Most ott akart kicsit bohóckodni. Az egri bíróság és saját maga a doktor úr is kérte mentelmi jogának felfüggesztését, de szomorúan kellett haza kullognia munkaideje végén, nem teljesült az óhaja. Nem függesztették fel a mentelmi jogát a pétervásárai Eged István polgármester által indított rágalmazási perrel kapcsolatban.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
@KisTehen: A cikket feltöltötte
KisTehen
Propeller tag.

Csodálatosak ezek az orbánbaszerelmes hívők,akik különös szenvedélyt táplálnak az olyan következtetések iránt. ,amelyekre a vezérük goebbelsi propagandistái eszével(?)jutnak.

Köszönöm a beismerést-ilyen az amikor a tehén anyu tőgyéről ráhülyültél a fogyatékosoknak szóló goebbelsi-mindig a legalacsonyabb értelmi képességűekhez kell biztosan célbaér -propaganda fasára..
Mindig széles mosoly szalad körbe az arcomon amikor a NER nemzetthy elhülyítés rendszere idomított segédmunkása (vagy valamék sz.rcsimbókja -feldobja a fejében idomított nemzetthy lakájsz.art oszt a vezérimádattól bambán tátott szájjal aládzsavel ..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@Csizmás Kond: tegnap 8:17 Háááát én ezt nem tudom... de ha ez igy van, akkor még mindig az a kérdésem: miért nem pereli be?! Szerintem Eged most "elbujik" a mentelmi jog meg nem adása mögé, mert kevés az esélye arra: bebizonyitsa, hogy Hadházy csak rágalmazza.
Csizmás Kond
@szegfue: ...már rég hogy az ilyen szarakodásoknak nem nézem az okát...inkább szégyellem, hogy mi folyik ma egy ország törvényhozási épületében...mintha egy szabolcsi cigányfaluba lennénk...és ez nem változik sem kormánycserével sem semmivel ...sajnos.
szegfue
@Csizmás Kond: Ebben igazad van! Teljesen mindegy az ok, a lényeg: csak tapicskolunk a langyos sz@ban.
FLETÓ
Ő is... sűrűn üresek a széksorok!
Csizmás Kond
@szegfue: Ahol nincs törvény ott káosz van.
nezelodo
Ahogy visszaemlékezem, amikor Orbán dr. ellenzékben volt, vele nem nagyon fordult elő, hogy betévedt a listán, és sosem egyéniben szerzett képviselői mandátuma okán, a munkahelyére, a Parlamentbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.