Ma 60 éves Orbán Viktor. Sokan felköszöntötték a kormányfőt, többen a közösségi oldalon üzentek neki. Érdekes, hogy volt olyan reggeli poszt, amit utólag töröltek, köztük a kormányközeli megafonos Bohár Dániel köszöntését.

Orbán Viktor ma, május 31-én ünnepli 60. születésnapját. Orbán Viktort először 1998-ban, 35 éves korában választották meg hazánk miniszterelnökének, a tavalyi évben pedig zsinórban negyedik, az 1998-assal együtt pedig ötödik kormányát alakította meg. Ezzel rekorderré vált.

Orbánt többen is köszöntötték ma

A magyar kormányfőt kerek szülinapján Bede Zsolt kormánypárti újságíró, a Vadhajtások arca is felköszöntötte – szúrta ki a 444.hu

Isten éltesse a vezért!

- írta Bede Zsolt fotójához, amin egy pohár itallal a kezében látható egy Orbánt ábrázoló pólóban.

Szentmise is lesz ma

A Belvárosi Nagytemplomban szerdán 17 órától tartja dr. Osztie Zoltán plébános úr

az éves hálaadó szentmisét hazánkért, népünkért, vezetőinkért, Orbán Viktorért!

Töröltek néhány köszöntést, de miért?

A 444 szúrta ki, hogy azért nincs annyi köszöntés Orbán szülinapján, mint a korábbi években. Sőt, van olyan szülinapi köszöntő poszt, amit utólag le is vettek a Facebookról.

Akik reggel még lelkesen posztoltak, azoknál már nem látszik a poszt. A megafonos különítménynél (Deák D., Bohár D., Kötter T.) is eltűnt a korábbi poszt. Érdekes.

Bohár Dániel kora reggel ezt posztolta, de most már híre-hamva nincs  a köszöntésnek.

"Isten éltesse a vezért!" – Ma 60 éves Orbán Viktor, hálaadó szentmisét is tartanak a szülinapos kormányfőért – A Megafon sztárjának köszöntését törölték

Forrás: 444.hu, Magyar Nemzet

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az mondjuk teljesen rendben van szerintem, hogy egy ilyen végtelenül ostoba, buta suttyó csicska csak gátlástalan seggnyalással tud érvényesülni. Ez a neki való rendszer. Anno III/III-as lett volna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Az mondjuk teljesen rendben van szerintem, hogy egy ilyen végtelenül ostoba, buta suttyó csicska csak gátlástalan seggnyalással tud érvényesülni. Ez a neki való rendszer. Anno III/III-as lett volna.
justhpeter
Tort ül a söpredék, katolikus egyházi kiszolgálással. A reformátusok bealudtak, vagy nem tudják, hogy a kolostormalac abból az akolból származik ?
verőce21
Isten éltesse dr. Miniszterelnök Úr...!
jáger laszló
Már csak a temetési szertartás és a szentté avatás hiányzik,hogy kerek legyen az életút!!
Reméljük azt is +érjük!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Ma már nem lévén dísztávirat, mint Rákosi 60. születésnapján, most elég a közösségi oldalon köszönteni. Csak ez a szervilis felhajtás kicsit túlzás. De ha ez kell a híveknek.
balos
@csak úgy...: Ne felejtsd,hogy kik miatt kellet az országot újjáépíteni!Most viszont kik basszák és lopják szét muszka segítséggel
Aki Én
@Philip Marlowe: Nem orbán születésnapjáról írnak, hanem a szervilis csicskákról.
Balfaszok! Szó szerint!
Nem érted, mi?
drrotf
Mutitja a hozzáállást, hogy vezérnek szólítják azt az embert, aki egy miniszterelnök , meg párt elnök és hosszú uralkodása alatt sikerült a magyarokat az EU második legszegényebb országává tenni!A társadalom egy részének érték ítélte ez és jól példázza azt, hogy itt az emberek egy pártnak a vezetőjét is vezérnek tekintik azt az embert aki egy utcai harcosnak mondta magát.Utcai harcos igazából soha nem egy nemzet vezére, legfeljebb csak banda vezér lehet.A magyarok másik része szerint pedig Ő, mint 60 éves ember a nemzet elvesztője, hazaárulója s ezért Vezér megszólítás a tömegek szemében egy kicsit félrevezető.Nálunk ez a nagy megosztottság miatt, ami Orbán magatartásából is ered , nem igazán jó megszólítás !Egy azonban biztos, hogy olyan életet sikerült magának és családjának biztosítani utcai harcban kiharcolnia, ami egy verhez, egy bandavezérhez elképzelhet az ember.A magyorok millióinak ezt nem sikerült kiharcolnia!
Péter2
Szentmisét ? Ezek tényleg elmebetegek !
Aki Én
@Philip Marlowe: ...fuhuhúúú, de idióta infantilis fasz vagy :)
vitriol
Meglepetés a szülinaposnak: A nyugdíjkorhatár törvényi előírását mellőzve megteheti, hogy már ma 60 évesen elmehet!
Béla333
Hogy fogják nemsokára ezek a hülyemagyar maffiahívők szégyellni, hogy ilyen szinten megalázkodnak egy bűnözőnek egy kis morzsáért cserébe...!!!
Clavigo
Csak így,,egyszerűen... Fordulj fel ,More.! Oszt jó napot .
Pálinkás Pál
dögölj meg viktor, mindenkinek jobb lesz...
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Tudtam, hogy a szar eláll sokáig, de hogy ennyire!?
Cappuccino
Szerintem is az isten értesse, De nem máshól mint Ő nála.
Lepényleső
...mindazzal a sokkal,- amit nélküle soha meg nem kaptunk volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.