A Fidesz által támogatott Kammerer Zoltán nagyarányú győzelmet aratott a május 14-én rendezett időközi polgármester-választáson – írja a Magyar Narancs.

A szavazatok több mint 58 százalékát gyűjtötte be, a szerdán délután hat órakor rendezett mandátum átadó ünnepségen pedig a hangulatfelelős az Ismerős Arcok melyet nevű együttes lesz.

Az Ismerős Arcok talán legismertebb száma a Nélküled, amit egyfajta himnuszként tartanak számon a jobbos világban, Czutor Zoltán a Belmondo énekese egyszerűen csak szirupos fingszagú nemzeti romantikának nevezte a számot. Nyerges Attila frontember a dalt elénekelte 2018-ban a Fidesz kampányzáró eseményén, valamint a 2021-es Békemeneten is.

Kammerer Zoltán a kampány során több állami intézmény vezetőjével találkozott, de sort kerített arra is, hogy az együttes tagjaival beszélgessen.

2019-ben Nyerges videóüzenetben reagált a Puskás Arénás botrányra, ahol a Nélküled című dal alatt nem állt fel az indexes újságíró, majd ezt jól meg is írta.

Azt a rengeteg jókívánságot sem fogom elfelejteni, amit kaptam üzenetként. Nem fogom elfelejteni Hont Andrásnak sem, hogy az általatok talán legjobban kedvelt dalunkat giccses szarnak nevezte. Meg kell köszönnöm Czutor Zoltánnak is, aki szirupos fingszagú nemzeti romantikának nevezte szintén ezt a dalunkat. Lényeg, a lényeg, én november 29-től, most péntektől színpadon állok, Pécsen kezdek, és ezentúl bármit írok, igyekezni fogok, hogy azokat a dolgokat olyan művészi magasságokba tudjam emelni, amit ez a két nagyszerű férfiú elvár tőlem. Hülyegyerekek.”

- üzente akkor a Nélküled című dal szerzője.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Ez a nemzeti mázzal leöntött" dal" és a székely himnusz az,amit még soha nem hallgattam meg és nem is hallottam,szerencsére. Ha lehet,kerülök minden helyet és alkalmat ahol leadják. Szóljon ezer wattos hangfalakon a " hazafiaknak" megállás nélkül
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
És nem a bolsi internacionálétól hívtak meg tocsogó fosszagú "szakzenészeket"!? Na, ne má'!!!
balos
@pacal: Amikor az Ember feladja az egóját,már akinek van akkor,mint Ember megszűnik létezni és egybites droid lesz!Aki elveszti vagy eladja a "hitét" önmagában,az megérdemli,hogy beálljon a sorba!Ami egyre hosszabb!
pacal
@balos: Az embernek fel kell adnia az egoját, ha szembekerül Istennel - a mérhetetlen hatalmával és mérhetetlen szeretetével, amikor lehajol az emberhez. Ezt tapasztalatból írom. Nem volt égő csipkebokor az esetembe, de valami hasonlóan durva dolog történt. (nem részletezem, mert nem akarok vallást alapítani, hogy sok követőm legyen és kurva sok pénzem, amin megvehetek minden szart és kitöltsem az űrt, amit persze nem bírok, mert ez csak pótcselekvés, és akkor kábszerhez nyúlok és egyre erősebbhez, mert nagy az űr, amit ki kell tölteni és végül túladagolásban meghalok, ami nem is lenne annyira rossz, mert az a sok rózsaszín elefánt és utána a feltámadás, persze akik rám találnak a vécé padlóján, nos, ők ezt nem látják, ők csak sajnálkoznak, hogy szegény ember, de...
Mindez nem történik meg, mert nem adtam fel az egomat!
Tovább szívok veletek, köztetek fekete-fehér burlekszben zongora aláfestéssel. )

Mondjuk 9 éves koromban tettem fel a kérdést Istennek, csak 22 évet kellett várnom a válaszára, de megérte :)

in my mind, in my head, in my heart

Sajnálom, de újra meg kell tennem - csak nehogy lemaradjon róla valaki: www.youtube.com/watch?v=fCoIP5ICfx8
Nanya
@ómió: farkaltad már ma a családodat te komcsi szenny ? büdös bolsigeci?
takarodj anyádbaszini,te köpedék !
namihami
""...ezentúl bármit írok, igyekezni fogok, hogy azokat a dolgokat olyan művészi magasságokba tudjam emelni, amit ez a két nagyszerű férfiú elvár tőlem. ""
És ha azok is ezt a szinvonalat fogják képviselni, akkor tényleg nehéz dolgod lészen. Mert, a sz@rt csak úgy egyszerűen több sz@rral már nem egyszerű überelni!
kissé felnőttem
na végre most legalább farok értelmes emberekkel vette magát körbe amortizálodik lassan se feje se esze

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.