Háborúpárti kampányt indított az amerikai nagykövetség Magyarországon, állítja a teflonarcú fideszes politikus.

Ruszkik haza: Gulyás Gergely szomorkodik, mert más is megszólalhat a Fidesz propaganda mellett

Normális országban ez az ellenzék feladata lenne. Forrás: Telex

Az elmúlt napokban, az utcákon mindenki szembesülhetett azzal, hogy már nem az ellenzék az, aki az amerikai pénzből folytat kampányt, hanem közvetlenül az amerikai nagykövetség indított kampányt Magyarországon, ami szokatlan, szövetségesek között főként az, de a legnagyobb probléma az, hogy ez egy háborúpárti kampány

– sírt krokodilkönnyeket Gulyás Gergely szerdán.

A napokban országszerte az orosz csapatok Ukrajnából történő kivonását sürgető óriásplakátok jelentek meg – írja a Telex. A plakáton látható felirat szerint a kampány a Nyugati Pályán Facebook-csoport megbízásából készült, és az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége támogatta. A Miniszterelnökséget vezető miniszter ennek láttán szontyolodott el.

Gulyásnak a ruszki agresszió kapcsán 56-os szabadságharcunkra emlékeztető plakátok láttán annyi jött le, hogy

az amerikaiak nem tettek le arról, hogy Magyarországot belepréseljék abba a háborúpárti álláspontba, amit sok szövetségesünk oszt, Magyarország viszont továbbra is meg van győződve arról, hogy kizárólag csak a béke a közös érdek.

A pártját Magyarországgal összekeverő fideszes szerint,

nincs az a szövetségesi, diplomáciai, akár baráti nyomás, aminek Magyarország ne állna ellen, a cél pedig az, hogy mindenki számára világossá tegyék: a kormány nem fog változtatni az álláspontján, az amerikai nyomás hatására sem.

„Amerikában sokkal szigorúbb következményekkel járó törvények tiltják ezt a magatartást, mint nálunk. Itt az ideje felzárkóznunk” – fenyegetődzött még egy sort.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Marhagulyásék úgy gondolják a békét ,szolgálva a ruszkikat , hogy Ukrán nép, tálcán kínálja fel a hazáját az oroszoknak , csak ott nem szarházi hazaárulók vannak , hanem hazafiak , akik csak akkor teszik le a fegyvert, " lesz béke " ha az országhatárain kívül tudják az agresszort ellenséget ! .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
-@Horizont:Amikor a Magyar adófizetők pénzéből milliárdokba kerülő EU-ellenes plakátokal ragasztottáktele az Országot,az rendben volt,azt is hamar el felejtették sokan hogy 1989-ben éppen Orbán mondta hogy Ruszkik haza,igaz hogy a gáz az Oroszoktól jön de ki kell zavarni az Oroszokat az Országból ajtót kell nekik mutatni de vigyázzunk nehogy vissza jöjjenek az ablakon,a nyugatnak viszont ajtót kell nyitni mert mi oda tartozunk,ez ugye már régen és akkor volt!
telegdilaci
@Horizont:Én sem értem mitől háborúpárti egy plakát amin az agresszort felszólítja hogy a Ruszki takarodjanak haza Ukrajnából én ebben nem látok háborúpártiságot,vagy Ha Orbán és aljas bandája ráfogja hogy az a plakát háborúpárti akkor ha nem az akkor is az valójában az a szégyen hogy Magyarország kiáll egy agresszor mellett! azt viszont nem értem hogy milyen nyomós oka van pártunknak és kormányunknak hogy kiállnak putyin mellett!
Terminátor
Jelen pillanatban a legkomolyabb béke plakát ez!
Ha a ruszkik hazatakarodnak, akkó béke lössz Ukrajnában!
Azt hittem, ezt a plakátot a béke kormánya tette ki!
Yoda69
@Shikari: Inkabb az a szomoru, hogy a haboru parti rubule jobboldal az agresszor ruszkikat tamogatja, ahelyett hogy a NATO-ban es az EU-ban vallalt kotelezettsegeinek tenne eleget.
simmering73
Oroszország a valódi agresszor. Aki őket támogatja, az a háborút pártolja.
simmering73
Teflonarcú marhagulyás. Találó. HAHAHA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.