A magyar embereknek joguk van tudni, hogy a háborúpárti álláspont, amelyet a baloldal képvisel, hihetetlen kockázatokat rejt magában, ezért indít a Fidesz figyelemfelhívó kampányt – jelentette ki a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

"A baloldalt külföldről finanszírozzák, és akik a pénzt adták, szintén a háború pártján vannak" – Ez Hollik István elképesztő eszmefuttatása

Fotó: MTI/Soós Lajos

Hollik István teljesen világosnak nevezte, hogy Európa, és benne Magyarország számára is a legfontosabb kérdés úgy hangzik: háború vagy béke. Ez a két opció van, más nem lehetséges, és a magyar politikában is mindenkinek erre a kérdésre kell választ adnia.

Hangsúlyozta: az egyértelmű, hogy a kormánypártok válasza a béke, viszont a baloldal úgy döntött, hogy a háború pártjára áll. Ez korábban is eléggé nyilvánvaló volt Tordai Bence, vagy a baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter is világossá tette, hogy hadieszközöket, lőfegyvereket, vagy ha kell, katonákat is küldenének a konfliktusba.

Karácsony Gergely főpolgármester pedig talán még ennél is tovább ment azzal, amikor azt mondta, hogy szerinte mi már hadban állunk – fogalmazott Hollik István.

Felhívta a figyelmet arra, hogy ha Magyarország elkezdene fegyvereket szállítani, azt fizikailag nem tudná másképp, csak Kárpátalján keresztül, ahol magyarok élnek, és ez közvetlenül is fenyegetné az életüket.

Hollik István jelezte: a kormány békepárti álláspontja arra is rámutat, hogy nemcsak Magyarország békéjét és biztonságát garantálnák, hanem azt is szeretnék, hogy a szomszédban tartó háború is minél hamarabb véget érjen. A baloldal azonban nemcsak nem akar véget vetni a háborúnak, hanem még bele is sodorná Magyarországot – fűzte hozzá.

A nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója elmondta, hogy arról a veszélyről, kockázatról, amit a baloldal háborúpárti politikája jelent, minden magyar embernek tudnia kell, és erre a "felelőtlen kockázatvállalásra" minden magyar embernek emlékezni kell akkor, amikor a következő választásokon az urnához járul.

Hollik István kijelentette: amit Karácsony Gergely mondott, az egy háborúpárti deklaráció. Ez pedig azt jelenti, hogy ő világossá tette: az a politikai közösség, amihez tartozik, a baloldal, egyértelműen azt az álláspontot képviseli, amelyet egyébként ma Nyugat-Európa és az Amerikai Egyesült Államok.

Ők azt mondják, hogy ebben a helyzetben nem a békére kell törekedni, hanem a háborús nyomást kell erősíteni. Ez viszont azt is jelenti, hogy még több fegyvert kell küldeni a háborúba, egyre messzebbre tolják a háború végének időpontját, és addig minden nap emberek halnak meg – mutatott rá a kormánypárti politikus. Ráadásul amíg a háború tart, Nyugat Európa gazdasága nem tud fellélegezni.

Sem morálisan, sem gazdaságilag, sem a biztonság szempontjából, semmilyen módon nem tartható a háborús álláspont – összegzett Hollik István.

Azonban megjegyezte: lehet, hogy az áll a háttérben, hogy a baloldalt külföldről finanszírozzák több milliárd forinttal, és azok, akik ezt a pénzt nekik adták, szintén a háború pártján vannak.

Lehet, hogy azért van szükség a háborúpárti deklarációra időről időre, hogy világossá váljon a külföldi finanszírozók számára az, hogy a magyar baloldal úgy cselekszik, ahogy azt tőle elvárják – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Magyarországon kizárólag Orbán van a Háború pártján, hiszen a mai napig bízik abban hogy Orosz segítséggel vissza tudja szerezni a Kárpátalját.
Kérdés hogy az ott élők szeretnének-e hazai adókat fizetni vagy agyonvernék a felszabaditó hős magyar hadsereget.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Nem is olyan elképesztő! A háború hozza meg azoknak, akik belefektettek, győzelem esetén a gazdasági fellendülést - újjáépítés, miegymás...
ómió
És!? Az efftársak ezt is elhazudnák!?
tothjani
Magyarországon kizárólag Orbán van a Háború pártján, hiszen a mai napig bízik abban hogy Orosz segítséggel vissza tudja szerezni a Kárpátalját.
Kérdés hogy az ott élők szeretnének-e hazai adókat fizetni vagy agyonvernék a felszabaditó hős magyar hadsereget.
csak úgy....
ez a hollik még a fideszéknek is a legalja, - persze neki ez a dolga!
a magyar embereknek joguk lenne azt is tudni,hogy hányszor baxta át és mennyivel lopta meg öket a fidesz !
Sziszifusz
@vacsi: 09:36

Az újjáépítés ??? Na hát az lesz nagy feladat és üzlet, amiből Orbánék bel és külpolitikájának " hála", Magyarország kimarad.
Az Orbáni kormány skizofrén működése teljesen " hazavágja" (-ta) az országot. Európában már egy ország sincs amelyik szimpatizálna vele.
Kivéve Szerbia.
Szíjjártó Péter épp most állt ki, a Szerbiában, szerb nyelven elmondott beszédében, a Koszovó elleni fegyveres akcióra készülődő Belgrádiak mellett.
A békepártiság jegyében ... na ez aztán a " baaa...meg"
jáger laszló
Ő csak tudja
Hiszen ő vette át a pénzt az un baloldal nevében titokban álhajjal álcázva...!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
telegdilaci
@vacsi: Ez a barom mást is tud azon kívül hogy a baloldal fegyvereket küldene Ukrajnába ez csak találgatás,célozgatás nincs rá bizonyíték,nem is tudom ki áll a háború pártján amikor Orbán azt mondta hogy Ukrajna nem nyerheti meg a háborút,valószínű hogy igazak azok a hírek amit Lengyel lapok írtak a háború megkezdése után hogy Putyin azt gondolta 3-nap alatt lerohanják Ukrajnát amiről Orbán is tudott és Magyarországnak ígérték Kárpátalját,valószínű ebben reménykedik Orbán,egyébként meg az visít akinek a háza ég,ez a pondró meg jobb lenne hallgatna azért ugat baromságokat mert egy senki a Pártja egy 0%-támogatottságú pártocska akik önállóan még soha nem kerültek be a Parlamentbe,kizárólag a Fidesz hátán felkapaszkodva jutottak be a parlamentbe,ezt most meg kell hálálni bármekkora aljassággal hazugságokkal,az ellenzék lejáratásával,ideje lenne új nevet változtatni mert ez a KDNP-gyülekezet sem nem keresztény és demokrata sem agy Rakás Fos!
telegdilaci
@ómió:Mit is hazudtak az elvtársak?valójában ha jobban tájékozódnál tudhatnád hogy az elvtársak mindegyike a Fideszben van! akik folyamatosan hazudnak manipulálják a buta hiszékeny Embereket az a Fidesz!
Giovanni Alba
Az ominózus kijelentés kapcsán még senkinek sem jutott eszébe feltenni a főpolgármesternek egy tisztázó kérdést, hogy esetleg a szerencsétlen szóhasználattal inkább azt akarta kifejezni, hogy a ruszkikkal együttműködés terén HADILÁBON állunk?
Erre bezzeg rámozdult a rogán féle talpasok serege, ám közben a doktorminiszterelnökúr kever fajú elszólását ezren mentegették, hogy nem úgy kell azt érteni ahogy érteni vélik.
Eladott Ország
Rúg az Euriska! nem akar tejelni!
uploads.disquscdn.com/images/357c2add886c768da94e857b2835b70d03dac0be7f1d3e2db25d25d4a8e9d38a.jpg?w=800&h=423
Hamarosan megbukok ...
uploads.disquscdn.com/images/788870031537c320cc9467f18a4caeb78cd6b2df5209c9564e10407ced2a2daf.jpg?w=800&h=526
Egy ótvar Orbáncsicska propagandista, én nem is emlékszem olyanra, hogy mikor mondott utoljára igazat .SOHA! Felhívnám Hollik figyelmét, hogy nem Brüsszel, az USA, a dollárbaloldal, Soros, Gyurcsány, és a Pirézek a háborúpártiak, hanem a Moszkovita Putyinbáb Orbán, és a fidesz-KDNP moslékkoalició. Orbán támogatja a háborús bünös, tömeggyilkos Putyint, és az orosz hadseregnek szurkol ezerrel, hogy győzzenek Ukrajna ellen.
Nessy
Hollik! Keresse fel háziorvosát, és kérjen beutalót az elmeosztályra.
Nessy
@Nessy: Mondja el hogy állandó hallucinációi vannak!
vitriol
Bár igaz lenne, hogy a "baloldalt külföldről finanszírozzák", de sajnos ez is -mint minden, amit a fidesz nyilatkozik - az mind-mind HAZUGSÁG!
kereső
Ez kb. annyira igaz, mint a ti kereszténységetek, meg, hogy én vagyok a Dalai Láma.
simmering73
A beültetett hajhagymák elszívták az agyát.
colibri
Erre az idióta hol likra kár az időt és a klaviatúra koptatást pazarolni. Gyogyós, át kell lépni rajta!
Edebácsi
Meseország királyának udvari bolondja
jáger laszló
A kis hollik a kissideológus szerepkörben
A baloldal= háborúpárti
A jobboldal= békepárti
Minden fidex fan figyelmébe
csak ennyi
barátilag
J.L.
csipetke
Azé' kiváncsi lennék,hogy hollik magától ilyen hülye, vagy megírják hogy mit mondjon..
ómió
@telegdilaci: Ezt az aljabolsi hazugságodat olyan "meggyőzően tolmácsolod", mintha egy-egy "jeles összejöveteletek" alkalmával nem attól akarna szétesni a helyiség, hogy a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat harsogja - veled együtt - a rablóbolsi bandád! Vagy már ezt is sikerült a Fideszre hazudnod?
Ábel
Szánalmas fidesz duma! Az is szánalmas, aki elhiszi ennek a szerencsétlennek.
Nessy
@Ábel: Sokan lelkesen helyeselnek neki!
Toller Béla
Azért kell, hogy legyen egy ásszerű határ ! Ha egy kormányember ilyeneket vág az ellenzék orcájába, minden bizonyíték és alap nélkül, akkor a bíróság előtt kelljen már felelnie ezért ! É adott esetben kapjon büntetést is! Különben minden nap szarral fogják bekenni orbán kilincseit, és nem tehet majd semmit sem, hisz csupán a vélemény kinyilvánítása !
csipetke
@tothjani: 09:50 Belegondolni is rossz,de ha az üldözésimániás elmebeteg,tömeggyilkos putyin nyerné a háborút,---márpedig orbán azt hablatyolta,hogy Ukrajna nem győzhet---,akkor ruszkiország lesz a szomszédunk. A gondolatra is kiver a víz...
csipetke
@Toller Béla: 09:34 Most hoztak erre egy törvényt,hogy ne lehessen beperelni őket,ha ilyen f@szságokat mondanak..
bence
Hollik ! te ennél nagyobb hülye már nem leszel !
Lepényleső
"A baloldalt külföldről finanszírozzák",- míg a jobboldalnak nevezett ner szövetkezet a fegyveres
erőszakszervezetekre is támaszkodva eme országot gátlástalanul fosztogatják,- keresztényi és
valamilyen nemzeti palást alá rejtve,- irdatlan nagy mivoltukkal kérkedve,mindenkit fenyegetve?
telegdilaci
@Lepényleső:a leggyalázatosabb ebben hogy amig azzal foglalkoznak ezek a hiteltelen hazug gazemberek,hogy Dollár milliárdokkal finanszírozták a baloldal kampányát,Ők is elszámolhatnának hogy hány ezer milliárdot szórtak el közpénzből a baloldal,és Brüsszel lejáratására!
kulabombaafityiszre
Menjetek már el putyinhoz ott verjétek a békepárti nyálatok.
Közben ne aggódjatok,lesz helyetek a moszkvai központi kórházban a toxokilógiai osztályán ahová mérgezés miatt beszállítanak benneteket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.