Zh-t írtak volna a diákok, ám hirtelen változott a program, és Orbán Viktor lányának előadását kellett hallgatniuk.

Vizsga helyett Orbán Ráhelt kapták a diákok a Corvinuson

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A hallgatókat már előző nap figyelmeztették, hogy kötelező részt venni a vizsgán részt kell venni, de a zh helyett a BDPST Group szakmai gyakornoki programjáról tudtak meg információt Orbán Ráheltől. A vállalat Állítja: a Corvinus határozta meg az időpontot, így nem tudtak arról, hogy emiatt el kell halasztani a vizsgát – tudta meg az rtl.hu.

A Budapesti Corvinus Egyetem sajtóosztálya az rtl.hu kérdésére nem tagadta a történteket.

„A BDPST Grouptól a szorgalmi időszak végéhez közeledve érkezett felajánlás vendégelőadás megtartására, amelyben a turisztikai szektort népszerűsítették munkavállalási szempontból, és szakmai gyakornoki programjukat mutatták be egy turizmushoz kapcsolódó kurzus utolsó előadásán. A hallgatók így első kézből ismerhettek meg egy gyakornoki programot, amiből egyébként kevés van a magyar turisztikai munkaerőpiacon, valamint kapcsolatba kerülhettek a vállalati szféra egy képviselőjével” – írták.

A vállalat sajtósa az rtl.hu megkeresésére mindenesetre azt közölte, hogy az időpontról az egyetem döntött. Válaszát csak teljes terjedelmében közölhetjük:

„Szeretnénk tájékoztatni, hogy a BDPST Group szakmai munkájának és a most induló Mentorprogramjának bemutatására érkezett felkérésnek örömmel tett eleget Orbán Ráhel a BDPST Koncept Kft. ügyvezetője és Kecskeméti Zoltán a BDPST Ingatlanfejlesztő Zrt. vezérigazgatója.

A meghívó fél által megjelölt időpontban, a Vállalati és szervezeti rendezvények óra keretében a BDPST Group menedzsmentjének tagjai előadást tartottak az ingatlanfejlesztési üzletág tevékenységéről és a társaságunk által indított Mentorprogramot is bemutatták, mely program keretében a résztvevők egy 12 hónapos intenzív tanulási és fejlesztési programban, különböző operatív és non-operatív területeken szerezhetnek átfogó szakmai ismereteket.

A programban résztvevők az ország legnevesebb szállodáiban F&B Operations és Rooms Divisions területen szerezhetnek gyakorlati ismereteket. Ezen felül részt vehetnek workshopokon, és egyéb szakmai kurzusokon.

Örömmel tájékoztatjuk továbbá arról, hogy a korábban, más felsőoktatási intézményekben és fórumokon folytatott előadásainkat, a tervek szerint szakembereink a jövőben is folytatják. Ezen tevékenységünkkel ingyenes nyitott előadások keretében népszerűsíteni kívánjuk értékmentő és teremtő ingatlanfejlesztési tevékenységünket és a most induló Mentorprogramot egyaránt” – írta az rtl.hu megkeresésére a sajtós.

A hallgatók egyébként azt sérelmezték, hogy az eset miatt új vizsgaidőpontot kaptak. A Budapesti Corvinus Egyetem ezzel kapcsolatban azt írta: „az előadásra eredetileg meghirdetett zárthelyi dolgozatot – amely a tantárgy érdemjegyében csak részpontot jelent – az összes hallgató ugyanazon a napon, a tantárgy kötelező szemináriumi időpontjaiban írta meg, így semmilyen hátrány nem érte őket”.

Forrás: Rtl.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Jól megszopatták a hallgatókat. Lázasan készültek a zh-ra, helyette megkapták a Pempörszös Récsölt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Péter2: tegnap, 18.28

Kommunizmus? Szerintem ne használj egy fogalmat, ha nem vagy tisztában a jelentésével.
ómió
Csak nem egy "jó efftársat" vártak!?
Edebácsi
Orbán Ráhel útban a professzori cím felé!
Lepényleső
Egy hercegnőt,- ki hagyna ki,- hogy hallhasson,- ne vegye azt senki zokon,- kivált a trónon?
human
@Edebácsi: Nekem is az az érzésem, hogy nem véletlenül erőltetik az egyetemi szerepléseit. Pár éve volt botrány, hogy valamiért óraadóként befogadta egy egyetem. Szerintem is valamire kezdik felépíteni az önéletrajzát. Bár szerintem nem professzornak, hanem az államigazgatásban szánhat neki Orbán valamilyen szerepet. Csak előtte le kell gyártani valami szakmai múltat amivel hiihetőbb lesz, hogy alkalmas a posztra.
Edebácsi
@human: "Öltözői" hírek szerint ő a trónörökös

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.