Amíg nincs baj, addig valóban nem kell izgulni, de amelyik pillanatban bedurvul a helyzet és rendőrt hívna a polgár….? Úgy tűnik az Orbán-Pintér duó homlokegyenest más rendőr-mozit néz, mint azok, akik hivatásuknak választották, hogy “őriznek és védenek”. Míg a miniszterelnök ütőképes, megbecsült testületről beszél, meg, hogy a nemzeti magyar család a haza szolgálatára neveli a gyermekeit, addig az állomány “talpasai”, akik nap, mint nap helytállnak arról írnak, hogy a végén az utolsó ne felejtse el lekapcsolni a villanyt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Most vizesre sírtam a zsebkendőmet ,brühühű ,szegény rendőrök...majd mészáros megruházza őket a turullal
nemkati
Azért a kép elég vegyes, mint ahogy minden téren az. Valóban vannak tetves kékek, de vannak tisztességesek és elhivatottak is. Most az utóbbiak hagyják el a pályát. Pedig akárhogy is vélekedünk róluk, rendőrökre szükségünk van, de nem mindegy, milyenekre. Az egyik kommentelő ezt írta: " Értem én, hogy hivatás, de ez ebben az országban már csak szivatás."
Sakk Matt
@nemkati: A normálisak 20 éve leszereltek. A többi tetves!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.