Miután manipuláltak egy lánchidas riportot az M1-en, hogy az Karácsony-ellenesre jöjjön ki, ismét a főpolgármestert ekézik a közmédiában. A 48 perc című műsorban azt taglalták, hogy Karácsony ATV-s kijelentéséhez hasonlók okozták a baloldal vesztét a legutóbbi választásokon.

Pár napja írtuk meg mi is, hogy elég más lett az M1 Híradójának lánchidas megvágott riportja, mint az eredeti felvett anyag. Addig vágták uyganis a megszólaló autósok nyilatkozatait a közmédia híradójában, amíg ki nem jött a Karácsony-ellenes kormányzati narratíva. Az anyag híre eljutott Karácsonyhoz is, aki felháborodott az irányítottan megvágott híradós riporton.

Miután Karácsony-ellenesre manipuláltak egy lánchidas riportot az M1-en, ezúttal a főpolgármester egyetlen kijelentése miatt zúdítottak rá brutális össztüzet a közmédiában

Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

Mindezek után a 48 perc című műsorban ekézték Karácsonyt a közmédiában.

A 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás e heti adásában Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai szakértője, Nagy Attila Tibor politikai elemző és Boros Bánk Levente, a Nézőpont Intézet elemzési igazgatója tárgyalták meg a hét legfontosabb eseményeit csütörtök este Lánczi Tamás vendégeként.

A hirado.hu tudósítása szerint a 48 perc e heti vendégei Karácsony Gergely főpolgármesternek az ATV élő műsorában elhangzott szavaival foglalkoztak. A műsorban azt a kérdést szegezték a főpolgármesternek, hogy miért tartott közel öt évig a 3-as metró felújítása és miért nem lett beszerelve a kocsikba a klíma, ahogy korábban ígérte. Karácsony Gergely utóbbira azt a magyarázatot adta: mert az országgal, amely szállítaná a klímafelszereléseket, háborúban állunk.

Ez nemcsak szerencsétlen, hanem veszélyes kijelentés is volt Horváth József szerint. A biztonságpolitikai szakértő egyértelművé tette, nagyon vigyázni kell az ilyen kijelentésekkel, hiszen nem véletlen, hogy az Ukrajnának fegyvert szállító országok is nagyon kerülik azt, hogy kimondják, háborúban állnak Oroszországgal.

Horváth József úgy vélekedett, a sok tanácsadója közül valaki felvilágosíthatta volna Karácsony Gergelyt erről. Hozzátette, ez a hozzáállás azonban általánosan jellemző a baloldalra, ahogy az a kampány alatt többször ki is derült.

Nagy Attila Tibor megjegyezte, a baloldal el is bukta a 2022-es országgyűlési választást. A politológus úgy fogalmazott, az ellenzék valóban ahhoz a nyugati véleményklímához tartozik, amely szerint Oroszországot meg kell állítani, akár Ukrajnának küldött fegyverekkel, és emiatt születhetett Karácsony Gergely kijelentése is.

Boros Bánk Levente felvetette, az is lehet, hogy amit a főpolgármester mondott, csak egy elszólás volt, az ugyanis többször bebizonyosodott, hogy Karácsony Gergely élő szituációkban nem képes jól szerepelni.

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Helyes!
Tanuljanak meg végre hatékonyan, röviden, tömören, közérthetően, világosan, nem félreérthetően kommunikálni,
...MZP félremagyarázott választási dumája a minta, ami szavazat százeszres, netán milliós számokban is lejött, de sok hasonló eset volt, ami aztán beérik.
Tessék meghallgatni egy fideszest és egy ballibest, ég és föld.
Ma reggel ATV-n egészen megdöbbentő volt a különbség.
Vannak kommunikációs tanfolyamok, lehet elmenni!
...Karácsony esetében azért dühítő, - sokadszorra,- mert neki szakmája.
Hülye hozzá???
A VÁLASZTÁS SIKERE A KOMMUNIKÁCIÓN MÚLIK!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
Semmit nem manipuláltak! Kamu Geri úgy hülye, ahogy van!
jáger laszló
Karácsony lesz az ellenzéki főpolgármester jelölt 2024-ben!!
Kormánypárti még nincs!!
Nincs aki vállalja!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
Mocskos fideSS mar meging naci modszerekhez nyul.
ómió
@Eladott Ország: "Oszt" Kádár efftárs apátok pártjval még hány párt versenyezhetett egy-egy "választáson", bolsiék gyagyása, úgy '48. és '90. között!? "Lécci" hazudd már meg nekünk! "Oszt" most Orbán pártjával hány párt versenyezhet egy-egy választáson!? Számold, ám, össze a háromszemélyes bolsi "pártjaitokat" is! Ja, hogy tehetetlen szarrágók vagytok, akik csak a népnyúzáshoz értetek és nem kellettek a magyarnak!? És ennek a "Zorbán" az oka!? A fasizmust meg a fasisztákat ne keverd ide! A tavalyi választási kampányban Maki efftársatok világosan elmondta: ő képviseli a kommunistákat is meg a fasisztákat is, külön-külön! Szóval, benneteket! Most meg már másra hazudnád őket? Hát, ez nálad a bolsevista-nyilas "szolidaritás"!?
telegdilaci
@Eladott Ország:Miért is háborognak zen az egy elszóláson amikor Orbán sokadjára rendre baromságokat beszél azután a hűséges kutyái nem győzik ki mozsdatni hogy nem úgy és nem azt mondta a választások előtt is hazugságokkal riogatta megfélemlítette a választókat,ha nem a Fideszre szavaznak,a Baloldal háborúba küldené a fiainkat,ami persze bődületes hazugság,és nem lesz rezsi csökkentés ha nem a Fidesz nyer mert a baloldal el fogja zárni a gázcsapot,és ezt még azok is el hitték akik nem is gázzal fűtenek,egyébként azóta már az is kiderült hogy Magyarország vette legdrágábban az Orosz gázt! mindenért mindenki mást hibáztatnak az EU-támogatások el maradásáért is a baloldal a hibás holott Orbánon kívül senki más nem tehető felelőssé folyamatosan olyan hazugságokat szajkóznak amiknek semmi köze a valósághoz,a magas árakért és az Európában a legmagasabb már szinte meg fizethetetlen árakért is a Háborút és az elhibázott szankciók a hibásak,mi közben a környező Országokat is érintik a háború és a szankciók ők viszont köszönik szépen jól vannak az egy számjegyű inflációjukkal és az alacsonyabb árakkal,már azt is elértük hogy mi járunk külföldre vásárolni mivel mindent olcsóbban meg tudunk vásárolni néhány évvel ezelőtt még fordítva volt,hozzánk jöttek a szomszédos Országokból vásárolni,ENNYI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Így van most Gálvölgyi János
Szórakozás - 2023. June 3., 16:36
Így van most Gálvölgyi János
A szomszédba látogatott III. Károly király
Nagyvilág - 2023. June 3., 12:00
A szomszédba látogatott III. Károly király