Negyedannyiba kerül most az orosz gáz, mint amennyiért a kormány tavaly bevásárolt belőle. 363 millió köbméter orosz gázt importált Magyarország márciusban, amiért összesen 256 millió eurót kellett fizetni – derül ki az uniós statisztikai hivatalnak szolgáltatott adatokból. Ez azt jelenti, hogy köbméterenként 70 eurocentért vettük a földgázt a Gazpromtól, ami a márciusi, 384,8 forintos átlagárfolyammal számolva köbméterenként 271 forint. Bekövetkezett tehát, amit a múlt hónapban előre jeleztünk: egy euró alá esett az ár. Mint megírtuk, februárban még 1,31 eurónál tartottunk, ehhez képest elég látványos a zuhanás. Nagyon régen láttunk hasonlót, legutóbb több mint fél éve mérte a Gazprom egy eurónál kevesebbért a földgázt, tavaly júliusban például 98 eurocenten állt a számláló.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Egyes hülyemagyar maffiahívők összekeverik magukat a magyar állammal...
Persze, mert ők a hülyemagyarok!
Béla333
A balfasz, hozzá nem értő, tolvaj maffia kormány miatt mennyi pénzt kellett kidobni az ablakon?!
Kártékony egy banda...
Béla333
Egyes hülyemagyar maffiahívők összekeverik magukat a magyar állammal...
Persze, mert ők a hülyemagyarok!
izéke
Hogyan is engedhették meg,hogy ez a hír napvilágot lásson? De a birka lakosság ezek ellenére is örömmel fizeti a sokszorosát a gáznak,gyarapítva ezzel orbán és putyin vagyonát. Valahogy a csökkenés nem ér el a lakosságig
Aki Én
@KisTehen: Az a baj, te agyhalott balfasz vén buzeráns, hogy eddig vettük.
Hogy te mennyire kibaszott buta vagy...
Aki Én
Már nem támogatjuk a háborút, az orosz agressziót?
csak úgy....
@Aki Én: 12:34 majd akkor ha ismét drágul a gáz ára! 0rbán 2 legyet akar csapni egyszerre, putyinnak benyalni és szopatni az alattvalókat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.