Nyírmártonfalva nemzetközi hírnévre tör.

Már Németországban is a magyar „lombkoronasétányon” röhögnekHadházy Ákos/Facebook

Mint ismert, Nyírmártonfalva polgármestere EU-pénzre pályázva épített egy lombkoronasétányt, majd tarra vágatta körülötte az egész erdőt. Ezt természetesen több sajtóorgánum is felkapta országos botrányt generálva. Erre vonatkozóan a polgármester, Filemon Mihály sajtópert is indított, amit elveszített.

Most már azonban nem csak Magyarországon lehet szabadon nevetni a lombkorona nélküli lombkoronasétányon: nemzetközi szinten is felkapott lett a példa nélkül álló mutyi. Hadházy Ákos mutatott rá, hogy „a ZDF német közszolgálati televízió részletesen beszámolt az EU-s pénzek ellopásának jelképéről.”

Erről egy bejegyzést osztott meg a közösségi oldalán:

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Bárhol ezen röhögnek, ahol normális emberek élnek.
Csak a hülyemagyar maffiahívők bosszankodnak!
Hogy kiderült...!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@Németh István: ma, 07:20
Te szegény hülye nem tudod mit írsz,mit beszélsz,olyan igazi fedeszre szavazó szellemi fogyatákos vagy.
Németh István
@kulabombaafityiszre: Te szegény hülye nem tudod mit írsz,mit beszélsz,olyan igazi fedeszre szavazó szellemi fogyatákos vagy gondolom te valami elfuserált agyú vadgalamb vagy aki nem tud fészket verni a lombkorona sétány árnyas ágai közt, hát guanóval árszt el mindent! Ezeket a galambokat a vércsék kinyuvasszák! No téged is kinyuvvaszatanak nem sokára!, csak nyugi!
De a fő dolgot ne feledd a hülye haveroddal együtt > az usa-nató , az eu. vezetésének állapotja, az usa nagykövet szindróma tovább lüktet!
Németh István
Olybá tűnik, némi kivételelel it csak hülyék vannak! Bele vannak gárgyúlva lombkoronába! Bár azt el kell ismernem, hogy a szókincsük, ugye @m73: @kulabombaafityiszre: kárázatos > mi van pifta? Le vagy szedáva tahókám?:-) >Te szegény hülye nem tudod mit írsz,mit beszélsz,olyan igazi fedeszre szavazó szellemi fogyatákos vagy. micsoda gyönyör, hogy ott rohadtoka trágyadombon, mert hogy a lombkorona is kivetett beneteket! Így hosszú cicit sem kaphattók kellemetlen lene a lóparipának is!
Németh István
@m73: > hogy tudd a betű és a szöveget értelmessé tevő szavak kihagyása a szövegben nem csupán helyesírási problem, hanem demens elváltózások bizonyítékai! >>szókincsed:kárázatos,fedesz,fogyatákos,rohadtoka,kaphattók,olybá,kivételelel,it. az usa-nató, Eu.vezetés, és az usa nagykövet szindróma mőködjön! >> TAKARODJANAK!
Németh István
@m73: > saját önálló gomdolatod nincs! Vagy szajkózol valamit, amit ugye elloptál, vagy a tudásodat reprezentálod a dememens voltoddal nem kevésbé a hülyén primitív észnélküliségeddel >> eddig is tudtuk hogy egy demens barom vagy. Most legalább te is bevallod:-) ezért nem kell neked itt ugatnod hülye gyerek! van, lett, lesz fogalma egy létesült alkotásról! van akinek tetszik, van akinek nem >> miként mindenki másként csinálja >> van aki kikapja, van aki bekapja!
De a legjobban az csinálja; aki az usa-nató bandát, az Eu. vezérkart, az usa nagykövetet, a kurva anyjába kívánja! EZ REALIZÁLÓDÁSI FOLYAMATBAN VAN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.