Csendes megemlékezésre készülnek május 30-án, kedden.

Megemlékezést tartanak Suhajda Szilárd tiszteletére BudapestenSuhajda Szilárd/Facebook

Suhajda Szilárd közösségi oldalára került fel egy bejegyzés, amelyben tájékoztatják az érdeklődőket: egy csendes megemlékezést terveznek a tragikusan elhunyt hegymászó tiszteletére. Ahogyan mi is megírtuk, május 27-én indult keresőcsapat Suhajda után, miután napokig nem adott életjelet magáról, de már nem találták meg őt. 

Tudjuk, hogy sokan szeretnétek megemlékezni Szilárdról.

Május 30-án (kedden) 19:00 órától 22:00 óráig csendes főhajtást tartunk Szilárd tiszteletére a budapesti Szemlőhegyi-barlang feletti parkban található hegymászó emlékhelynél. A fenti időtartamon belül bármikor érkezhettek. Ha sokan leszünk, kérjük, adjatok majd lehetőséget az újonnan érkezőknek is.

Arra kérünk mindenkit, hogy ahogy Szilárd lénye is tükrözte az életszeretetet, mi is egyesüljünk az ő álmaival, színes egyéniségével. Ezért kérésünk, hogy ne fekete ruhát viseljetek magatokon.

A sajtó képviselőit tisztelettel arra kérjük, hogy ha el kívánnak jönni, csendben forgassanak és mellőzzék az interjú kéréseket. Megértésüket köszönjük!

Illetve kérünk mindenkit, hogy a részvétnyilvánítástól tartózkodjon

– írják a bejegyzésben. A helyszín pedig 1025 Budapest, Pusztaszeri út 35., a Barlangkutatók emlékhelyénél.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Nagy volt az egója és túlbecsülte képességeit!!
Nem hős volt hanem áldozat!!
csak ennyi barátilag
J.L.
Pálinkás Pál
mikor avatjátok boldoggá..?...naponta halnak meg emberek, szolgálat,munka közben, ez egyik sem...nevetséges ez a felhajtás..!
Juhász István
A kisfia APA NÉLKÜL fog felnőni. Remélem, neki lesz annyi esze, hogy ha már SPORTOLÓ akar majd lenni, NEM A gázpalack nélküli öngyilkosságot választja, hanem valami értelmes dolgot fog művelni. Igaz, a SAKKOZÓT is érheti halálos baleset, ha az ellenfele szétveri a fején a sakktáblát... Reggel melegiteni akartam a MICRÓVAL, de amint bezártam az ajtaját, rögtön megszólalt a Suhajda Szilárd " HŐSTETTEIT DICSŐITŐ " áradat. A felesége is igazán BÜSZKE LEHET a férjére. Ő is hegymászó. Mikor követi a férjét ? lehetőleg azért vigyen magéval oxigén- palackot. Hátha ott, fent ritkább a levegő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.