Hollik István lengette be a hangzatos félmondatot, ami jó eséllyel felszántja majd a Fidesz kommunikációját a következő hetekben.

Ez lehet a Fidesz legújabb kampányszlogenjeMTI/Koszticsák Szilárd

„Figyelemfelhívó" kampányt indít a Fidesz – jelentette be Hollik István, a párt kommunikációs igazgatója. Hollik a közösségi oldalán megjelent videóban elmondja a kampányról: a középpontjában az ellenzék háborúpártisága áll szemben a kormány békére való törekvésével – szemléz a 168.hu.

A felvételen sűrűn ismételgeti, hogy a „baloldal a háború pártján áll", szerinte fegyvereket és katonákat küldenének Ukrajnába és erről a veszélyes elgondolásról értesülnie kell a magyar polgároknak is.

Ezt a vonalat a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondata indította el: a főpolgármester arról beszélt, hogy azért nehéz a 3-as metró szerelvényeinek a felújítása, mert hadban állunk Oroszországgal, ahol a cég működik.

Egyelőre úgy tűnik, hogy az aktuális kampányban a kormánypárt nem hagyja kihűlni a „háborúpárti” kifejezést, miután szinte minden megszólalásukban valamilyen módon fellelhető a fogalom.

Forrás: 168.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m73
Érzik a vesztüket ezek a fideszes hazaáruló férgek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Horizont: Méghozzá jó pénzért nyomogatják a gombot!
vitriol
@Nyírfa: Kíváncsivá tettél! Ki lenne az az "alkalmasabb ember", akinek Karácsony átadhatná a helyét? Nagyon káros az, ha az ellenzék egymást cseszteti, ezt már sokan sokszor megállapították, mégsem tudtok leszokni róla, ezért nyerhet folyamatosan a fidesz!
Lepényleső
...és az OTP vezetője is baloldali,- ami ukrán források szerint kedvező hiteleket nyujt az oroszoknak,
akik ugyancsak háborúznak? Esetleg az agresszor orosz hadakozót támogatni az nem bűn,
csak a védekező ukránokat? Erre a bántól még miért nem jött le megfelelő leirat,- ami tartalmaz igazat?
Edebácsi
Aki háborúpárti, az a Fidesz!
Aki azt ösztönzi, hogy fogadjuk el az agresszor területfoglalását, úgy kössünk vele békét, hogy teljesülnek követelései, az arra ösztönzi az agresszort, hogy folytassa, amit elkezdett, támogatja háborús törekvéseit. Csak azzal nem számol (vagy számol?!), hogy Ukrajna után mi jövünk!
ómió
@m73: Moslékszájú disznót láttál a tükörben? És már régóta nem ismersz magadra?!
Toller Béla
Kapjuk fel ! Éljen a háború ! A háború, amelyet a fidesznyikek ellen folytatunk minden fronton ! Legyen minden eszköz fegyver a kezünkben ! Vagy a homlokunkra íratják, hogy hülye barmok vagyunk ! Kutya kötelessége minden parlamenti ellenzéki képviselőnek felszólalni, azonnal, ha ilyent hall. Ne gondolkodjon, szóljon ! Utasítsa vissza ! Ha nem megy szóban , tegye meg írásban ! Ha egy újaég lehoz egy ekkora marhaságot, legyen beperelve azonmód ! Rémhír, hamis hír, gazemberség, stb. Ha nem megy, égjen az a szerkesztőség ! A közmédia szinte nem is számít, annyira ledogozta magát, hogy lassan vidéken sem hallgatja vagy nézi senki. De ha mégis, legyen minden postaládában ellenhír, híradás ! Hja, és alakuljon meg már végre az egységes ellenzéki választási párt, amelyre majd szavazni lehet, ez sem tűr halasztást ! Ha Dobrev nem válallja, legyen Karácsony, ha ő sem, legyen Varjú az elnöke, de csak, ha nagyon komolyan veszik ! Legyen ége ennek a bénaságnak, amit csak a fidesz élvezget itt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.