A Hír TV vasárnapi, Sajtóklub című műsorában Bayer Zsolt így fogalmazott: „harmincadika délelőtt legyen egy igazi békemenet a Kossuth téren”, Ferenc pápa miséjén, jövő vasárnap.

Bayer Zsolt tagadja, hogy Békemenetet szervezett volna Ferenc pápa miséjére

Bayer vagy rászervezte a buliját a pápa miséjére, vagy nem. Forrás: Hir TV

Hétfőn Bayer a saját blogján azt állította, nem hirdetett békemenetet. Azt mondta, hogy legyenek ott nagyon sokan, és menjenek el azok is minél többen, akik békemenetre szoktak járni – írja a 444.

Bayer vasárnap este ezt mondta:

Egyre többen keresnek minket az elmúlt hetekben-hónapokban, hogy mikor tartunk békemenetet […], tartsunk már egy békemenetet. 30-a délelőtt legyen egy igazi békemenet a Kossuth téren, úgyhogy várjuk szeretettel önöket.

Hétfő reggel azt írta, a „hülyék” írták meg, hogy békemenetet hirdetett, pedig nem. A „balos-libernyák sajtómunkások célja” szerinte ez: „végre így tudnak egy kis zavart, némi értetlenséget, netán feszültséget gerjeszteni a pápalátogatás kapcsán”.

Bayer korábban demens vénembernek, gazembernek nevezte Ferenc pápát – írja a Telex. Hír TV-s beszélgetőtársa, Bencsik András korábban úgy vélte, hogy a pápa „keresztényellenes magatartást folytat”, mellyel „súlyos kárt okoz a keresztény világnak”. Még korábban pedig az MSZMP központi lapjának Pártélet rovatát szerkesztette.

Ferenc pápa április 28. és 30. között tesz látogatást Budapesten. Pénteken találkozik Orbán Viktorral és Novák Katalinnal, 29-én a Papp László Sportarénába látogat, 30-án pedig szentmisét tart a Kossuth téren.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Jobbik-Konzervatívok felszólították Orbán Viktor és Novák Katalin kérjék meg barátjukat, hogy vonja vissza a pápalátogatást meggyalázó és lezüllesztő tervét, éppen eleget gyalázta már a szentatyát, és uszított Ferenc pápa ellen.

Forrás: Telex, Bádog, 444
Fotó: Hír TV

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Na! Az efftársak már ezt is a szádba hazudták, Zsolti!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.