Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője Jens Stoltenberg NATO-főtitkár csütörtöki kijevi kijelentéséről beszélt, miszerint „jogos helye van a NATO-ban” Ukrajnának.

Deutsch Tamás nem érti: „sokan meg sem hallják, amikor a kormány elítéli az orosz agressziót”

Deutsch Tamás pártja meg nem értettségéről panaszkodott. Forrás: Facebook, Deutsch Tamás

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője a Klubrádióban értekezett arról, hogy a magyar kormány a NATO-főtitkár nyilatkozatának ellenére sem támogatja Ukrajna NATO-csatlakozását. Ezt azután tette, hogy a kijelentésre Orbán Viktor fideszes miniszterelnök Twitterén így reagált: „Micsoda?!” 

Deutsch szerint Jens Stoltenberg egy olyan politikus, akiben megfelelési kényszer lehet a média érdeklődésével kapcsolatban, ezért nyilatkozik szuperlatívuszokban Ukrajnát illetően. Szerinte, a NATO-főtitkár nem elég körültekintő két szempontot illetően. Az egyik ilyen a kárpátaljai magyarság jogainak megcsorbítása; a másik pedig, hogy Ukrajna csatlakozása a háború miatt nem lehetséges, ugyanis ha ez megtörténne, a NATO-nak is hadba kellene lépnie.

A kérdésre, miszerint a kormány is nyújthatna több támogatást Ukrajnának, azonban Deutsch szerint ezt az akadályozza, hogy „Ukrajna konzekvensen, egy évtizednél is hosszabb ideje folyamatosan jogkorlátozó lépéseket tesz az országban élő magyar nemzetiségű kisebbséget illetően”.

Deutsch nehezményezte, hogy sokan meg sem hallják, amikor a kormány elítéli az orosz agressziót

- írja az Index.

„Kutya nehéz jósolni, különösen a jövőre vonatkozóan” – folytatta a politikus egy Woody Allen idézettel, hozzátéve, hogy egy politikus ne bocsátkozzon jóslatokba, hanem koncentráljon a problémák megoldására. Ezután persze jósolt.

A fideszes kommunikációs panelt felmondva arról beszélt, hogy az fog történni, ami az elmúlt tíz évben mindig: „nekünk magyaroknak nem igazunk van, hanem igazunk lesz” – miközben pártját szokásos módon összekeverte Magyarországgal.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Törölt Nick
Tudod Tompi, mindenki tudja már, hogy nem azt kell figyelni, mit hazudoztok össze.
A tetteitek szavak nélkül is mindent elmondanak erről velejéig romlott, gonosz, féreg fidkány bandáról.
24
A büdös zsidó, csak hozza a formáját. Halálos bűnök tömkelegét követi el, aztán sír a szája!
És nem tudja Isten nevét, pedig "Mindenki, aki segítségül hívja Isten nevét, az megmenekül."

Most senki nem tudja!
De eljön az idő, amikor néhányan magtudják. És ÖK megmenekülnek!
Malakiás ( hu.wikipedia.org/wiki/Malaki%C3%A1s_pr%C3%B3f%C3%A9ta ) könyvében olvasható:

3,16: "Akkor tanakodtak egymással az Úrnak tisztelői, az Úr pedig figyelt és hallgatott, és egy emlékkönyv iraték ő előtte azoknak, a kik félik az Urat és becsülik az ő nevét."

Jó hír a geciknek: Nincs pokol. (van a pokolnál is rosszabb! - ez akkor most rossz hír volt - végül is?)
Rossz hír a geciknek: Van mennyország, de te nem jutsz be oda soha! Ne is álmodjatok róla - ölneanyók, savasbácsik, gyászhuszárok, stb.
Tim úr
Mert a gazdád azt mondta hogy "Ne azt figyeljük mit mond, hanem azt hogy mit csinál"
jáger laszló
dt most kivételesen maradt a realizmus talaján és Sorost,Brüsszelt, Gyurcsányt nem keverte bele az eszmefuttatásába sem a $ baloldalt!!??
csak ennyi
barátilag
J.L
24
Valahány név van még a naptárba, eljövök még hozzátok:Winnie the Pooh: Blood and Honey
Eladott Ország
Hirtelen megvilágosodtál, alkoholista, drogos szarjankó. Igaz te arra sem emlékeztél, hogy minden ruszki ellenes szankciót megszavaztatok és után mindezt megkérdeztétek közpénzmilliárdokért, hogy a banda még többet tudjon lopni. A qrva anyátokba! Deutsch Tamás port szívó. Utólag úgy emlékszik, hogy a nem gombot nyomta meg. Nem vette észre, hogy megszavazta a Paks 2 leállítását. A többi fideszes EP képviselő is megszavazta. Ne szívjál annyit és képben leszel!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275013816_1295306960949208_1019707210452015743_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=v3LXEitlSKMAX8CQmwy&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCrR4kJc7gcAX7jJokV5FlrGVv4jjK10RddWw_MtqJEOA&oe=6449E172
Narkós szar Petőfiként
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/160901983_146918373967280_2251931487074863754_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=vXr8OGzuLvUAX8HtnNL&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAaq6EP05g2hNt1SLFVmUeI_gzsm3BQ9pJCjqFeB7lTVA&oe=646C61E4
Itt, ezen a fotón jól látszik a torzulás. Csak az a baj,hogy ilyek döntenek az országunk sorsa felett. Szégyen, gyalázat! Lehet, hogy a titkárnőjét nyomta, csak nem emlékszik rá!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275022820_3141461076137534_2520895030593944065_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=rdY_vhcKKcYAX-KZdpp&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAA4FuReapwoqIYZz--xZSQl5S3_ILxWTvx5m7tPM6m7w&oe=644A8A1E
24
mag van a következő nevem: blood and honey
Ez nem gold and black!

Az eredeti: www.youtube.com/watch?v=eHuebHTD-lY

És amit a nők megértettek belőle: www.youtube.com/watch?v=Df8OSByt8KM

Akkor most már nem csak antiszemita és rasszista vagyok, hanem szexista is?
Az én bűnöm, az én bűnöm, az én igen nagy bűnöm!
Mondjak el 10 ezer mI atyánkat és 20 ezer üdvözlégy Máriát? Vagy fordítva?

Nevetséges. Az egész világ. Mindenestül. Mindekistül.
puszt
Talán a hang terjedési sebességével lehet a baj, egy évbe tellett, míg ideért...
verőce21
"nekünk magyaroknak nem igazunk van, hanem igazunk lesz” - De csak akkor lesz igazunk, ha túléljük ezt a háborús konfliktust! Azért nem szabad beavatkozni az orosz-ukrán testvérháborúba, mert , ha szorulna a hurok az oroszokon, ide dobnának a Kárpát-medencébe egy méretes atombombát, aztán kampec. Megszűnt az átjárás kelet felé egy ideig...!
Úgyis idegenek vagyunk Európában, nem voltunk valók a sok szláv és germán nép közé...! :-(
Yoda69
Talán azért tompi, mert egész idáig puttyant segget nyaltatok. Csak most, hogy a tahónak kiosztott Biden egy méretes pofont változott az álláspont. De szijrago es a lakáj média meg mindig a ruszkikat élteti, úgyhogy elég hiteltelenek vagytok.
verőce21
@m73: Szerencsére nem a te fajtád, nem szégyenkezünk veled...!
24
Öjetek meg, bár nincs semmi érteleme, mert úgy is (úgy is ugy is) feltámadok és semmire nem emlékszem a fájdalomból.
Ez az én keresztem!
Neked mi a kereszted? Kurvára nem érdekel! Ezért vagyok pl. szociopata - is.

Világ szociopatái egyesüljetek! Ja, nem tudnak, mert kurvára szociopaták.
SÍva
Senkinek sem kell támogatni senkit sem! A gerinces az lett volna ha mindkét fél asztalnál döntötte volna el a vitás kérdéseket és ahhoz tartotta volna magát tűzön vízen át! De! De vakiknek érdeke volt kirobbantani a háborút és úgy hiszem senki sem lát tisztán ebben a kérdésben mert nagyon jól elrejtik a valót! Már az első napon kellett volna a tárgyalásokat megkezdeni és nem tovább élezni a helyzetet! Zelenszkíj beáldozza a lakosság összes férfitagját kivéve egy bizonyos részét! Vér tapad ilyen téren a kezéhez!
24
A pszichopata tényleg annyira rosszul hangzik?
Kérdezzük meg Gábort, az Elm utcából.
- Gábor., az Elm utcából... És itt lett vége az inerjúnak különös kegyetlensággel.
24
Őrjítsd meg Orbánt, tedd nevetségesé a magyar politikusokat.
SÍva
@Horizont: Érdekes emberek vagytok Ti! Nem hajlandó senki sem a saját fejét használni és nem a média és a propaganda után menni? Nem érdekes, nem várok választ!
24
@SÍva: Te ómió, durbincs. Maccska, KisTehén után a leghülyébb.
Felfogd egyáltalán, hogy milyen nicknevet választottál magadnak?
Érted is az értelmét?
csipetke
Jáááájjj,egyem azt az érzékeny lelkét...Itt az a gond tompika,hogy a ruszki agressziót elítélitek úgy,hogy közben putyin farkán lógtok. Madárfejűlajcsika a héten volt ismét Paks2-t tárgyalni,és ha már úgyis ott volt, intézett némi gázt is, mindezt nyóccáz évre titkosítva. A Paks2-vel sz@rakodnak évek óta, de orbán már kb 2 méterrel a föld alatt lesz (velünk együtt) ,mire abból lesz valami. A finneknél most adtak át egy atomerőművet,ami 18 azaz TIZENNYOLC évig épült. Pedig azt tudni,hogy Finnország nem ilyen csóringer,a bányászbéka segge alá csúszott ország,mint a magyar. Szóval,valószínűleg le van zsírozva a puttyossal,hogy mit mondanak a birkáknak, és hogy mit tesznek,az egy másik történet
gina
Jaj de sötét hernyó vagy, csúszó mászó nulla...
Clavigo
@KisTehen: Böccém,,te napról,napra butább vagy. Hogy csinálod..? ( költői kérdés volt,ne meséld el..)
simmering73
Ezt a hülyét dobták most be hétvégére?
gina
@KisTehen: Te proli pmiitiv kocsma senki,, mindig jobb Biden mint egy szaros zsiros OV cigány,, jegyezd meg te alkesz IQ nulla
kereső
Majd , ha orbántól ilyet hallunk- és tőletek, nem hamis lózungokat, akkor majd meghalljuk.
Béla333
Hazudik a maffiózó! Az egész hülyemagyar maffiahívő sereg ezek vezényletével, irányításával az agresszor oroszoknak szurkol és megveti a hazájukért küzdő ukránokat!
Mocskos szemét, hazaáruló maffiasereg!
SÍva
@24: Nem nézhetek mindent mások szemével. Túl sok minden van a világban ami teljesen egy irányba mutat!
SÍva
@Horizont: Nem lehet mindenben mindenkivel egyet érteni ezt tudom! Az, hogy ki rohanta le a másikat nem az elsődleges kérdés. A lényeg a miért? A miértekre kell keresni a választ és fönntartom amit írtam! Tárgyaló asztal és megbeszélni a dolgot! Kiteríteni a kártyákat mi vezetett ide?!
kereső
@SÍva: 11:36
"Szóval Meloni asszony egy parlamenti felszólalásában bírálta az olasz Öt csillag mozgalom képviselőinek álláspontját és többek között ezt mondta: “Nem az olaszoknak, hanem Putyinnak kellene megmondania, hogy állítsák le a háborút. Mert ez így azt jelenti, hogy nekünk engednünk kell Ukrajna elfoglalását. Mert ha mi leállunk, akkor az lesz. Nevezzük nevén a dolgokat. Azonban én nem vagyok olyan álszent, hogy felcseréljem a megszállást a “béke” szóra. Ezért én azt hiszem, hogy nem szabad hagynunk Ukrajna megszállását. De ez nem azt jelenti, hogy nem fogunk dolgozni egy béketerven, vagy a konfliktus megoldásán. De tényleg azt gondolják, hogy bárki is szereti a háborút? Azt hiszik, hogy bárkinek is tetszik ez a helyzet? Nem! De világos, hogy a helyzet bonyolultabb annál, mint ahogy a propaganda lefesti. Most beszéljünk akkor a békéről! Megmondaná valaki azt, hogy mi a feltétele annak, hogy leüljünk a tárgyalóasztalhoz? Konkrétan, merthogy én is elkötelezetten a béke pártján vagyok, ezt már többször hangoztattam itt a parlamentben is. Más szóval azt gondolják, hogy ahhoz, hogy tárgyalásokat kezdjünk nem kell felszólítanunk Oroszországot, hogy állítsa le a háborút és vonja ki csapatait az ukrán területekről? Önök szerint meg kellene változtatnunk Ukrajna határait? És hogyan? Önök mit gondolnak a megszállt területekről, ahol népszavazást rendeztek az önrendelkezésről, oda kellene adnunk Moszkvának, vagy nem? Ez az, amiről hallani szeretnék, ha komolyan a békéről beszélünk. Máskülönben ez nem több, mint üres propaganda egy független nemzet, egy szabad nép és a nemzetközi jog kárára. És ez nem más, mint felelőtlenség. Köszönöm.”
kereső
@Horizont: A berakott linkben(fentebb) ott van eredetiben, magyar felirattal- csak gondoltam nem mindenki nyit meg szivesen ismeretlen linket.@Siva, meg az orbán "béke" követő sehová nem vezető békehuszár.
kereső
@Horizont: Ezt olvasva eszembe jutott az orbáni játszóház -leánykori nevén országgyúlés/parlament- "béke határozata", és a "béke" lózung orbánék szájából.
CsipkeRózsa
Biztosan nagyon halkan mondta, és levelet sem küldött a népnek róla.
balos
@CsipkeRózsa: Kedves!Muszka szarral a szájában nehéz megérteni a békére hívó szavakat!Legfeljebb akkor,ha nem napi szinten falja!
jáger laszló
Nem baj Tomi majd +érted,de akkor már késő lesz!!!???
csak ennyi barátilag
J.L.
terlasz
"sokan meg sem hallják, amikor a kormány elítéli az orosz agressziót"

Ez azért van, mert minden jel arra mutat, hogy hazudtok éppúgy, mint pl. a kereszténységetekről.
Edebácsi
Hallani talán hallják, de nem értik, amikor az "elitélés" felemás és nem őszinte, amikor a szavak és a tettek élesen szemben állnak egymással.
Bástya Béla Elvtárs
@SÍva: Ne is törődj vele! Bagoly mondja verébnek, hogy UHÚ!
SÍva
@kereső: Köszönöm a választ! Az, hogy az emberek szavaztak a Krím elszakadásáról és ezt nem fogadták el mit jelent a többségnek? Szerintem az emberek akaratának semmibe vételét jelenti! Tévedésben vannak a politikusok akik azt hiszik mindent megtehetnek amit csak akarnak! A kormánynak első sorban az emberek érdekeit kellene szem előtt tartani! Ezt nem látom az EU-ban. Csak diktálni akarnak és megfosztani minden döntésünktől! Nem csak a mi hazánkra gondolok! Minden EU tag országban ők akarnak diktálni! Nem vezetni akarják az uniót hanem uralni! Én legalább is így látom az eltelt évek tükrében. Többet tehettek volna a béke érdekében de ez ellentétben állt egy réteg érdekeivel! Szankciókkal nem lehet békét teremteni! Tönkre tették az unió polgárait gazdaságilag mert rossz döntéseket hoztak és hoznak továbbra is. Mindent alárendelnek egy másik érdeknek ami nem feltétlenűl jelent jót! (Érti aki akarja) Lehetséges, hogy nem jól látom a dolgokat de legalább gondolkodom és nem dőlök be egyik fél propagandájának sem!
SÍva
@kereső: Megkérlek szépen, hogy még csak véletlenűl se említs egy mondatban ezzel az emberrel! Már harminc éve is utáltam!
kereső
@SÍva: Bocsi, ha tévedtem- de olyan szépen visszamondtad orbán szólamait. Ami a krimi népszavazást illeti- a duma(orosz parlament) képviselői elszólták magukat: a szavazáson a jogosultak 30%-a vett részt, azok is a wagner zsoldosok fegyver kiséretében. Milyen "népszavazás" az ilyen, amelyet tiszteletben kellene tartani?
ómió
"Szelektív efftársi hallással" nem csoda!
Aki Én
@SÍva: Az a rész megvan, hogy az oroszok megtámadtak egy másik államot? És az, hogy azok erre fel védekeznek?
És melyik az az ország, ahol nem mozgósítanak, nem állítják hadba a sorköteles férfiakat, ha megtámadják őket?
Jól mondod, nem kell benyalni a propagandát, és érdemes gondolkodni.
SÍva
@Aki Én: (9:56) Értem amit leírtál de mi az oka a támadásnak?
Aki Én
@SÍva: ,,A gerinces az lett volna ha mindkét fél asztalnál döntötte volna el a vitás kérdéseket"
,,vakiknek érdeke volt kirobbantani a háborút "
,, Zelenszkíj beáldozza a lakosság összes férfitagját "
,,Nem hajlandó senki sem a saját fejét használni és nem a média és a propaganda után menni? "

Háború van, milliók menekülnek, tízezrek halnak... Egyik támad, másik védekezik. És ez a tény nem attól függ, hogy valaki szereti vagy nem az oroszokat, vagy az ukránokat. De főleg nem attól, hogy a hazug propaganda mit hord össze.
Naivság arról beszélni, hogy tárgyalóasztalnál kellett volna eldönteni. Azon már túlvagyunk.
Nem támadlak, csak jeleztem amit jeleztem.
SÍva
@Aki Én: Nem értünk egyet és nem ugyan úgy látjuk a helyzetet de ettől függetlenűl tisztelem a véleményedet és nem foglak káromolni sem, mint néha másoktól a kommunikáció során megtapasztalom az oldalon. Bízzunk benne, hogy mihamarabb béke lesz!
kereső
@SÍva: Mond, mi a véleményed arról, ha egy ország hadüzenet nélkül lerohan egy másik független, szuverén államot- majd ehhez magyarázatokat gyárt, hogy miért is- minden nap másikat- akkor ott kit is kellene tárgyalóasztalhoz ültetni? A lerohant felet, aki élet-halál harcát vivja? Azt akii megszegve egy sor nemzetközi egyezményt, amelyet ő maga is aláirt ? Vagy mégis kit? Hogyan lehet ezt a helyzetet "tárgyalásokkal" orvosolni?
kereső
@SÍva: HÁBORÚ VOLT...

Háború volt mindig éltem
Legszebb gondolatja,
Háború, hol vérét a szív
Szabadságért ontja!

Egy szentség van a világon,
Melyért fegyverünkkel
Sírunkat megásni méltó,
Melyért vérzenünk kell;

Ez a szentség a szabadság!
Őrültek valának
Mindazok, kik más egyébért
Éltet áldozának.

Békét, békét a világnak,
De ne zsarnokkénytől,
Békét csupán a szabadság
Fölszentelt kezéből.

Majd ha így lesz a világon
Általános béke,
Vessük akkor fegyverünket
Tenger fenekére.

De míg így nincs: addig fegyvert,
Fegyvert mindhalálig!
Tartson bár a háború az
Itélet napjáig!

Pest, 1847. március
Petőfi Sándor

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.