A bukaresti kilencek nemzetbiztonsági tanácsadóinak varsói találkozóján egyhangúan kijelentették, hogy készek támogatni Ukrajnát ameddig csak szükséges.

Újabb lebukás: sunyiban az ukrán NATO-tagságról tárgyalgat Orbánék oroszbarát kormánya

A kép jobb szélén ugrásra készen egy fideszes államtitkár. Forrás: HVG

Azt is hangsúlyozták, hogy Ukrajna győzelme nagy fontossággal bír Európa egészének biztonságára és stabilitására nézve – szúrta ki a HVG.

Miközben Orbán Viktor fideszes miniszterelnök és emberei folyamatosan az oroszok számára kedvező tűzszünetről hablatyolnak, az Orbánhoz hasonlóan a Kommunista Ifjúsági Szövetség titkáraként szocializálódott Rogán Antal államtitkára, Kovács József Varsóban Ukrajna támogatásáról és jövőbeni NATO-tagságáról tárgyalt. Legalábbis a lengyel nemzetbiztonsági hivatal – meg egy árulkodó fotó – szerint.

Május 24-én a bukaresti kilencek nemzetbiztonsági tanácsadói találkoztak Varsóban, előkészítendő a szövetség június 6-ára Pozsonyba tervezett csúcstalálkozóját. A tárgyaláson a felek megerősítették, hogy továbbra is egységesen kívánnak fellépni a NATO és az EU fórumain.

Ismét elítélték Oroszország Ukrajna elleni törvénytelen háborúját és kijelentették, hogy készek Kijevet támogatni, ameddig csak szükséges.

A megbeszélésen azt is kiemelték, hogy Ukrajna győzelme mennyire fontos egész Európa biztonságának és stabilitásának szempontjából. Szijjártó „Petiminiszter” Péter fideszes külügyér ehhez képest a BBC riporterének ismételt kérdésére sem tudta megmondani, hogy kit szeretne a magyar kormány a konfliktus győzteseként látni.

A közlemény szerint a vilniusi NATO-csúcs is szóba került a megbeszélésen. Ezzel kapcsolatban a résztvevők kijelentették, hogy szükségesnek tartják fokozni az együttműködés mértékét a katonai szövetség és Ukrajna között, valamint további, valós lépéseket kívánnak tenni Ukrajna NATO-csatlakozásának irányába.

A kiadott sajtófotók alapján a találkozón fideszes (magyar) részről a Miniszterelnöki Kabinetirodának – tehát Rogán Antal tárcájának – nemzeti információs államtitkára és nemzetbiztonsági főtanácsadója, Kovács József altábornagy vett részt.

Forrás: HVG
Fotó: HVG

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: te egy becsavarodott elmebeteg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: boci, tudok neked olcsón búúúúúfelejtöt, ami nagyon rádférne! :)
Namely
@justhpeter: "Csillagom:"
Nem keversz össze valakivel? A balos nevű kommentelőt ajánlom az ilyen hajlamaid kiélésére.
"1. Orbán mindenbarát"
"2. Minden másodpercben annak a barátja, akitől éppen akkor bármely hasznot remélhet, amiért nem kell ellenszolgáltatást nyújtania."
Akkor viszont nem kellene vele riogatni, hogy "náci, fasiszta, oroszpárti, eu-bomlasztó, stb" ahogyan fent is írtam.
"3. Egyetlen olyan személy vagy szervezet nincs akikket ő feleslegesen hosszú országlása során ne csapott volna be vagy árult volna el."
Ami elmondható minden európai vezetőről.
"4. Ő az ország legnagyobb kereszténye, páros napokon katolikus, páratlan napokon református egyház seggét nyalja - rendszerint a nem vallásos emberek költségére is."
Na ezzel szépen ellent is mondtál a saját második pontodnak.
"5. Nincs intelligencia, erkölcs, bármiféle jellem amelyek fölé nem helyezné magát."
Ahogyan minden európai és korábbi magyar kormányfő 1948 óta.
"6. Jellem hiányában rendszerint a határon túl élő magyar emberekre hivatkozik - amikor azok éppen nem ukrajnai lakosok és csak a szavazataikra van szüksége."
Ez ismét a második pont, már megbeszéltük.
"7. Ha a Brehm-ben keresnéd, a korhadék- és rothadéklakók csoportjában megtalálod. "
Nem keresem.
durbincs
@Qqberci: @Qqberci: Mert maga mint hazátlan 50IQ-s farturó ,sorosista fasiszta börnagrágos ,Antifa bérköcsög ? ezt is jobban tudja ?mint a fartúró @csak húgy.: @CsipkeRózsa: @Nyírfa: @Nessy: @kereső: @Alfa: @sgl: @Clavigo: @kereső: @Nyírfa: @justhpeter: @kula: @Nessy: @CsipkeRózsa: @Péter2: @Pálinkás Pál: @Néro2: @Aki Én: @Havanagi: @simmering73: @gina: @justhpeter: @dr. prédikátor: @telegdilaci: @teuton: @Nanya: @surdilloFUJT: @izéke: @Eladott Ország: + ez a @Nanya: tanya + @Istenakinincsen: @m73: ?
Lepényleső
Ezek még mindig ugyanazok,- csak naponta más a kabát rajtok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.