A Pesti Srácok írásában Bálint Botond arról értekezett, hogy Robert C. Castel meghatározta egy előadása során, hogy ki volt szerinte az az utolsó európai vezető, aki reális eséllyel, illetve annak a látszatával tört világuralomra. 

A lakájmédia szerint is Hitler lehetett az utolsó igazi európai
Kép: YouTube

Robert C. Castel izraeli biztonságpolitikai szakértő, aki gyerekkorában a családjával Izraelbe vándorolt ki. A Herzl Institute-University of Haifa és az Izraeli Demokrácia Intézet volt tudományos munkatársa, a Neokohn.hu főmunkatársa, az Ultrahang podcast, a Tűzvonalban, a Karc FM és a Ma7 állandó szakértője.

Az Orbán-kormány médiájának egyik kedvenc biztonságpolitikai szakértője szerint Hitler volt az utolsó igazi európai, mert Sztálin inkább ázsiainak tekinthető, a hódítás iránya pont az ellenkezője, mint Hitleré.

 Bálint Botond írása szerint Hitler dicsőítése paradox módon Európa utolsó világhatalmi pillanatának a dicsőítése is lenne, ahogy a német dominancia segítségével összetákolni akart föderális EU is Hitler szándékainak megismétlése lenne a nemzetiszocializmus néhány jellegzetessége nélkül.

Egy európai birodalom vonzó cél mindenki számára, aki a világ tetejére akarja pozícionálni magát, ahogy (Nyugat- és Közép-) Európa irányítása és birtoklása a világuralom elengedhetetlen feltétele bárki számára.

- fejtette ki a publicista aki szerint Hitler egykori világpolitikai jelentősége megmutatja Európa jelenkori jelentéktelenségét. Robert C. Castel rendszeresen szerepel az Ultrahang műsoraiban olyan szakértők mellett mint Nógrádi György vagy George Spöttle. 

Az Ultrahang közönségtalálkozóját a győri Hit Gyülekezete Tihanyi Árpád úti Salamon termében tartották, több mint 300 fő részvételével. A műsorvezető Cs. Király Tamás, az ultrahang alapítója volt, aki korábban Cseszkó Tamás néven a Hit Gyülekezetének online rádiójánál, a Hit Rádiónál, majd már új néven a Hetek hetilapnál dolgozott.

Robert C. Castel mellett Demkó Attila biztonságpolitikai szakértő, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Geopolitikai Műhelyének vezetője beszélt még geopolitikai kérdésekről, elsősorban az orosz-ukrán háborúról.

Forrás: RTL

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: ne csodálkozz, hogy te vagy a Propeller ostoba suttyója...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@Shikari: 14:39 Egyáltalán mire gondolsz a "megfelelési kényszeres erőlködés" kifejezésnél? Esetleg a TÉNY-ként leirtakból Szerinted mi nem igaz? Egyébként meg a Te "Hitler nagy európai államférfi volt, sőt hadvezér. A tényeket nehéz eltagadni! " véleményedre én sem irtam, hogy lábszagu, akkor Te miért nem vagy képes személyeskedés nélkül irni?!
szegfue
@Shikari: Már bocs., de én pont lesz@rom az elvárásokat! És pont Te mondod, hogy "szüklátókörüségre és erőlködésre" vall az irásom?! Nálad Hitler az ami és ettől Téged nem is akarlak eltántoritani... de a tényekhez a drogozása is hozzátartozik. Én ugyan nem "dehonesztáltam" Hitlert, megtette ez saját magától is a drogozással.
Egyébként is szerintem csinálj otthon egy kis házioltárt Hitlernek, aztán imádhatod:))
Több szót nem is érdemel ez a téma, hiszen teljesen ellenkező véleményen vagyunk.
simmering73
@Shikari: A neonáci csatornapatkányok visítoznak is. Erre recskáztok?
izéke
Akkor jöhetnek a ruszkik nácítlanítani ide is?! Es itt meg jogos is lenne az indok,csak a mi nácijaink kommunista segget nyalnak
szegfue
@Shikari: 12:03 "Drága Életem"! Arról a Theodor Morellről beszélsz, aki az egész hitleri vezérkar szerint sarlatán volt?! Aki először vitamintokkal oltogatta, majd egyre komolyabb drogokkal?:)) Ne butálkodj már!
szegfue
@Shikari: Ebből már jól nem kerülhetsz ki!:) Ajánlom Neked: a National Geographyn megy az ismétlése Hitler életének. Láthatod, hallhatod, hogy Hitlert még a családja is óvta Morelltől, hiszen nem lehet tudni honnan szerzett be különböző kész gyógyszereket, meg saját maga is kevert. Ezekben sokszor előfordult mérgező vegyület is és igy gyakorlatilag ő szoktatta rá a drogokra. Tudod, ha ennek a fele is igaz, akkor is sarlatán volt, aki talán akaratán kivül, de Hitler egészségét gyakorlatilag aláásta. 50 éves korára 20 évvel idősebbnek nézett ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.