Kicsinyes baloldali politikai támadás történt az Európai Számvevőszék magyar tagja, Pelczné Gáll Ildikó ellen – hívta fel a figyelmet a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja.

A Fidesz szerint kicsinyes baloldali politikai támadás történt
Fotó: Pelczné Gáll Ildikó MTI/Európai Parlament/Mathieu Cugnot

Az MTI-hez eljuttatott közleményükben arról tájékoztattak, hogy Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottsága szerdán hallgatta meg Pelczné Gáll Ildikót, akit újrajelöltek számvevői tisztségre, és

a magyar dollárbaloldal illetve az európai baloldal képviselői egyértelmű politikai indíttatásból ellene szavaztak, figyelmen kívül hagyva minden szakmai érvet és azt a tényt, hogy a magyar jelölt 2017 óta kiemelkedően látja el számvevői feladatait.

A képviselőcsoport szerint Pelczné Gáll Ildikó életpályája, szakmai múltja és a számvevőszéken elvégzett eddigi munkája alapján az egyik legrátermettebb és legkiválóbb tagja a testületnek, melyet a szakbizottság a 2017-es jelöléskor elismert, és nagy többséggel támogatta a magyar jelöltet.

Az Európai Parlament várhatóan június 1-jén szavaz a magyar jelöltről, az Európai Parlamentnek azonban csak véleményezési joga van a jelölési folyamatban, a végső döntést az Európai Unió Tanácsa hozza majd meg.

Az Európai Számvevőszék feladata az EU bevételeinek és kiadásainak ellenőrzése, az uniós költségvetés végrehajtásának szabályossági és hatékonysági vizsgálata. A luxembourgi székhelyű intézmény számvevőit a tagállami kormányok jelölik, minden ország egy tagot delegál a testületbe, mandátumuk hat évre szól.

Forrás: MTI

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m73
@Pegero: menjél mi hamarabb te barom! Innen nem fogsz hiányozni csikari:-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Hahahahahhahahah mikor a bumeráng visszaüt, sz@r kis mocskok, csak azt kapjátok amit megérdemeltek,,, zsiros szemét verd a melled, tolvaj maffiózók,, nem mindenki hülye és elhiszi a sódert amit hintetek...
csak úgy....
...és ismét egy shikari zsibbasztó szöveg a fideszék részéröl ! :)
Pegero
Nincs más hátra, mint; HUXIT és irány az Eurázsiai Gazdasági Unió!
m73
@Pegero: menjél mi hamarabb te barom! Innen nem fogsz hiányozni csikari:-)
Clavigo
@Pegero: Egy ilyen,,tányérarcú,kiselejtezett román buziqrva migráncs leheljen a homlokodra..,, Mahmoud .. ,,Ha néha megunod a tevéket. ...Ez pina rád màszik Mahmoud . téged horpadtra pipál.,
Pegero
@m73: Hascsikarásod van, te őstulok??? Ki az a "csikari"???
m73
@Pegero: a skizofrén haverod te marha:-)
Péter2
@Pegero: Akkor szoknotok kell a 100-170 ezer forint körüli fizetéseket, mert Oroszország Kazahsztán, Fehéroroszország, Örményország, Kirgizisztánban nem több a havi bér , ebből kellene a rezsidet fizetni , gépjármű fenntartást meg az élelmet stb , mert itt akkor sem volna olcsóbb semmi , sőt a modern technikát , pl tv , mosógépet , nem tudnál venni ennyi bérből , a gazdaságotokról meg nem is beszélve , ugyanis a gazdád úgy tönkre vágta az ország gazdaságát , 13év 2/3 birtokában , hogy ebből még 100 évig sem lábaltok ki !
Sakk Matt
Érdekes, amikor egyedüliként vétóznak és akasztanak meh..bármt akkor nem vinnyognak!
Horizont
Sorozatosan visszanyal a fagyi, csak azt kapják amit az ócska, embertelen politikájukkal elértek.
Nem értem, hogy ezek miért nem értik? És miért nem érzik, hogy szarba se vannak már nézve!
És nem Magyarország, csak és kizárólag a hatalom.
Pálinkás Pál
no fidnyákok...leáldozóban a napotok...
Péter2
" a magyar dollárbaloldal illetve az európai baloldal képviselői egyértelmű politikai indíttatásból ellene szavaztak, figyelmen kívül hagyva minden szakmai érvet és azt a tényt, hogy a magyar jelölt 2017 óta kiemelkedően látja el számvevői feladatait.---- " Ellenzékből a fidesz pont ezt csinálta , ott ártott a baloldalnak ellenzékből, ahol csak tudott , most kapák vissza , a fidesz vetette meg ezt a mocskosságot Magyarországon , hogy ellenzékből csak ártani kell , hogy a kormányzó oldal népszerűtlen legyen, és majd ők ! Csak erre már ráment az ország , most meg vissza nyal a fagyi ! De ebben az esetben a bírálat jogos , Európa egyik legkorruptabb országának képviselője, ne lehessen semmilyen uniós pénzek elenörző csoportjának a tagja !
Shikari
Vétózni kell. Az ellenséget bíróság elé. Idegen ügynökké nyilvánítani a libsiket. Ideje rendet tenni.
sgl
Rubeljobbágy fideszesek prüszkölnek.
De ha a ballib jelöltjére kell szavazni akkor a fideszes rá szavaz?
SOHA!
Akkor mé is hisztiznek??
Pálinkás Pál
@Shikari: nem lesz vétójogotok,román köcsög...és akkor mivel értéktelenek lesztek putylernak, helyetekben vigyáznék az emeleti ablakoknál...
Béla333
Nem csak a maffiózóknak van olyan botjuk, amit a bicikli küllői közé tudnak tenni, hanem az Uniónak is?!
Erre nem is számított a sok szemét maffiózó!
verőce21
A balosok ellene szavaztak...! - csupa ilyen kicsinyes, kisstílű fazonokból áll a baloldal.
NKF
A balosok kapják be vagy ...ki!
kereső
Miért is "baloldali" ármány az, ha egy tolvaj, maffia kormány képviselőjét nem akarja másik 26 ország az Eu-s számvevőszék tagjai között látni? Ez nem "politikai támadás", hanem józan paraszti ész. Csak egy a bökkenő- a magyar kormány bármely jelöltjénél ugyanez a helyzet.
m73
@Shikari: nem unod még ezt hülye dumádat barom?
Horizont
@NKF: hát a jobbosok sőt a szélsőjobbosok is bekaphatnák.
Shikari
Eljön az idő, amikor ezt a rohadék bandát elszámoltatjuk a hazaárulásukért! Ne reménykedjen egyik sem, nem lesz akasztás! Kőtörés lesz bányában kenyéren és vízen életfogytiglan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.