Elutasította Cseh Katalin momentumos képviselő sajtó-helyreigazítás iránti fellebbezését is a Fővárosi Ítélőtábla; a bíróság döntése értelmében a baloldali politikus köteles megfizetni a közmédia perköltségét, valamint az eljárási illetéket – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó és Marketing Irodája kedden az MTI-vel.

Elbukta a közmédia ellen indított perét a momentumos Cseh Katalin
Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője leadja szavazatát az európai parlamenti választáson a főváros II. kerületében az Újlaki Általános Iskolában kialakított 6-os számú szavazókörben 2019. május 26-án. MTI/Illyés Tibor

A közleményben azt írták, hogy jogerősen is elbukta a közmédia ellen indított pert a Momentum európai parlamenti képviselője. Cseh Katalin az első fokon eljáró, és szintén a közmédia javára döntő Fővárosi Törvényszék ítéletét kifogásolva fellebbezett, nehezményezve a "Már van gyanúsítottja annak az adócsalási botránynak, amelyben a Momentumos Cseh Katalin is érintett" című, a hirado.hu oldalon megjelent cikkben, valamint az M1 – Híradó Youtube csatornáján elérhető videóban foglaltakat – ismertették.

Hozzátették: a Fővárosi Ítélőtábla alátámasztottnak találta a közmédia véleményét, miszerint Cseh Katalin érdekeltségébe tartozó cégnél büntető ügyben zajlott nyomozás, amelyben gyanúsítás is történt.

A bírósági döntés értelmében a baloldali politikus, mint felperes köteles megfizetni a teljes perköltséget, vagyis az első- és a másodfokú eljárás költségét is, összesen 444.500 forintot a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.-nek, valamint az államnak 48.000 forint fellebbezési- és 72.000 forint eljárási illetéket. Az ítélet jogerős, az ellen fellebbezésnek nincs helye – áll a kommünikében.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Cseh Katalin nevetve fizet
Nem szomorú!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Néro2
Azta !
Akkor a fitymaköz médiának ez az első igaz híre az elmúlt 13 évben.
Így aztán már senki nem mondhatja , hogy mindig hazudnak. Naugye !
NKF
Van bőr a képén ennek a ribancnak! A legtöbb lóvét ő nyúlta le!Ja és mégveri a nyálát!
A kibaszott ribi!
ómió
Akkor, már teljes erővel a lenyult EU-s 5 milliárd megtartására "gyúrhat"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.