Az egyhangú döntés alapján a szervezet 2025-ös konferenciájának házigazdája a magyar Legfőbb Ügyészség lesz.

Polt Pétert választotta alelnöknek az uniós ügyészek szervezete, ráadásul egyhangú szavazáson

Kép: Magyarország Ügyészsége / Facebook

Az Európai Unió tagállamai Legfelsőbb Bíróságai mellett működő ügyészségek vagy azonos jogállású intézmények hálózata (Nadal Network) Polt Péter legfőbb ügyészt választotta alelnökké – közölte a Legfőbb Ügyészség.

Poltot egyhangú szavazáson választották meg

–  teszik hozzá. Az egyhangú döntés alapján a szervezet 2025-ös konferenciájának házigazdája a magyar Legfőbb Ügyészség lesz.

Céljuk az Európai Unióban működő legfelsőbb szintű ügyészségek vezetői számára lehetőség biztosítása a szakmai tapasztalatcserére

– szól a közlemény a 2009-ben életre hívott társaságról. A hálózat konferenciáin a résztvevők a bűncselekmények kapcsán tapasztalható tendenciákat, az uniós esetjog jelentős döntéseit, az ügyészségek működésének további fejlődési irányait tárgyalják meg.

A tájékoztatás szerint a mostani konferencián az adatvédelem, a környezet elleni, valamint a pénzügyi bűncselekmények terén felmerült új jelenségek, kihívások, megoldások voltak az előadások középpontjában.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Gratulálok a szervezetnek. Első kézből kaphatnak információt arról, hogyan kell "kényes" ügyeket elhallgatni, hogyan kell elfelejteni, olaf jegyzőkönyv ellenére "bünügyre utaló nyomot "nem találni, koncepciós gyanusitásokat kreálni, hivatalból védeni a politikai maffiát. Igazán tanulságos lesz a szervezet ügyszségeinek, számára. Minek az eu-nak külön ügyészség, hiszen itt van a mimagyarok poltja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Gratulálok a szervezetnek. Első kézből kaphatnak információt arról, hogyan kell "kényes" ügyeket elhallgatni, hogyan kell elfelejteni, olaf jegyzőkönyv ellenére "bünügyre utaló nyomot "nem találni, koncepciós gyanusitásokat kreálni, hivatalból védeni a politikai maffiát. Igazán tanulságos lesz a szervezet ügyszségeinek, számára. Minek az eu-nak külön ügyészség, hiszen itt van a mimagyarok poltja.
Péter2
Ez szándékos volt , ezért az egyhangúság , akasztani akarják a hóhért ? ismerik Polt munkásságát nagyon jól . Nem szeretnék a helyébe lenni , mikor tartja az előadást , mit , hogy kell , aztán majd valaki megkérdezi , hogy x-y esetben, miért nem így cselekedett pl .
human
- Magyarorsuágon mi a gyakorlat, ha politikailag érzékeny ügyről van szó?
- 20%
- Maga viccel?
- Persze. 30%
Giovanni Alba
@Péter2: ma, 20:57
Neked legyen igazad, legyen így, bár jómagam nem gondolom ennyire körmönfontnak a szervezetet, de az tényleg nagy show lenne ha úgy lenne.
jáger laszló
Ezt nem értem mivel MO nem tagja az Európai Ügyészségnek!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
Ez a lény ? Asszem,,az EU- ban sem normálisak..
namihami
Azt remélik, hogy így szem előtt lesz!
gina
A lgnagyobb GAZEMBER akit a Föld hord..
gina
@KisTehen: Nem unod ??? csak ezt tudod leirni te agyhalott barom,??? takrodj már ahonnan jöttél a jó édes román hazádba te repedtsarkú csóró, 1 klumpliért az Anyád eladnád alkesz proli !!!
lampa laz
Az egyhangú szavazat nem véletlen. Polt fekötheti a gatyáját, mert "kicsontozzák".
Bástya Béla Elvtárs
@Maccska: Már ősszel, még 2021-ben! ELLENZÉKI ÖSSZEOMLÁS...
jáger laszló
Érik a L.C.Kövesi-Polt P. találkozó!!!::
Na ma mi lesz ebből a kézfogáson kívül!!???
csak ennyi
barátilag J.L.
csak úgy....
remélem lesznek páran akik észreveszik,hogy ez brahiból,cikiböl történt,hogy pont európa leg korruptabb országából választottak alelnököt maguknak! :)
gyakorlatilag gúnyt üztek magyarországból!
Toller Béla
Mert az a szokás, hogy mindig a következő találkozó színhelye szerint választanak alelnököt. A költségek viselése miatt, nyilván. A fenét sem érdeklik a magyar nyomoroncok, vívják ki maguknak az igazságot, de el is múlhatnak ...Mi meg megyünk inni, enni, csajozni, feleségekkel kirándulni, fedezi a nyomorult kis államuk, miért ne tennnék ? Ügyészeknek elveik ???
ómió
Mi történt!? Az "efftársija" talán szundizott!?
percsi
@Péter2: @csak úgy...: @gina: @Maccska: @Giovanni Alba: @ómió: @KisTehen: Sok munkája lesz petinek, kezdem sajnálni, vagy még sem?
Csak 60 ügy, ennél sokkal többel kell majd elszámolniuk.
Fidfanok tapsikoljatok!

Szembesítettem Polt Pétert a bűneivel. És még így sem értem a végére...
www.facebook.com/TomposM/videos/158178963831997/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.