Nagyobb szégyen, nagyobb megaláztatás nem érhet egy hatalmat, mint hogy gyerekek tüntetnek ellene. És mióta már! Mit is ír a hogy is hívják? Deák Dániel kormánypárti agitpropos – elnézést, hogy szóba hozom, de ürügye lesz egy másik hivatkozásnak – még péntek este a következőt írta a Facebookon: „Nincs új a nap alatt: ugyanazok a politikusok szervezték...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A söpredék fokozza a tempót. Le akarja rövidíteni az időt a bukásig.
Béla333
Tudom, lehet hogy felesleges, de a blog egy gondolatára szeretném felhívni a figyelmet:
"Ugyanakkor látni kell, hogy a magyar társadalom igen jelentős része nem támogatja, nem a szükséges mértékben támogatja a diákok, a pedagógusok aktív részének tiltakozását. Társadalmunk adósa a protestáló diákoknak, s bizony úgy tűnik, nem jó adósa: mintha sosem akarná tartozását “megfizetni”

Ugyanakkor azért a tüntetésről készített riportok egyikében örömmel hallottam, hogy voltak diákok, akik Győrből jöttek el a tüntetésre.
Egy picit a fotel kényelmét félre kellene tenni és végre nem csak itt szájkaratézni!
Ha jól tudom, a következő tüntetés május 30-án vagy junius 1-én lesz, ott a helye mindenkinek, aki a hazájáért képes még felállni a fotelből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.