Egyre többen igényelnek segítséget a gyermekvállaláshoz, Magyarországon minden hetedik párt érintheti a probléma, hogy akár éveken keresztül nem sikerül a spontán fogantatás – hívta fel a figyelmet Rétvári Bence, a Belügyminisztérium (BM) parlamenti államtitkára az Apor Vilmos Katolikus Főiskola és a Katolikus Szeretetszolgálat természetes gyermekáldást segítő együttműködését bemutató sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.

Rétvári Bence szerint az Orbán-kormány egyedülálló egész Európában
Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára napirend előtti felszólalásra reagál az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. május 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd

A politikus kiemelte: a magyar családok szeretnének több gyermeket vállalni, a kormány pedig minden segítséget megad ehhez. Nincs még egy olyan kormány Európában, amelyik annyit fordít a családtámogatásra, mint Magyarország – jelentette ki, hozzátéve:

csak erős családokból lehet erős Magyarország.

Rétvári Bence hangsúlyozta, ha a gyermekvállalási kedv a 2011-es szinten stagnált volna, akkor ma 136 ezerrel lennénk kevesebben, ennyivel kevesebb gyermek született volna meg az elmúlt bő egy évtizedben.

Elmondta azt is, hogy a meddőségi problémákat sok esetben helytelen életmód, lelki nehézség vagy stressz okozza, a pároknak ezért érdemes megfontolniuk a természetes módszereket, melyek megfelelő szaksegítség mellett mesterséges beavatkozások nélkül is elősegíthetik a gyermekáldást.

Forrás: MTi

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"Rétvári Bence szerint az Orbán-kormány egyedülálló egész Európában"

Cáfolhatatlan - férgek vagytok..egyedülállóan!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
És akkor a másik imádkozó sáska:
"Veszélyes irányba növeli a titkosszolgálatok hatáskörét az a törvénymódosítás, amit kedden fogadott el az Országgyűlés. A "Semjén Zsolt által benyújtott jogszabály a nemzetbiztonsági törvényt és az elektronikus információ biztonságáról szóló törvényt is több ponton kiegészíti a kiberbiztonság erősítése jegyében.
A jogszabály kimondja, hogy a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat és a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat saját hatáskörben elrendelheti az „ideiglenes hozzáférhetetlenné” tételét annak az „elektronikus hírközlő hálózat útján továbbított” adatnak vagy szolgáltatásnak, amely a „magyar kibertér biztonságára fenyegetést jelent”, vagy „amely honvédelmi vagy szövetségi érdeket sért vagy veszélyeztet”.
Az „ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel” időtartama akár 90 nap is lehet, amit a két említett titkosszolgálati szervezet még egyszer ugyanekkora időtartamra meghosszabbíthat. Az intézkedés praktikusan azt jelenti, hogy valamely online tartalmat, szolgáltatást elérhetetlenné tesznek, vagyis szervereket kapcsolhatnak le, online szolgáltatók működését függeszthetik fel."
bence
Igen ! A LOPÁSBAN !!! Világszínvonalon : FELÜLMÚLHATATLAN !!!
Lepényleső
A "kormány" kivételével minden szava igaz,- a felvetésnek,- ám ha itt is konszolidált,kiszámítható törvények,
adózások,stb. és fizetések is lennének,a dolgozók nehézségek nélkül élhetnének? Az pedig szín hazugság,
hogy a kormányra szorulnak a dolgozó emberek,hiszen minden pénzt az utolsó fillérig ők teremtenek meg?
balos
@szópó-ómió: A migránsok nem vehetik el a magyar emberek munkáját!A gecid mondta!A migránsok az akkumulátor gyárakban fogják termelni a külfőldiek vagyonát,nekünk meg itt marad a lepusztított gazdaság és a természet!Ja a fideSSes seggben tenyésző szópó-ómiók fajtája is!
sgl
A magyar történelemben is egyedülálló:
-- nem volt még ilyen hazaáruló, hazug, tolvajokból álló kormánya Magyarországnak.
dr. prédikátor
retkesvári!!! igazad van, a lopásban, csalásban, hazugságban egyedülállóak vagytok Európában. És még a holdról is látni lehet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

G.w.M-re lecsapott a rendőrség
Szórakozás - 2023. September 28., 08:45
G.w.M-re lecsapott a rendőrség