Vasárnap este a Hír TV-n futó Sajtóklub című műsorban, Bayer Zsolt a kamera felé fordult és a nézőkhöz szólt.

Bayer Zsolt eddig demens vénembernek tartotta a pápát, most békemenetet hirdetett

Arra szeretném kérni a nézőinket (…), a békemenet résztvevőit, hogy 30-án jöjjenek el a Kosuth térre.

Ferenc pápa április utolsó hétvégéjén Magyarországra látogat. A katolikus egyház feje három nappos itt tartózkodása alatt több nyilvános és nem nyilvános eseményen is részt vesz majd. Ez utóbbi alkalomból szeretné meglepni Bayer a pápát.

Legyen ez egy békemenet. Legyünk rettenetesen sokan. Higgyék el, hogy nem csak lelkileg lesz ez fontos, hanem ennek politikai üzenete is lenne

– mondta Bayer.

Néhány évvel ezelőtt Bayer Zsolt kevésbé rokonszevezett Ferenc pápával, az argentin születésű Ferenc „migráns hátterű pápának” nevezte, akinek az égvilágon semmilyen európai kötődése nincsen.

Ne képzelje azt, hogy amit ő mond, az isteni kinyilatkoztatás, egy hülye, ostoba politikai vélemény, és ekképpen is kell hozzá viszonyulni

– nyilatkoztatta ki Bayer, majd először „argentin libsi”-nek, később pedig „derék liberális, gender-ben hívő marhá”-nak titulálta az egyházfőt.

Forrás: 24.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laja70
"Legyen ez egy békemenet" - fogalmazott Bayer. " Rá lehet húzni a békemenet fogalmát szervezés nélkül. Nem hülye a fidesz kloakája...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Mert elfogyott az agyad és nincs eszed, ez biztos kizárja, hogy emlékezz a pápa migráncsimádó megnyilvánulásaira még 7-8 évvel ezelőtt! Jelzem: ezek mára megszűntek! Akkor, mégsem a pápa változott, bolsiék fajkreténje!? Te csak a hazudozásról meg az elmebeteg tetvesbolsiságod időnkénti másrahazudásának szükségességéről nem bírsz megfeledkezni!? Egyik donor agyad se működik? Sorra hülyíted el azokat is!?
jáger laszló
Azt nem árulta L bazso tanár úr hogy 30-án a Kossuth téren éltetni,vagy szidni kell a demens vénembert!!!??
Nem mind1 ugyanis!!
csak ennyi
barátilag
J-L.
Aki Én
@ómió: A Pápa most is azt gondolja, mint akkor. De most nem erről beszél, te buta suttyó. Most a háború a téma.
Ne hazudozz már állandóan, te ártalmas elmebeteg!
gina
Mocskosszájú rongy ember ez a köpönyegforgató, undoritó egy féreg mint az ura !!!
ómió
@Aki Én: Látom, bolsiék elmebetege, te már azt is meghazudod nekünk, amit a pápa gondol! Inkább szedáltasd magadat ott a boolsi vigyorgóban!
Németh István
A világ forgásában történő események bizony megtréfálják a nem komplett elméket így különösen azokét akik a balliberális moslékok küldöttei nyalósai! Nekik a zsidósági érdekszféra képviselete a lényeg, mert nem csak hogy zsidók, hanem elvetemült élősködök is! A pápa papi is rádöbbent erre pedig zsidó fajbéli, hogy >> az Isteni igét nem lehetséges képviselni, no meg pláne az Istenke - a főgazdi - teremtettjeit gyilkolásoknak folytonosan kitenni ala zsidó módra > meg nem egészséges dolog a genderekkel haverkodni, mert Istenke teremtményei amolyan furcsa szerkezetek hogy a saját fajbéliekkel már mint nő a nővel a férfi a férfival nem tud szapo-rodni! Mán pedig az Isteni tanítás mán csak a Mózes szájából kifolyólag is a szaporodásnak ad helyt! Nem a háborús írtásnak! Ahogy a zsidóéknál szokás! ugye hitler, lenin, sztalin aztán az összes usa, eu. vezér testület a moslék ballibernyák magyar belső ellenségel!
Bizony a pápa bácsi meghasonlott önmagához képest, oszt olybá tűnik a Regnum Marianum Hungarikum jegyében huszárosan paripára pattan és odasuhint egyet a háborús ganajok pofájára! MERT MÁRIA ORSZÁGA A BÉKE ORSZÁGA!
ennek jegyében takarodjon amoslék usa-nató armada Európából és az Eu vezetése a bitófára, az usa nagykövete a kurva anyjába a soros-biden-rocsild pöcsére! Minősített esetben > pattanásnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.