Ungár Péter szerint, ami hétfőn este tüntetés közben a Karmelitánál történt nem használ, inkább csak árt a pedagógusoknak. A tüntetők tegnap ismét elkezdték bontani kordont, mire a rendőrség megpróbálta őket visszaszorítani. Dulakodás alakult ki, végül a rendőrség könnygázt is bevetett. Hadházy Ákost végül megbilincselve vitték el a Karmelitától, aki azt kiabálta a rendőröknek, hogy ne törjék el a kezét. Később Hadházy úgy fogalmazott, hogy hétfőn kimutatta a foga fehérjét a rendőrállam.

Ahogy korábban mi is megírtuk, hétfőn este dühös tüntetők indultak meg Orbán Viktor munkahelye, a Karmelita felé. Az eseményen ellenzéki politikusok is részt vettek, főszerepben Hadházy Ákossal. A független politikus és társai szerszámokkal érkeztek a Várnegyedbe, és ismét nekikezdtek a Karmelita körüli kordon bontásának. A kivezényelt rendőrök azonban közbeléptek, a kordonbontás nem sikerült. A politikusok és a rendőrök között dulakodás alakult ki, Hadházy ekkor feküdt rá egy kordonra. A Lőcsei Lajossal és Gelencsér Ferenccel együtt elvitték.

Ungár Péter nekiment Hadházy Ákosnak és a kordonbontóknak: "Az ellenzéki választók többsége kicsit kevesebb hisztit, forradalmárcosplayt, magamutogatást vár el tőlünk"

Az esetről Hadházy azt írta: „kimutatta a foga fehérjét a rendőrállam”. Ezzel szemben Ungár Péter, az LMP társelnöke úgy látja,

ami tegnap a Karmelitánál történt, csak árt a pedagógusoknak.

Facebook oldalán Ungár azt írta.

Kevés élő magyar ember tudná vitatni azt, hogy a pedagógusok bérhelyzete tragikus. Az Orbán-kormány tudatos politikája, hogy az államnak dolgozó munkavállalókat megélhetésében és jogaiban sanyargassa, igaz ez a pedagógusokra, a szociális szektorban dolgozókra, az egészségügyi szakdolgozókra vagy a rendvédelmi dolgozókra. Kevés annyira alapvető feladata van a politikának, mint, hogy rendezze azoknak a munkavállalóknak a bérét, akik az állam feladatait, így az oktatást látják el. Ráadásul hazug az az állítása a kormánynak, hogy az EU miatt nincs pénz a pedagógusok béremelésére: ez a pénz megvan, csak magukra költik a pedagógusok helyett.

Minden ellenzéki politikusnak ezért a pedagógusok ügye mellett, a pedagógusok mögött kell állnia. De nem a pedagógusok előtt.

Hozzátette:

Viszont ami tegnap a Karmelitánál történt csak árt a pedagógusoknak. Persze lehet azt a kényelmes álláspontot képviselni, hogy mi mindent jól csinálunk, csak a propaganda elferdíti a csodás teljesítményünket, de a számok nem ezt mutatják: a legutóbbi országgyűlési választáson ugyanis már azt is elértük, hogy olyanok fordultak el tőlünk hatalmas számban, akik nem a propagandából tájékozódnak.

"Én egy pillanatig nem akarok úgy tenni, mintha az elmúlt négy év kudarcában nem lenne felelősségem. Megvan nekem is, és megvan a pártomnak is. De mi legalább tényleg próbáljuk nem megismételni, hanem kijavítani a hibákat. Ezért mi nem fogjuk egy lapon említeni azt az elképesztő drámát, ami az oktatásban, a pedagógusokkal zajlik azzal, hogy kordonok vannak a Karmelitánál. Nem fogjuk elfoglalni a színpadot, a híreket a pedagógusok elől, még akkor sem, ha így lemondunk négy címlapfotóról és kétezer lájkról. Nem fogunk rászervezni a pedagógusok megmozdulására. Mert ez nem képviselet, hanem önzés, és ezt a választók nagyon pontosan el tudják választani" – folytatta Ungár.

Egyszerűen semmi köze egyes ellenzéki szereplők vágyának, hogy belekerüljenek az újságba, ahhoz, hogy többet keressenek a pedagógusok. A tegnapi demonstrációnak mi köze volt a pedagógusokhoz? Milyen, az öncélon túlmutató üzenete volt? Milyen öncélon túlmutató üzenete volt egy végzős gimnazista lány fiatal korából adódó önreflexió hiányát felhasználni arra, hogy menő forradalmárnak tűnjünk?

"Tudom, most egyesek mit fognak mondani. Tudom. „Ők legalább csinálnak valamit” – hangzik majd el. Meg fogjuk kapni, hogy mi vagyunk őfelsége ellenzéke, miközben persze a valóságban őfelsége semmi mást nem szeretne jobban, minthogy mindent pontosan ugyanúgy csináljon az ellenzék, mint eddig, mert akkor biztos a győzelem. Ácsoljunk újra színpadot, ne engedjünk fel senkit, adjuk egymásnak a mikrofont, mondjuk el ugyanazt az egy mondatot különböző jelzőkkel ötvenszer. Viszont én biztos vagyok abban, hogy az ellenzéki választók többsége kicsit kevesebb hisztit, forradalmárcosplayt, magamutogatást vár el tőlünk" – fogalmazott Ungár.

A mi feladatunk az lenne, hogy bebizonyítsuk a többségnek, hogy a pedagógusok bérére megvan a pénz. De így nem fog menni. Ez egy paródia. Vegyük tudomásul, kedves ellenzéki kollégák, magunknak már nem árthatunk ezzel, az ügynek még igen

- zárta posztját Ungár Péter.

Forrás: 24.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Peti! Ha igazi ellenzéki lennél és nem Anyámasszony katonája, akkor te is ott lettél volna a tegnapi tüntetésen.
Remélem a jövő szerdain ott leszel és nem anyukáddal sütizel a Gerbeaud cukiban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Shikari: a szarházik vegödését ti idióták produkáljátok naponta, ezért is néz mindenki hülyének benneteket!
Béla333
Peti! Ha igazi ellenzéki lennél és nem Anyámasszony katonája, akkor te is ott lettél volna a tegnapi tüntetésen.
Remélem a jövő szerdain ott leszel és nem anyukáddal sütizel a Gerbeaud cukiban.
frank
Ezekre az ellenzéknek mondott szarkavarókra nincs szükség.
Börtönbe velük.
A tanár meg tanítson. Kapja a fizetését A tüntető diákot meg kivágni az iskolájából. mind az összeset
aki tüntet.
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők véleménye nem számít! Nekik minden úgy jó ahogy van, csak a maffia maradjon a nyakunkon!
human
Köszi Péter! Egyertelművé tetted hová való az LMP.
Amíg te a parlamenti bársonyszéket koptatod mások csinálnak is valamit
Havanagi
Hagyjuk már ezt az ócska dumát,hogy mi árt a pedagógusoknak.Ebben a helyzetben már semmi sem árt! Nagyon rosszul működik a helyzetfelismerésed kedves Ungár Péter.És a cselekvéssel is addig xarakodsz,hogy minden késő lesz.Az észosztás ideje lejárt,ha nem tudsz tenni semmit,hallgass.Az jól megy!
Nanya
@human: A peti gyerek és az ő pártja sokat tett már a fidess érdekében. Shiffer idejében csináltak kétharmadot is !
Tonyróma
Esetleg tövezni kellene a kolostorban,mint eddig.
Nanya
@Maccska: vagy pl.anyáddal hálhatnál !
Ja ! eddig is ezt csináltad ?
Eladott Ország
Az milyen szép momentum, amikor Ungár Peti hazamegy a vasárnapi ebédre, majd Marika néni az asztalra teszi a vörösboros vaddisznópörköltet, amit Semjén lőtt, és együtt, kedélyesen megeszik. Hazafelé menet anyuci ad egy kis zsebpénzt is Petinek abból a pár milliárdból, amit a NER biztosított. A család szent, mint a maffiózóknál. Az ellenzék addig nem jut semmire, ameddig fel nem ismerik, hogy a NER már régóta leválthatatlan a saját játékszabályai szerint. Nem kormányváltásra, hanem rendszerváltásra van szükség. Ungár Petike pedig elkezdhetné osztogatni a vagyonát a szegények között, és nem csak beszélhetne a szociális válságról, de leginkább elhúzhatna valahová. Jobban érdekelne Ungár véleménye, ha nem lenne közös cége Schmidt Marival és milliárdos osztalékkal. Lehet Menni a Picsába Petike...
Namely
Annyira gyönyörű, hogy a fenti kommentekben olvasható ellenzékinek mondott reakcióknak köszönhette Orbán Viktor zsinórban a negyedik 2/3-át, és ugyanazt, ugyanúgy folytatják tovább.
Kritizálod a facsa-like majmokat, pl Hadházy-t? Akkor kapsz hideget-meleget, "rohadj meg", "anyuci mondta", "NER-hez tartozol" :D :D :D
Nem baj.
Csináljátok csak.
Hiszen mint tudjuk, hibátlanok vagytok, mindenért "óbánahibás"
:DDDDDDDDDDDDDDD

A cikkhez: Hadházy bohóc újabb csinnadrattája :D
Nanya
@Namely: Ne reklámozd,hogy mekkora idióta vagy !
Eladott Ország
Az LMP alig 1% -os párt vezetője mindent megtesz, hogy bomlasszon és a fidesz nyerjen Budapesten is. Szerencsére az LMP-s szavazó mint olyan, értelmezhetetlen, szóval hiába indítanának rá. Én téged sosem tartottalak hiteles politikusnak(és nem az édesanyád Scmidt Mária áltörténész miatt) a parlamenti képviselőséget is megvásároltad, sosem dolgoztál életedben, hiszen jól megélsz az édesapádtól örökőlt 6-milliárd forintból! Úgyhogy menj te a jó büdös 3.14-csába! az ellenzéki szavazók döntő többsége sem kér az LMP-ből, és én meg is értem őket! Nagy esélyük van arra , hogy pár éven belűl szétessenek, és megsemmisűljenek, mivel alig lesznek támogatóik, és szavazóik! Az LMP már nem veszélyes senkire, csak max a bolhás kutyára! Kicsoda Ungár Péter? Egy vérfideszes történelemhamisító anyával a háttérben, eddig mindig az ellenzék ellen beszélt és cselekedett (lásd 2018 választás) és ne feledjük a MEGHAJOLÓS gratulációját Orbánnak a parlamentben! Már megint egy kétszemélyes törpepárt cincog. Nem Schiffer hangja szól a szádból ? Mari mama fiacskájának is kell dolgoznia valamit. A fiúcska kinézete túl liberális, forró, mint az almás pite, kellett neki egy pártocska, a papok közé mégse tehették.
"Van, aki hátulról tör előre
van, aki vár, míg elfogynak előle
van, aki tüntet és van, aki kitüntet,
van, aki feltűnik, s a talapzatra felülhet."
youtu.be/QW3GceyfzmE
Aki Én
@Namely: orbán kritikáknál mi a helyzet?
Ez a ,,D" még szánalmasabb lúzerré tesz.
Nehogy abba hagyd.
Aki Én
Lehet ezt gondolni, még igaza is lehet, de nyilvánosan kimondani nem kellene.
Itt is láthatjuk, hogy csak az agyhalottakat bátorítja, mert nem értik.
Ezzel együtt Hadházy az egyetlen valódi ellenzéki.
Látható, hogy fel is bassza a hazaárulópárti kretének agyát.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 18:25 ☺ Szégyen lett magyarnak lenni a világban a bűnöző, szélhámos román cigány és politikai prostituált bandájának diktatúrája alatt! Van minek örülni b+! Európa koldusháza lettünk! Ha ez a rohadt tolvajbanda marad, az EU-ból és a NATO-ból is kib@sznak, igaz a kolostorgecinak ez a céja, mert már szarrá lopták magukat, és a hatalmat a zsákmányt védik. Nagy ívben leszarják a magyar nép nyomorát és az EU támogatást, a 13 milliárd eurót. Elmentek ti a qrva anyátokba!
Eladott Ország
@Maccska: tegnap, 19:35 ☺ Ha az igazságot akarod tudni, ne a gazdagok szavait hallgasd, a szegények szemeit nézd.
Mindenki hibázik! Van aki ezt beismeri , és tanul belőle és vannak a fideszesek!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122187840_849376305806792_7211248944178486340_n.png?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=6YtpUUfZfrwAX8DHqpi&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDf5SN4aiWj7GSqWEpWA1L6hcLHpGYxhyMwJ5-_bkDNGw&oe=6470375A
Móricka újságolja a tanár néninek: - tegnap 10 kiskutyánk született és mindegyik fideszes. - Az nagyon jó Móricka, holnap jön Orbán bácsi, meséld majd el neki is...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122197065_847921619285594_5053044236220343075_n.png?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=AMF1YLU1gx4AX9hKGgK&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfD9z6AJEAMu48f6WLWktBQ0pzAYI4T1nJaz6QXBCntJjQ&oe=64703192
Ezt majd meséld el a Lendvay utcában, de ne itt.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/120574404_834194653989881_3308064796960901697_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=kH-NQyxDTtcAX-752XF&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDpESbcJWnmc6B1wPzN86gVAaifdMntQjNZi-PINJf-XA&oe=644CCCF0
Eladott Ország
@Maccska: ma, 10:22 ☺ link pótolbva: "Ezt majd meséld el a Lendvay utcában, de ne itt."
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/120574404_834194653989881_3308064796960901697_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=kH-NQyxDTtcAX-752XF&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDpESbcJWnmc6B1wPzN86gVAaifdMntQjNZi-PINJf-XA&oe=644CCCF0
Van egy nép, mi vígan teng jó vezérük révén
Egy párhuzamos valóságban, Európa szélén
Úgy nyílnak a stadionok, mint vadvirág a réten,
Tanár, mentős, ápolónő együtt halnak éhen
Szélmalmokkal harcolunk, “Vesszen az EU-s kvóta!”,
Bár a pénzük nélkül egy lámpavas sem épült húsz év óta
Nyálfröcsögve uszítunk, mert kell az ellenségkép
Szétosztjuk a strómanoknak míg retteg a jónép
www.youtube.com/watch?v=pNhYdXhEWnc
ómió
Mi lenne itt "efftársi egyet nem értés" esetén!?
Nanya
@ómió: orbán ifjú kommunistára gondoltál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.