Ez egyre cifrább és szánalmasabb: a Készenléti Rendőrség tagadja, hogy ők állították fel a Színház utcát lezáró kerítést a Várban, vagy ők rendelték volna meg a kordon felállítását – írja Hadházy Ákos.

Hadházy kiakadt a kordon-ügy miatt – Ásatási területté nyilvánította a hatóság

Fotó: Facebook.com/hadhazyakos

"Ez azért vicces, mert egyrészt ők zárták le először a területet az okvetlenkedő telexesek elől, másrészt néhány hete a Budavári Önkormányzat úgy tájékoztatott, hogy azt a rendőrség állította fel személyi védelem céljából.

Közben annyi történt még, hogy a csak az újságírókat és a választópolgárokat távoltartó ketrecekre felkerültek az “Építés terület” táblák, rajta nagy betűkkel, hogy védőfelszerelés kötelező (ezentúl, ha Semjént meglátjuk sisasak nélkül, tényleg szólni kell a munkavédelmiseknek…)

És ha ez nem lenne elég: a Szent György téren is kerítések jelentek meg, mert ÁSATÁSOKBA KEZDENEK-biztos, ami biztos az esetleges tüntetések ellen… Megoldjuk majd azért.

Ezzel együtt mondjuk el újra: nem az a fontos, hogy a ketreceket lebontsuk, akkor sem, ha azok a hazugság szimbólumai. Hanem az, hogy visszaépítsük a tiszta, valódi választásokat! – hangsúlyozza közösségi oldalán Hadházy Ákos.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Már elnézést, de mit keresnek a rendőrök védőfelszerelés nélkül a munkaterületen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
Ez inkább ásítási terület. Teljesen jogos,hogy nem akarják az EU többi tagállamai,hogy orbánék átvegyék 6 hónapra a soros elnökséget. Félév alatt annyi kárt okoznának,hogy évekbe tellni míg a közösség kiheverné és helyrehozná.
KisTehen
szegény lódoktort ott szívatják, ahol csak tudják
namihami
Stílszerűbb lenne temetővé nyilvánítani! Akkor a Kmalacnak nem kellene messzire mennie, amikor a kormányzásával kapcsolatos összes illúziót el fogja majd temetni! Más pozitívum úgyse marad belőle!
ómió
Hullaházy efftársék eddig "melléhazudtak"!?
Edebácsi
Jogos! Ott mindenütt ósdi, avitt szellemek lapulnak!
Lepényleső
A tiszta választásokkal nem de tizenegy évet késett,- eddig? Az újat ha 2012-ben "vezették" be,- állítólagosan,-
akkor az azóta hatalmon lévők egyben hatalmat bitorlók is,így akkor minden törvényük is törvénytelen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.