A nyomorult EU a magyar infláció harmadát se bírta összehozni. Minden kétséget kizárólag bebizonyosodott az európai szankciók elhibázottak, és a háborús infláció nem tréfadolog – mi másra következtethetne az ember abból, amit az Európai Unió statisztikai hivatalának, az Eurostatnak az adataiból kiolvas? Magyarország áprilisban ismét toronymagasan végzett az első helyen az uniós inflációs adatsorban. A magyar árak olyan tempóban tudtak emelkedni, hogy azt irigyelve nézték európai társaik!

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Az eurózónában mindössze 7 százalékos volt az átlagos infláció, a harmadát se éri el a magyarnak. A teljes Európai Unióban 8,1 százalék, hát az már majdnem az egyharmada, de még az se egészen. "
gina
Jól teljesit a fidesz és a zsiros disznó, jó sokat loptak,, még a nép kárára is , mocskos patkányok, de a hivök a legnagyobb hazaáruló szemetek !!!
Béla333
Aki látva a maffia bűnös tevékenységét, az országot romba döntő aljasságát és a szavazatával hatalomban tartja őket, az ugyanolyan bűnös, mint a ténylegesen lopó, hazudó, hazaáruló maffiózók.
Hiszen ők segítik újra és újra hatalomba ezeket, még akkor is, ha látják, hogy tönkreteszik az országunkat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.