Koszovóban megsérült, itthon lábadozó magyar katonákat látogatott a kórházban Novák Katalin köztársasági elnök.

Novák Katalin kórházba ment, az Orbán szövetségesei által meglőtt és összevert magyar honvédekkel fotózkodni

"Ügyes" diplomáciának ez az eredménye. Forrás: Facebook

Hétfőn 27 magyar és 11 olasz békefenntartó sérült meg Észak-Koszovóban. Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter kedden, a katonákat hazaszállító repülőgép landolása után azt állította, hogy a 27 sérültből 12-en jöttek haza – írja a Telex.

A Honvédelmi Minisztérium tájékoztatása szerint a hazaérkezett 12 sérült közül 11-en a hódmezővásárhelyi MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandárnál szolgálnak, egyikük pedig tartalékos katona.

A NATO békefenntartó erejében (KFOR) részt vevő katonákat hétfő délután vetették be tömegoszlatási feladatokra a koszovói Zvecan település polgármesteri hivatalánál, amikor az ott összegyűlt szerbek az általuk bojkottált korábbi választás eredménye miatt hőbörögtek.

Koszovóban évek óta nem voltak ilyen erőszakos összecsapások, több mint harminc katona megsérülése pedig azt jelzi: most tényleg elszabadultak az indulatok.

Forrás: Telex, Facebook
Fotó: Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Azok sorosista támadók voltak! És Gyurcsány kottájából játszottak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
@Horizont: "Tény az én véleményem nem elfogulatlan, kapált ezért eleget Katóka. "
Ugyan kérem. Neked egy bajod van vele: hogy nem a te lovad tette abba a székbe. Alapból minden ellen vagy, amit nem a te kedvenceid tesznek, illetve amiről a kedvenc uszítóid azt mondják, hogy utálnod kell, mert attól leszel demokrata. :D
Namely
@teuton: "Horvatorszag es Szlovenia miatt nem tiltakozol???"
Ki beszélt Jugoszláviáról? Mondd, te tudsz olvasni? Elolvastad mit írtam?
KOSZOVÓ a téma, nem Jugoszlávia.
Koszovó pedig Szerbia része volt mindig a történelem folyamán. Egyáltalán láttad már az általad hivatkozott történelemkönyvet, térképet? :D ja, az nem szükséges a kommenthányháshoz...
Namely
@Horizont: igen, persze, azért elég érdekes, hogy MINDIG egy irányban működik az igazságérzeted.
Namely
@Horizont: valahogy Orbán szavai rád is illenek: "ne arra figyeljenek amit mondok, hanem amit teszek". Valahogy így: "ne arra figyeljetek, amit magamról állítok, hanem arra, amit kommentelek".
Azt állítod hogy pártatlan vagy.
De ugyanolyan elfogult, véresszájú, elvakult hívő vagy.
És még észre sem veszed eközben, hogy mindezzel Orbán malmára hajtod a vizet. :D
teuton
@Namely: Szerbia nem Jugoszlavia resze volt??? Melyik nemzetiseg el ott többsegben? Ök nem dönthetnek arrol, hogy önalloak akarnak lenni, vagy Albaniahoz csatlakozni? Tanulj mar meg olvasni analfabeta fideszbirka!
teuton
@Namely: Egyebkent poedig miert mem arrol szol a HM közlemenye, hogy az O1G haverjanak bandaja verte össze a magyar katonakat? A Szofoso epp nehany napja tartott Vu-csicska mellett tamogato beszedet! Azt is elfelejtetted mar, amikor a Vajdasagban az ottani magyarokat vertek a szerbek, mert mostmar haverok az oroszok partjan???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.