Nyírmártonfalva nemzetközi hírnévre tör.

Már Németországban is a magyar „lombkoronasétányon” röhögnekHadházy Ákos/Facebook

Mint ismert, Nyírmártonfalva polgármestere EU-pénzre pályázva épített egy lombkoronasétányt, majd tarra vágatta körülötte az egész erdőt. Ezt természetesen több sajtóorgánum is felkapta országos botrányt generálva. Erre vonatkozóan a polgármester, Filemon Mihály sajtópert is indított, amit elveszített.

Most már azonban nem csak Magyarországon lehet szabadon nevetni a lombkorona nélküli lombkoronasétányon: nemzetközi szinten is felkapott lett a példa nélkül álló mutyi. Hadházy Ákos mutatott rá, hogy „a ZDF német közszolgálati televízió részletesen beszámolt az EU-s pénzek ellopásának jelképéről.”

Erről egy bejegyzést osztott meg a közösségi oldalán:

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Bárhol ezen röhögnek, ahol normális emberek élnek.
Csak a hülyemagyar maffiahívők bosszankodnak!
Hogy kiderült...!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m73
@Németh István: eddig is tudtuk hogy egy demens barom vagy. Most legalább te is bevallod:-) ezért nem kell neked itt ugatnod hülye gyerek!
KisTehen
@vacsi: a libsik nem értenek a marketinghez
m73
@KisTehen: és ki ért hozzá hülye gyerek?:-)
Németh István
@m73: > saját önálló gomdolatod nincs! Vagy szajkózol valamit, amit ugye elloptál, vagy a tudásodat reprezentálod a dememens voltoddal nem kevésbé a hülyén primitív észnélküliségeddel >> eddig is tudtuk hogy egy demens barom vagy. Most legalább te is bevallod:-) ezért nem kell neked itt ugatnod hülye gyerek! van, lett, lesz fogalma egy létesült alkotásról! van akinek tetszik, van akinek nem >> miként mindenki másként csinálja >> van aki kikapja, van aki bekapja!
De a legjobban az csinálja; aki az usa-nató bandát, az Eu. vezérkart, az usa nagykövetet, a kurva anyjába kívánja! EZ REALIZÁLÓDÁSI FOLYAMATBAN VAN!
m73
@Németh István: mi az a gomdolat és a dememens? Szedd össze magad moslékszájú pifta,mert nagyon meg vagy zuhanva:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.