Felkavaró bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Perintfalvi Rita, a kormánymédia és különösen Bayer Zsolt által többször keményen támadott katolikus teológus. Perintfalvi szinte minden megszólalásában kiáll az emberi jogok védelme mellett. Húsvéti bejegyzésében a "gonosz-messiás-Magyarország" - hármasról elmélkedett...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Perintfalvi Rita ünnepi hozzászólását elolvastam - és igaznak találtam. A NER-t védelmező "bevett egyházak" vezetőinek beszédére nem vagyok kíváncsi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Magyarországon az antikrisztus van hatalmon.
Sziszifusz
@Shikari: 16:09

Fáj az igazság ? Igen ! Ezért hazaárulózo !l
Nessy
@justhpeter: Voltam olyan mazochista, hogy elolvastam! Mindegyik Perintfalvi Rita gondolatait igazolta! Isten szolgáiból Orbán szolgái lettek, nem kevés júdáspénzért!
justhpeter
@Nessy: Nem véletlen a "bevett egyház" elnevezés. Mindegyiket bevették a NER-be.
Havanagi
Csak megköszönni tudom ezt az igaz,őszinte helyzetképet a mai Magyarországról és a hamis messiásról. Minden leirt szó igaz.A baj csak az,hogy a birkák ezeket a sorokat nem olvassák,ha olvasnák sem számít, be vannak oltva Ner vakcinával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.