Diákjai történelem írásbelijét még kijavította, mielőtt azonnali hatállyal kirúgták volna. A kirúgás indoklásában szakmai minősítésének alacsony pontszámára hivatkoztak, de az, hogy szakszervezeti tag és a tanári tiltakozások aktív szervezője volt, másra utal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Még örülhet,hogy nem karhatalommal vezettették ki és nem deportálják családostól. Vagy az majd ezután jön?orbán kőbányát nyit Recsken is és kell a munkaerő? Micsoda egy aljas,utolsó ország lettél te jobb sorsra és jobb emberekre méltó magyar hon :((( ha a tanár munkája ellen van kifogás akkor az eddig kiosztott jegyeket,vizsgaeredmenyeket,osztályzatokat stb is törlik? Ugyan már,nyilvánvaló,hogy kicsinyes,aljas hitvány,pitiáner bosszúról van szó a tankerület vezetése részéről és rajtuk keresztül sintérsanya részéről. Száradjon belé a lélek
Nessy
Néztem a román pedagógusok 17000 ezres Bukaresti tüntetését, a 70%- sztrájkoló pedagógusról híradást. Ők tényleg kiállnak magukért, egymásért, a diákokért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.