Úgy tűnik, hogy Budapest korábbi főpolgármesterének az sem elég, ha valakitől kikap a választáson. 

Tarlós István nem tartja ellenfelének Karácsony GergelytMTI/Balogh Zoltán

Tarlós István a Pesti Srácoknak adott interjúban úgy fogalmazott: 

Én a mai napig az igazi ellenfelemnek Demszky Gábort tartom, mert azért ő egy önálló entitás volt, akire nem lehet azt mondani, hogy nem voltak olyan önálló kezdeményezései, amelyek a megvalósítás valamely stádiumáig – olykor a befejezésig – is eljutottak. Én ilyet Karácsony esetében nemigen látok.

A telex.hu a szemléjében arra is emlékeztet, hogy Tarlós még 2006-ban kikapott Demszky Gábortól a főpolgármester-választáson, négy évvel később azonban le tudta győzni. 2019-ben aztán Karácsony Gergelytől kapott ki ismét.

Azt is elmondta, szerinte Karácsony szelíd, kissé „szerencsétlen” stílusa is segíti a felszínen maradásban, és ő úgy látja, az ellenzéki politikusnak 2024-ben esélye lehet az újrázásra is. De azért egy kis gyurcsányozástól sem riadt el:

Én azok közé tartozom, akik nem tartják esélytelennek Karácsony Gergelyt, mert amennyiben Gyurcsány Ferenc be fog végül állni mögé, ami legalábbis várható, akkor Budapesten a jelenlegi budapesti lelkületet figyelembe véve egyáltalán nem esélytelen.

Karácsony esélyeit latolgatva hozzátette:

Ha Karácsony Gergő egyedül marad, a kormányhoz képest ellenzéki jelöltként jövőre, akkor a kormányoldalnak nem lesz könnyű dolga.

Forrás: telex.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Szerintem 2024 ben semmi esélye sem lesz karácsonynak Tarlós ellen. 1.000.000 x jobb főpolgármester volt mint ez a ripacs...Remélem erre a budapesti emberek is rájöttek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bástya Béla Elvtárs
@Horizont: Sokat dumálni se! Nem te vagyok ÉN!
human
@rokker33: Hát ha te Karácsonyt ripacsnak tartod Tarlóshoz képest akkor nem sok fővárosi közgyűlést láttál Tarlós vezetésével. Tarlós olyan bunkó stílust szokott elővenni amiért egy vidéki kocsmában is orrbavernék.
Szerintem neked pont ez a bunkóság hiányzik Karácsonyból. Tud viselkedni, az a baj
jáger laszló
Tarkós úr maga már a múlt ködébe vész!!!
L van felejtve Budapesten!!
Fölöslegesen szponzorálja magát!!
Javaslom
Inkább metrózzon,mert az úgy is a szíve csücske!!??csak ennyi
barátilag
J.L.
csagyi
Tarlós világosan elmondta többször is nincs szándékában ismét főpolginakl lenni!
Amikor ő volt sajnos valóban átvette a "felső" vezetés stílusát,mert ezt várták el tőle.Azóta már csak higgadt a mondanivalója és láthatóan nem akar K.G. pofozógépe lenni. Bár nagyon igyekeznek összeugrasztani őket de világosan látható ők nem hajlandók a szerepre. Karácsony feltűnően tisztelettel szokott beszélni Tarlósról hiszen most láthatja milyen a feladat úgy igazán belülről.Régi mondás szél ellen nem lehet,orkánban még úgy sem amit Tarlós tökéletesen átélt anno.Ha belekényszerítik mégis a jelöltek közé annak csak az a célja amit a Gattyán és a többszáz soha nem hallott pártocskáknak szántak,a bukkanók és akadályok sorozatával ne legyen sík a pálya..A nagy sómenünk is próbálkozott a napokban. Langyos sikerrel,nem is tudott hangosan szuszogni és nem sikerült felröhögnie sem,mert nem volt eredménye az idomításnak.Gyenge sompolygással döcögött végig a nagy produkciója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.