Most lenne 22 éves a rendőrnek készülő Mázló Attila. A létavértesi srác január hetedikén, éppen névnapján halt meg értelmetlenül Debrecen belvárosában, a Vágóhíd utcai felüljárón.

Debreceni milliárdos gyerek volt a halálos baleset résztvevője: „a gyermekem meghalt, mire ő csak rántott egyet a vállán”

Attila Golf kabriója nem védte meg a fiút a brutális ütközéstől. Forrás: Pixabay

Attila szabályosan közlekedett, amikor egy szemből érkező luxuskocsi – sávját elhagyva – letarolta. A fiatal a barátaitól tartott haza létavértesi otthonába, ahol 17 esztendős húgával és a szüleivel élt

– írja a Blikk. A rendőrök hajnalban érkeztek a család otthonához.

Már kifelé menet a házból megéreztem, hogy nagy baj történhetett, hiszen a kisfiam nem hívott, és azt is láttuk, hogy nincs itthon a cipője. Az ajtót kinyitva, szinte szavak sem kellettek, azonnal tudtuk, mi történt

– emlékezett vissza Agócs Anna, Attila édesanyja. Azonnal útnak indultak a helyszínre, mert abban reménykedtek, hogy a fiút még ott találják, el tudnak tőle búcsúzni, de addigra már elszállították. Az út csatatérré változott, a járművek a felismerhetetlenségig összeroncsolódtak.

A balesetben résztvevő másik járművet, egy vadonatúj, több tízmilliós AMG C43-as luxus-Mercedest 19 éves fiú vezette. A Blikk szerint a fiatalember méregdrága debreceni ingatlanban él a családjával, szüleinek pedig több, jól menő vállalkozása is van. Környezete szerint a fiú igazi milliárdos csemete.

A mostohaapjától kérdeztem, mi történt, aki csak annyit felelt: „koccantak”. Válaszul kérdőre vontam, hogy mondhat ilyet, hiszen a gyermekem meghalt, mire ő csak rántott egyet a vállán

– mesélte lapunknak dühösen az áldozat édesapja, idősebb Mázló Attila.

Attila elektrotechnikusként végzett, majd fegyveres biztonsági őrként dolgozott a Létavértesi Határrendészeti Kirendeltségnél, februárban pedig el akarta kezdeni a rendőriskolát. A szorgalmas, jóravaló srácot rengetegen szerették, ígéretes jövő állt előtte.

Üléssel együtt zuhant ki a kocsiból, az agyának részeit én szedtem le a korlátról. Rettegtem attól, milyen állapotban találom. Nem volt meg a fél arca, ezért nem akarták megmutatni, de én mindenáron látni akartam, így mégis el tudtam tőle búcsúzni. Nem lehettem ott, amikor meghalt. Bocsánatot kértem tőle, amiért egyedül, magányosan kellett meghalnia. Megtudtam, hogy Attilát pontosan mikor hamvasztják, tudtam, hogy mikor indítják be a gépet, illetve azt is, melyik kéményen fog feljönni a „gyermekem füstje”. Akkor ott meghaltam én is. Január 30-án épp úgy hoztam haza az urnáját az ölemben, mint őt újszülöttként, csecsemőkorában a kórházból

– mondta a megtört anya.

Az ügyben halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt folyik büntetőeljárás, aminek több elemét kifogásolja az elhunyt fiú családja és az őket képviselő Bárándy és Társai Ügyvédi Iroda.

Sérelmezzük többek közt, hogy a büntetőügyben a szakértőt kirendelő határozat nem tartalmaz semmilyen, a balesetet okozó autó sebességére vonatkozó kérdést. Pedig ennek megválaszolása nélkülözhetetlen előfeltétele a büntetőjogi felelősségre vonásnak, s így végső soron a bűnösség megállapításának is. Kifogásoljuk azt is, hogy a karambolban részt vevő gépjárművek nincsenek lefoglalva, illetve, hogy drogtesztet nem végeztek

– mondta dr. Sárkány Bence ügyvéd. A rendőrség a folyamatban lévő büntetőeljárásra tekintettel nem adott tájékoztatást az érdeklődő Blikknek.

Forrás: Blikk
Fotó: Pixabay

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Húh, ez erős volt... Elsírtam magam.
Remélem, hogy a milliárdos "csemetét" utoléri a végzete minél előbb, és hogy az igazságszolgáltatás??? elítéli.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Levendula
Húh, ez erős volt... Elsírtam magam.
Remélem, hogy a milliárdos "csemetét" utoléri a végzete minél előbb, és hogy az igazságszolgáltatás??? elítéli.
Aki Én
,,Sérelmezzük többek közt, hogy a büntetőügyben a szakértőt kirendelő határozat nem tartalmaz semmilyen, a balesetet okozó autó sebességére vonatkozó kérdést. Pedig ennek megválaszolása nélkülözhetetlen előfeltétele a büntetőjogi felelősségre vonásnak, s így végső soron a bűnösség megállapításának is. Kifogásoljuk azt is, hogy a karambolban részt vevő gépjárművek nincsenek lefoglalva, illetve, hogy drogtesztet nem végeztek"

Ezt így, hogy a faszba...???
namihami
A mostoha gyerekkora, a túl szigorú szülői háttérés az áldozat volt a vétkes! Ez egy ""jó debreceni"" csalàdi háttérrel és némi ""helyi támogatással"" ujjgyakorlat!
Giovanni Alba
@Levendula: ma, 12:53
Igazságszolgáltatás? Többek (többünk) szerint a mai Magyarországon jogszolgáltatás van, pedig az igazságügy miniszternek kinevezett hegedűs jucus még a jogállam fogalmát sem ismeri, és ezzel még dicsekszik is.
Talán Hofi mondta volt, hogy míg Kína a mosoly országa, hazánk a röhejé. Hozzátenném, keserű ez a nevetés.
Levendula
@vacsi: @Giovanni Alba: Mit gondoltok, miért tettem 3 kérdőjelet az "igazságszolgáltatás" után?
Giovanni Alba
@Levendula: ma, 17:39
Gondolom azért amit írtam
jesz
...a milliárdos csemete simán megússza...a mostohaapa megvesz mindenkit, és mindent...
...nincs itt semmi látnivaló...ilyen a nehézsorsú milliárdosok élete.
Yoda69
Milliardos NER csemete siman meg fogja uszni egy ejnye-bejnyevel. Mar ahogy az apja nyilatkozott sejteti az ugylet vegkimenetelet.
balos
Sima ügyem lesz!Beszéltem az Arkangyalommal,az egész csalárd a dögkútban végzi ahol többi fideSSes milliárdós!
drrotf
Ez az újságírás csúcsa!A milliárdos gyerek az nemcsak résztvevője, hanem okozója volt a balesetnek.A magyar nyelv olyan szép , és olyan gazdag, hogy az aki a balesetet okozza, azt nem a baleset résztvevőjének kell nevezni, leginkább egyszerűen csak a baleset okozójának nevezzük és nem szégyelljük ezt kimondani, szégyellje inkább az okozó magát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.