A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia megbízásából készült el a KAPP nevet viselő mobilapplikáció, amelyet immáron bárki letölthet a Play Áruházból (Android), valamint App Store-ból (IOS). Az applikáción a Magyar Katolikus Egyház hírei, eseményei, hasznos letölthető anyagai kapnak helyet, valamint tematikus menüpontjai is lesznek. A közelgő pápalátogatás hasznos tudnivalói is felkerültek az applikációba. Az Események menüpont alatt megtalálhatóak azok a helyszínek, ahová ellátogat a Szentatya, útvonaltervező segíti az eljutást a résztvevőknek.

Feltöltő: Hazaihirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Kovács András Péter = KAP

Ő egy humorista.
kereső
Beer Miklós:
"Vallja Ferenc pápa szavait: inkább szeret egy irgalmas ateistát, mint egy "templomba járó, de szívtelen keresztényt". Az egyház tanítását pedig nem a betűje, hanem a szelleme szerint kell képviselni - a cölibátus szerinte nem a hit dolga, nem kéne annyira ragaszkodni hozzá."
balos
@kereső: Aki nem érzi,hogy a templom nem az isten háza,mert Isten nem házalt a hittel!A talmi csillogás csak a felszín,alatta rengeteg csalárdságot tettek a hit nevében!A kupleráj a mai hatalom igazi jelképe!Amit csináltak a kurmányzásuk alatt a Parlamentből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.