Szabó Timea, a Párbeszéd frakcióvezetője a parlament hétfői ülésén felidézte: nemrég jogerősen elítéltek egy nevelőt, aki Böjte Csaba egy otthonában rendszeresen bántalmazott gyermekeket. Nem életszerű, hogy a fenntartó nem tudott ezekről az esetekről – vélekedett.

Böjte Csabáról merte kérdezni a kormányt az ellenzék – nem volt benne köszönet
Fotó: MTI/Bíró István

Közölte: nem elszigetelt esetekről van szó. Böjte atya áldozatnak állítja be magát, de nem ő az áldozat, hanem a gyermekek – mondta.

Kiemelte: ez nem Böjte atyáról szól, hanem a kormány kétszínű politikájáról a gyermekvédelem ügyében, hiszen a történeteket sem ítélte el. A kormány nem védi meg a valódi áldozatokat

- mondta.

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium államtitkára minderre közölte: a kormány mindenkit elítél, aki gyermekekkel szemben bármilyen erőszakot elkövet, ez ugyanis elfogadhatatlan. A kormány kezdeményezésére szigorították a szabályokat az ilyen elkövetők esetében, és népszavazást is indítottak a gyermekvédelem ügyében – mondta. Hozzátette:

az ellenzék ezzel szemben érvénytelen szavazásra buzdította az embereket a referendumon, mert ennyire volt fontos a gyermekvédelem az ellenzéknek.

Kifogásolta, hogy a képviselő éppen Böjte Csabát támadja, aki – mondta – rengeteget tett a gyermekek megsegítéséért, erre tette fel az életét.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Szereti a fideszkdnp ezt a böjte faszt,hisz olyan mint ők.Pedofil simogató,buzi pajtás puszilgató,asszonyverő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
A hatalom feléli a gerincet,már akinek volt!
telegdilaci
@kulabombaafityiszre:Ez egy kis sunyi rohadék csuhás aki igen jól él a Magyar Emberek adóforintjaiból,amit a kormány talpnyalásáért kap,miért nem a Román kormánynál koldul támogatásért,valószínű hogy azok nem olyan ostobák hogy egy ilyen kis hitvány senkinek kitömjék a mocskos zsebét,ennek is a pénz az Istene amit Orbántól kap! megtagadja a pénzért még az Istent is! gyomorforgató egy köcsög!
ómió
Az "efftársi életszerűség" eszerint csak Bite efftársig terjed!?
kulabombaafityiszre
@telegdilaci: ma, 07:15
Maximálisan egyetértek veled.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.