„Nekem ez nem sportteljesítmény, hanem egy balul sikerült cirkuszi mutatvány” – írta az expedícióról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Nem kellene ezt tovább "ragozni". Vannak emberek- akiknek nem adatik meg, hogy lássák felnőni a gyermeküket, örvendjenek az unokáiknak- mert az "élet" a "sors" elveszi tőlük ezt a lehetőséget- bár Ők kapaszkodnának az életbe.
És vannak, akik ki tudja, milyen inditatásból nem tisztelik az életet, kacérkodnak a sors-sal, és nem ismerik a saját határaikat-vagy, nem akarnak tudomást venni róla.

Nagyon sajnálom azt a kis gyermeket, aki most már úgy nő fel, hogy nem ismeri az apját, nem élvezheti az óvó-védő szeretetét. R..I,P Suhajda Szilárd.
Nessy
@SÍva: Miért kockáztatják egyes emberek az életüket,ha nem muszáj? A jelen esettől elvonatkoztatva, sok felfedezés, tudományos eredmény köszönhető az ilyen embereknek. Ez tényleg nem az az eset.
Nessy
Azért ez a megfogalmazás egy "politikustól" nagyon primitív ,tiszteletlenség.
szegfue
Ha már itt tartunk, akkor a politikusok "teljesitménye is egy cirkuszi mutatvány".((
A másik: nekem senki se mondja azt, hogy egy sportolót nem az "önzés" hajtja... ők ezt, vagy azt a sportot szeretik, mert ebben tudnak kiemelkedni a sok millió ember közül... pontosan ugy, mint egy jó szakember, kutató, tudós... nem hiszem, hogy ilyenkor a "hazájának szeretne dicsőséget" szerezni. A különbség "csak" annyi, hogy a hegymászás (de mondhatnám a motor és autóversenyzést is) életveszélyes, amivel bizonyára tisztában volt ő is és a családja is... igy fogadták el, ennek tudatában éltek. Sajnos hiába volt rendkivüli ez a teljesitménye, a végeredmény szomorura "sikeredett". Sajnálom őt és a családját is.
SÍva
@Nessy: Igen, közben kicsit gondolkodtam ezen és én is erre a következtetésre jutottam. De azért mégis! Milyen nehéz lehet azoknak akiket itthagyott! Rájuk nem gondolt?
Nessy
@SÍva: Ebben tökéletesen igazad van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.