Ahogy korábban mi is megírtuk, elég más lett az M1 Híradójának lánchidas megvágott riportja, mint az eredeti felvett anyag. Erre reagált most közösségi oldalán felháborodva Karácsony Gergely.

Karácsony Gergely felháborodott az irányítottan megvágott M1-es híradós anyagon: "A gyomrom forog ettől"

Karácsony Gergely főpolgármester. Fotó: MTI/Mónus Márton

Addig vágták a megszólaló autósok nyilatkozatait a közmédia híradójában, amíg ki nem jött a Karácsony-ellenes kormányzati narratíva – számolt be erről szerdán 444.hu a portál birtokába jutott videók alapján.

Karácsony is megnézte a videót, és ennek kapcsán Facebook oldalán azt írta,

a gyomrom forog ettől

"Nézem, olvasom az újabb bizonyítékát a köztévé manipulációjának, hogyan hazudnak a kormánynak és a Fidesznek tetsző módon Budapestről, ezúttal a budapestiek szavait, véleményét kiforgatva. És bár hosszabb ideje tudjuk, hogy ami ott folyik, annak semmi köze a közszolgálathoz, mégis a gyomrom forog ettől újra meg újra. Azoknak viszont, akik gyanútlanul nézik ezt a hazugságözönt, akiket félrevezetnek, manipulálnak, akiknek kiforgatják a szavait, nekik tartozunk az igazsággal, a vélemények ütköztetésével" – írja Karácsony Gergely a Facebookon, reagálva a 444.hu cikkére, amiben megírták, hogy árulkodó felvételük van arról, hogyan manipulálja a közmédia a politikai közvéleményt.

Karácsony Gergely hozzátette:

Lassan 3 és fél éve, hogy főpolgármesterként utoljára nyilatkozhattam a közpénzből fenntartott köztévé élő adásában. Emlékezetes volt, akár egy Monty Python show, 100 nappal a megválasztásom után a legfontosabb kérdés az volt, hogy biciklivel érkeztem-e. Talán emlékeztek ti is, én nehezen feledem.

Azóta úgy látszik, hogy nem találtak a közlekedési szokásaimhoz mérhető jelentőségű témát Budapesten, biztos azért nem hívtak. Pedig nagyjából minden este megkapom a magamét tőlük, ahogy azt a gazdáik megrendelik, sok hazugsággal, rengeteg manipulációval.

Nem másnak, a nézőknek tartozunk azzal, hogy 3 és fél év után újra élő adásban beszéljünk Budapestről, a város jövőjéről. Megyek biciklivel, így az első 25 kérdésünkre meg is van a válasz, több idő marad a lényegre.

Forrás: 444.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fidesztetűirtó2.0
Sikarigeci megmagyarázta már? Vagy még csak most töltik a szájába a 20 centis tápcsatlakozón a előadandó dumát a pártházban?
csipetke
Karácsony már hozzászokhatott volna orbán mocsármédiájának a genyóságához...
ómió
A gyomrodnak, pedig, a városod mocskától kéne forognia, Mutyigeri efftárs!
Néro2
Hírhamisító Papp Dánielt, a köztévé hírhamisítóját most már tényleg nyugodtan hívhatjuk hírhamisítónak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.