Föőr Gábor, a Genesis Médiacsoport tulajdonosa kedden este rendkívüli értekezleten közölte a Frisshirek.hu hírportál munkatársaival, hogy megszűnik az állásuk.

Ellenzéki hírportált vett a pornómilliárdos Gattyán, ki is rúgták a komplett szerkesztőségét

A választások óta keveset hallottunk a Megoldás Mozgalomról és vezéréről... Forrás: Youtube

A Media1.hu szerint a felmondásokat

a mai napon kezdik el kézbesíteni a fideszes KESMA médiagólem ellensúlyozása céljából tavaly indult hírportál dolgozóinak. Az újságírók hivatalosan nem nyilatkozhatnak, ugyanis titoktartási szerződés kötelezi őket, amelynek betartására figyelmeztették is őket

– írta meg tegnap a Propeller is.

Az újságírókat arról tájékoztatták: várhatóan egy hónap múlva, június 24-én, a felmondási idők lejártával a Frisshirek.hu felfüggeszti a hírszolgáltatást. Elképzelhető, hogy ezt amiatt mondhatták a munkatársaknak, mert később új, Gattyán Györgyék által toborzott stáb érkezhet. Magyarország egyik leggazdagabb embere még februárban a Legnagyobb Vállalkozás Kft. nevű, a Docler Holdinghoz tartozó cégén keresztül szerezte meg a frisshirek.hu domént,

miközben a portál impresszuma és a médiahatóság nyilvántartása szerint a kiadó továbbra is a Genesis Mediacsoportnál maradt.

Forrás: Media1, Propeller
Fotó: Youtube

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Minden nap szembe jön velünk orbán mondata, ha 1x hatalomra kerül tönkreteszi ezt az országot. Sajnos nincs aki komolyan vegye, pedig nagyon kellene. Akkora szarban van ez az ország mint még soha.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@Namely: akár mondta, akár nem, ezt sohasem cáfolták meg és mára a tetteivel beigazolta. Minden nap szembe jön velünk a valóság, még ha te nem is érzed, az emberek zöme igen. Orbánék olyan mélyre süllyesztették az országot gazdaságilag és erkölcsileg, ahonnan a visszaút csak orbán és a fidesz nélkül lehetséges.
pacal
Matyarországon ez is lehetséges. Tele van büdös gecikkel ez az elbaszott ország!
rosszéletű zsidók, mihaszna cigányok, büdös parasztok tömkelege!
Magyarországnak meg kell szűnnie végleg !!!
Hogy mely országok kebelezik be? Tök mindegy, ha ebek harmincadjára kerül az sem baj!
human
A Népszabadság sztorit ismeritek?

Ott azt mondták az újságíróknak, hogy pénteken mindenki az asztaláról a cuccát egy névvel ellátott dobozba, mert azokat átszállítják majd az új szerkesztőségbe. Azzal altatták el az esetleges gyanakvásokat, hogy vasárnapra mindenkit behívtak kipakolni az új szerkesztőségben és a kis hétvégi extra munkáért cserébe lesz pizza is.
Na ebbő az lett, hogy pénteken mindenki lelkesen összecsomagolt a dobozba, majd szombaton mindenkihez személyesen vitte a futár a papírt arról, hogy felfüggesztik a munkakörből. Vasárnap a régi székház előtt - hisz kamu volt az új székházba költözés - mindenki jelenjen meg a cuccáért. Egyesével engedték be az újságírókat, szerkesztőket, hogy egy biztonságis jelenlétében a privát tárgyaikat kivehessék a saját dobozaikból.

Orbán és bandája igenis kiérdemelte a Simicska által árjuk aggatott G jelzőt. Ezek tényleg azok.
Namely
@lampa laz: ne haragudj, de ez az érvelés egy tömény szánalom.
Az eredeti kommentedben mindent a nem létező kijelentéséből eredeztetsz, most meg azzal jössz, hogy
"akár mondta, akár nem".
Haggyukmákérem...
lampa laz
@Namely: de megtette, mert szarrá baszta az országot. Gyakorlatias, ne azt nézd mit mond, hanem amit tesz. Ezt viszont tényleg mondta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.