Hadházy Ákos Szántódra látogatott, hogy megnézze, hogyan áll most a közpénzekből megtámogatott luxusszálló. 

Friss fotókon a kétméteres szántódi „sétány”, amit a NER meghagyott a luxusszállója mellettHadházy Ákos/Facebook

A független politikus közösségi oldalán megmutatta azt a „zsebkendőnyi »strandot«”, ami a Balaland luxuskomplexum felhúzása után maradt Szántódon. Még bosszantóbb a tudat, hogy ennek elkészültét mi magunk is támogattuk, hiszen 7 milliárdos adófizetői összeggel is hozzájárultak az épület elkészültéhez.

Hadházy bejegyzésében emlékeztet arra, hogy két évvel ezelőtt nagy port kavart, „hogy a rendelet és az önkormányzattal szemben tett vállalás szerint a partmenti 10 méteres sávot szabadon bejárhatónak kellene meghagyniuk.”

Ennek ellenére a sétányt kerítéssel és egy zárt kisajtóval lezárták. Két éve a NER-es vállalkozás azzal védekezett, hogy a háromrészes beruházásból még csak a luxus apartmanok készültek el, a szálloda és a wellness központ nem, így az építési terület. (az meg ugye a Karmelitánál is tabu...)De azt mondták, ha készen lesznek, kinyitják majd a parti sávot – a polgármester ugyanezt ígérte a helyi újságírónak.

Nos, miután mostanra megnyílt a luxus szálloda és az élménypark is, kíváncsi voltam, hogy eltűnt-e a kerítés. Természetesen nem tűnt el, így maradt a kb 2 méter széles szántódi "sétány". VISZONT a NER büszke lehet a magyar gógyira: a zöld kiskapu ugyan be van csukva, de ottjártamkor NEM VOLT KULCSRA ZÁRVA. Bár semmi nem jelzi, hogy ott be lehet menni, de nem is tiltja. Így, -mint az "okos lány"- meg is nyitották a 10 méteres széles parti sávot, meg nem is...De inkább nem, ugyanis a következő kiskaput, ami a luxus apartmanokat a családi wellness központtól elzáró kerítésen van, már kulcsra zárták. Így a partszakasz másik fele -törvényteleneül- nem bejárható a nagyközönség számára. Ha törvényesen akarnának eljárni (de aki a Tiborcz által kezdett szállodát fejezi be, miért akarna?), akkor a parttól 10 méterre húznának egy kerítést és a lakók, vendégek azokon található kerítésen keresztül érhetnék el a tavat, mint ahogyan ez pl. Siófokon sok helyen így van. De itt nem így lett

– zárja a bejegyzést.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@jesz: Ez nem az ellenzék dolga, hanem az egész magyarságé. Mivel mindenkinek joga van a Balaton parthoz még Szántódon is, bárhol is él.

Olyan törvényt nem mert hozni ez a kormány, hogy a Balaton part csak a fideszhez köthető oligarcháké lehet, csak olyat, hogy a parton egy 10 méter széles sávot meg kell hagyni mindenkinek. De még a saját törvényüket se tartják be. Mindig röhögnöm kell, amikor 0rbán és társai azt hangoztatják, hogy a törvényeket mindenkinek be kell tartani, és ők mindig betartják. Betartanak, de nem törvényekeket, hanem a magyar népnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Emmersson71: Sürgesd már meg a donor agyadat! Vagy így fajkreténként felszabadultabb vagy!?
Emmersson71
@ómió: Kizárólag eftársian intéz mindent, pont ez a baj!
ómió
@Emmersson71: Nyugi, bolsiék gyagyása! Kapcsold ki a dililemezt a fejedben!
Emmersson71
@ómió: Kizárólag eftársian intéz mindent, pont ez a baj!
ómió
@Emmersson71: Kapcsoltasd már ki magadat az ápolóiddal! Vagy bírják még?
Emmersson71
Kizárólag eftársian intéz mindent, pont ez a baj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.