„Cinikus dolog tűzszünetet követelni, amikor nem az Önök országa az, amelynek közel 20 százalékát egy idegen megszálló hadsereg foglalta el” – többek között ezt mondta David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete az amerikai követségen szerdán tartott magyar-ukrán kapcsolatok panelbeszélgetésen.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"„Amikor azt halljuk, hogy politikusok a béke nevében hirdetik a megbékélés álcáját, akkor legyen nagyon világos: itt ma egy ember teremthet békét. Ha Putyin véget vet a harcnak, a háború véget ér. Ha Ukrajna vet véget a harcnak, az Ukrajna végét jelenti” – fogalmazott a nagykövet."

A mocskos hazaáruló maffiózók álszent módon hirdetik a békepártiságot, aminek a megvalósulása az oroszok területszerzésével járna együtt. Mer igaza van a nagykövetnek:
"Pressman szerint nem hitelt érdemlő azt sugallni, hogy amennyiben tűzszünet lenne, Vlagyimir Putyin orosz elnök jóhiszeműen tárgyalóasztalhoz ülne, és beleegyezne, hogy visszavonja csapatait."

Akárhogy csűrik-csavarják: ez a magyar maffia kormány hazaáruló, aljas, hazug módon az oroszok érdekét képviseli, az ő szája íze szerint dolgozik, a szövetségeseit és az ország érdekeit szembeköpve!
gina
Mert egy retkes zsiros cigány azt hiszi ö az Isten, pedig csak egy nagyratörö hazudozó putris tolvaj, a nép vérszivója,,,
gina
@KisTehen: Beteg vagy, OV szar dumáját eszed te román senki,,,
gina
@Maccska: Anyád te idióta, látom te jársz buzibárba, nem vagyok sem buzi mivel nö vagyok csak leszbi lehetnák de megelözött szeretett Juditkátok a ronda igazszágügyminiszter OV ribanca, nem tartoznak ilyen prolik a köreimbe igy te sem szegény proli alkesz hahahahah fogd vissza magad fidesz szemét a stilusod olyan alja mnt te is,,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.