan azt lehetett volna az ellenzéki pártok szemére vetni, hogy olyant is elfogadnak az egység miatt, ami elfogadhatatlan, nem tudnak kiállni az álláspontjuk mellett, és a FIDESZ szekerét tolják.Szerintem azt kellet volna csinálni, hogy ha a kiegészítő törvényjavaslatokat elutasítja a kormány párt akkor ott kellett volna hagyni az egész ülést, és csinálják a kormánypártok továbbra is az a játékot, hogy itt működik a parlamenti demokrácia, és mindenki egyet akar , egy véleményen van!András miért kell elfogadni az elfogadhatatlan javaslatot?Ezt magyarázd már meg részletesebben, mert amíg erre nem adsz magyarázatot addig egy feleslegesen és alaptalanul minősítő ember vagy!Csak zavart keltesz, miközben a pályán kívülről kibicelsz, s egy kibicnek semmi sem drága!
csak úgy....
@verőce21: @Maccska: még nem döntöttem el,hogy ti az 0rbáni imádatotokba hülyültetek bele vagy már eleve így szart benneteket közénk a gólya! :)
-az utóbira tippelek, mert a ti fura dolgaitokhoz valami veletek született adottság kell! :)
csak úgy....
@verőce21: te meg a leg butább és leg hazudósabb nagypapa a világon ! :)
vitriol
Már jó ideje nem kíváncsiak az emberek siffer véleményére, ezért most olyanokkal ült le egy dumapartira, akiket talán még érdekelhet az ő véleménye, ezzel azt is vállalva, hogy ezekkel már egy gyékényen árul. Így sikerült rövid úton amortizálni magát. Gratulálunk!
jáger laszló
Schiffet nem 1 független politikus ,hanem 1 prókátor alkat aki soha nem hazudtolja + ezen jellembeli tulajdonságát!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
terlasz
Nem csípem ezt a Schiffert, de ebben egyetértek vele.
Lepényleső
...milyen békepárti,- akik több mint egy évtizede háborúznak Brüsszellel,- miközben onnan jövet
eddig sokat ki voltak tömve UNIO-s pénzekkel, - és nem csak negyven ezüsttel?
surdilloFUJT
Az,hogy ez a siffer,köpönyegforgató szélkakas a politikában van,sokkal nagyobb égés!!!A lehet mocsok politika pártot ő alapította és eddig csak orbánnak tetsző hülyeségeket csináltak!!!
human
Schiffer! A kordont egy nemlétező építkezésre hivatkozva húzták fel, hogy az újságírók ne kérdezhessék a kolostor malachoz érkező tolvajokat.
NKF
Schiffernek esze van! Ellentétben a sok marhával!
balos
@NKF: Neked meg szar(nemzethy) a szádban,mert arra járód a muszka táncot!
balos
@Maccska: Abból vered a családba a magyarosch "eszmét"!?Azért a mein kampót se felejtsd!
hit and run
Schiffer András egy büdös zsidó!
Dugig van Matyarircág rosszéletű zsidokkal.
Az összes rosszéletű kommunista és zsidó a Fideszben van !!
hit and run
Schiffer András egy rosszéletű zsidó !!!
És ez nem antiszemitizmus, hanem a valóság!
Vágod buta matyar?!
Toller Béla
Ezt ez az ügyvéd a bányászbéka segge alól ordibálja felfelé ?
Aki Én
@NKF: most nem kommunista dédunoka?
Vagy éppen azért imádjátok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.