2.767.062.000 forint támogatást fogadott be a megafon a 2022-es üzleti évben, erről a több mint két és fél milliárd forint propagandáról a MKKP számolt be Facebook oldalán.

Milliárdokkal tömte ki propagandistáit az Orbán-kormány: Volt olyan aki 634 millió forintot kapott

A Megafon Digitális Inkubátor Központ Nonprofit Kft. 2022. évi beszámolója és annak mellékletei pár perce érkeztek meg az ebeszamolo.hu-ra.

Ebben a hatalmas összegben nincs benne minden, például Filep Dávid (A kopasz oszt) cégének 634 millió forintja.

A párt elmondása szerint a teljes megafonos keret ennél valószínűleg milliárd forintokkal több – hiszen nem csak ő csinálhatja saját vállalkozásban ezt a borzalmat. Valamint a különböző Megafont érintő megbízások sincsenek ott, kizárólag a konkrét támogatásokat nézték meg első körben,

Orbán Viktor új csodafegyvereit jelentik a kormánypárti megmondó emberek, hiszen ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott Kötcsén:

az utóbbi időszakban tudatosan kinevelt új generáció a Fideszben jól képzett, kormányozni képes emberekből áll, akik akár 2060-ig is el kell tudniuk vezetni az országot.

Így a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kiépítése után a Nemzetközi Együttműködés Rendszerét is létre kell hozni a konzervatív körökkel történő hálózatépítést. Erre persze a legjobb megoldások azok az influencerek akik a különböző forrásokon ontják magukból a kormány propagandáját.

De persze semmi meglepő nem lehetne ebben Deák Dániel, Bayer Zsolt vagy akár Trombitás Kristóf után, ám az egyedülálló, hogy egyvalaki több mint 600 milliót kapjon.

A Telex decemberi cikke szerint Filep Dávid, ismertebb nevén „A Kopasz” a Megafon egyik népszerű oldalának (A Kopasz Oszt) szerkesztője. Filepet nemcsak az emeli ki a fideszes politikai influenszerek közül, hogy az egész mezőnyből őt követi egyedül Instagramon Orbán Viktor, de az is, hogy van egy saját mini-Megafonja.

Akkor az Aktuális Média Nonprofit Kft. egy nulla alkalmazotti létszámú kommunikációs cég, melynek Filep a tulajdonos-ügyvezetője, és amelynek közösségi médiás megfelelői a cég 2021-es megalapítása óta már több mint

455 millió forintot hirdettek el.

Forrás: Telex

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
@Shikari: Vazze, a pénzedet osztják, nem a libsiket !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
amortizalodhattok ajaj
ezt csinálta erdogán is otthon aztán még a tisztességről hadoválnak.?? osztottak pénzmagot boldognak boldogtalannak mert másképp szart sem nyertek volna, nem választást. na meg ugye a 80 millió szavazat számlálása PIKK PAKKRA befejeződött ?? aki ezt beveszi megérdemli.
izéke
Édes Istenem,kérlek add az utamba ezt a kopasz majmot és azért sem haragszom meg ha pont lesz nálam egy szívlapát! Aztán a többit is. Ámen!
Eladott Ország
Trombitás megafon. Csak én látom itt az orális fixációt? Fuvolakristóf. Bégessetek birkák, az a dolgotok. Megmondta a főni a Tóninak, Tóni a Filipnek, Filip a Trombitásnak, hogy az mondja meg nektek hogy nincs ám egyéni gondolat, meg külön út. Együtt-tovább a Lenini, azaz az Orbáni úton. Ez is miért nem tud csendben szopni. Valószinűleg azért, mert Orbán pöcse beszorult a megafonba. A Bikini tévedett! Nyalni nem csak úgy lehet, ha élvezzük az ízeket. Viszont akkor is kell, ha büdös! Olyanok vagyunk, mint az egyszeriember aki elmegy egy gruppenszexre. Aztán fél óra után felkapcsolja a villanyt: -Elnézést kérek! Nem lehetne kicsit megszervezni a folyamatokat? Mert már harmadszor szopok. Legalább fixen megtudtuk ebből a comingoutból, hogy a megafonos csávó Orbánéra bukik. Ez a fickó olyan szinten butabarom, hogy még ifj. Lomniczi is szinte humanoidnak tűnhet mellette. Ezt is az adónkból fizetik, minden fillér jó helyre megy.
uploads.disquscdn.com/images/622c2235dfe184b2b9c9ba8698ffd7ffd2255e338a1cbe950af9df929afdc98f.gif?w=600&h
csak úgy....
közben a pedagógusok béremelésére a lét az uniotól váják! :) -mocsok bagázs!
drrotf
Propagandára, süket dumára, az emberek megvezetésére, megtévesztésére van pénz, de a nemzet napszámosainak normális megfizetésére nincs, itt mindig az EU-tól várják a pénzt!Fordított világot élünk, mert nem a kiművelt fők sokaságának megteremtése a fontos, hanem az emberek megtévesztése, de az azután ezerrel!Besnyő Pista bácsi jut ilyenkor az eszemben aki csak azt kérdezte, vagy jelentette ki hogy "Noorrmmális?.
Toller Béla
@Shikari: Vazze, a pénzedet osztják, nem a libsiket !
mekkelek
@Shikari: meséld el te jó képességű mitől féreg egy lipsi, vagy mitől nagyobb féreg mint ti vagytok?
Amellett ezek nem a lipsiket osszák hanem az adófizetői milliárdokat csatornázzák a zsebeikbe… tudod, amiből akár utakat is építhetnének meg ne adj isten a pedagógusok béreit is rendezhetnék sok más egyéb mellett. Bár az összeszerelő üzemekben dolgozáshoz meg a négyévente ikszeléshez nincs szükség oktatásra…
Macskaszem
@Shikari: Nem osztanak ezek a suttyók senkit, csak simán hazudnak reggel, délben este, és éjszaka.
Pihenésképp lefetyelnek orbán szaros, hájas valagából.
Péter2
@Shikari: " A liberális ocsmányabb, mint a kommunista és nem tekinthető embernek! Akkor te sem vagy tekinthető embernek , ! Mivel libsi vagy te is , liberális vívmányokat használsz , mint az internet , közösségi csoportok , stb ! De mondok jobbat , ami igaz , az illiberálisok , olyanok mint a bolondok , szellemi fogyatékosok , nem lehet szabad gondolatuk , és meg kell valakinek felelniük , és miért igaz , lásd liberális ! " A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadságot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt. !
Péter2
@Shikari: A törvény előtti egyenlőség , vagy a szabad gondolkodás , az egyéni szabadság , veszélyes ? Pedig ez a normalitás a világban , az ettől eltérő rendszerek ,abnormálisak veszélyesek , mert eltorzítják az emberek , embercsoportok személyiségét , pl mint a tiétekkel tette az illiberalizmuskonzerva ! Hogy be is bizonyítsam , tapsoltok olyan országbitorlóknak , akiktől már szenved a nép , Magyarország rendszerváltozása óta ilyen szarul nem élt ez a nép , sohasem volt ilyen rossz a forint vásárlóértéke , és ilyen magas áfa sem volt , és az államháztartási hiányról , vagy az államadósságról az ország nemzetközi megítéléséről már ne is beszéljünk , na nektek ez a jó, a sok negatívum , ez azért van, mert torz már a személyiségetek , nem látjátok , érzitek a valóságot ! De majd fogjátok , de az nagyon fájni fog !
Macskaszem
@Péter2: Ne fáraszd magad, @Shikari: egy agyatlan orbánbirka.
Nyírfa
De lesittelném az egész bagázst!
Ha csak hülyék lennének, azt mondanám, belefér, nagy az isten állatkertje, de, az idiótizmusuk sokszor csak álca, a végtelen erkölcstelenségük álcája. És arra nincs bocsánat.
troppauerhumer
@Shikari: Gondolom, hogy rátör a kisebbségi érzés, ha a libsiket meglátod Jaj, ne már, ez olyan, mint az egyszeri ember problémája, akinek térdig érő fasza volt, de senkinek nem merte megmutatni, pisálni meg baromi kényelmetlen volt vele.Csak egyszer mondaná meg egy lipsiző túlértelmes,hogy mi az a liberális,mit
tartalmaz a liberális gazdaság és társadalompolitika ,de nem ,csak lipsi..Mindenki libsibolsikomcsi, aki nem a jelenlegi kormánnyal ért egyet. Pedig csak gondolkodik és nem sz.pja be amit a fejébe nemzetthy inzultálnak Rájöttem végre, mit jelent az a kifejezés, hogy "liberális". Így nevezik a jobboldalon azokat a szabadelvűeket, akiknek egyrészt igazuk van, másrészt tehetségesek és harmadrészt ez kurva kellemetlen
troppauerhumer
@Shikari: Ha pl. kezdetnek elmagyaráznád a tanulatlan ostoba Fidesz híveknek, hogy mi is az a liberalizmus, azzal valóban sokat nyerhetnék. Kevesebb lenne a tudatlan hülye, akik gondolkodás nélkül ismételgetik amit a vezér a szájukba adott - anélkül, hogy legalább főbb fogalmak jelentését ismernék.
Ha meg esetleg még azt is elmesélnéd nekik - afféle történelemóra gyanánt - hogy a Fidesz ultraliberális pártként látta meg a napvilágot és hogy maga Orbán Viktor volt a legnagyobb liberális Magyarországon .Sőt a Liberális Internacionálé alelnöke is- 1994-ig,"1992. szeptember 4
A Fiatal Demokraták Szövetségét (Fidesz) pénteken, a kelet-közép-európai térségből elsőként, teljes jogú tagként felvették a több mint hatvan pártot és csoportot tömörítő Liberális Internacionálé (LI) teljes jogú tagjai közé ! "1992. szeptember 5.
Orbán Viktort, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetőjét a Liberális Internacionálé egyik alelnökévé választották, a nemzetközi szervezet szombaton Mainzban véget ért 45. Kongresszusán". Ilyen egy köpönyegforgató életútja, Ifjúkommunista, Baloldali, Liberális, Jobboldali konzervatív keresztény végül közelebb a szélsőjobbhoz mint a jobbközéphez ! Egy rendkívül "jellemes" ember útja az áhított hatalomhoz amiért mindenre képes !Igen, csak közben rájött a mi kis Viktorunk, hogyan lehet rengeteget lopni és amikor a nép 2002-ben a körmére koppintott, elzavarta, akkor fogadta fel a homofób és gyűlöletre alapozott választási kampányok szakértőjét Arthur Finklsteint. Az ember attól rendkívül érdekes, hogy már Ronald Reagan idején kitalálta a "Liberálisozást", a módszertana kivédhetetlen, mivel a buta többség zsigeri gyűlöletét teszi a kampány fókuszába. Nincsenek erkölcsi aggályai azt gondolom, de annak se aki felfogadta..egészen 1994-ig, amikor a választási vereségből rájött, hogy populizmussal több szavazatot lehet nyerni, hisz megvezethető hülyéből mindig több lesz.
Itt az alkalom. Meséld már el nekünk, hogy mi a liberalizmus.
troppauerhumer
@Shikari: Igen, amennyiben a liberalizmus definíciója nálad az, "mindenki azt mond és azt csinál, amit akar, és minden más le van szarva". Ez ugyanis pont úgy hangzott, mintha a liberalizmus kizárná a társadalmi érdekek érvényesülését, ami viszont nem igaz.
A liberalizmus lényege az, hogy egy társadalom tagjai olyan lehetőségeket is megismerhessenek, mérlegelni tudjanak, ami esetleg maguktól eszükbe sem jut, és ne csak azt "nemzetileg konzultálják", amit az elit arra érdemesnek gondol.A Fidesz-NER-Nemzetthy Elhülyítés Renccere is "liberális" - amolyan "nemzeti liberális". A klerikális irányzat pedig amolyan "keresztény liberális". Csakhogy ennek semmi köze a klasszikus liberalizmushoz, azaz a liberális szabadságeszméhez. Amihez köze van, az a "szabadosság", vagyis hogy NEKEM SZABAD, meg az engem támogató "hivek" körének szabad, a politikai ellenfélnek NEM SZABAD.
Ez a szabadosság nem liberalizmus, hanem NEOLIBERALIZMUS, mert nem szabadságeszmét tükrözz, hanem tisztán gazdasági érdeket - mégpedig egy nagyon pontosan körülirható érdekszféranak a gazdasági érdekeit.
Csak a mélységes ostobaságodat és tudatlanságodat teszed ki itt a kirakatba
troppauerhumer
@Shikari: Orbán maffiaállamot épített és szorgalmasan rakja le a családi nemzetthyszocialista maffiaállam alapjait)Nem mától építi Orbán a fasiszta maffiállamot ,1998-2002-ben kezdte megalapozni,aztán láttuk 2006-ban erőszakot is alkalmazott a hatalom megragadásáért,2010 -től egyre fokozatosabban bontja le a jogállamot ,építi az uram-bátyám Horthyt majmoló nemzetthynazionalizmust ,a nacionalizmus kamuflázsa alatt lopja szét ,teszi magáévá az országot,már a jövőt is Talán ha nem azt látnák, hogy gátlástalan módon kiraboljak az országot, tönkreteszik ellehetetlenítik a jövőnket és még folytathatnám, akkor talán itthon is maradnának a fiatalok, hazaszeretet ide vagy oda!
A vicc az egészben, hogy hazaáruló ganajok beszélnek hazaszeretetről... Ez max. akkor áll, ha hazaként a bukszájukat értik!
Csaxólok eme magasztos ideológiai nevelésbe. A hazaffyak először mindig a sajátjaik ellen kezdik a gyűlölködést, lásd Fidesz .Nem tekintik a saját nemzethez tartozónak , akinek csak kicsit is eltér a véleménye az övékétől,a nacionalizmus a kereszténység és a hazaszeretet mögé rejtik a gyalázatos tetteiket...Sokan mondogatják miért lenne itt diktatúra,hiszen nem lőnek le senkit, nincs veszélyben senki. Ez igaz, DE! Nincs is rá szükség! Egyszerűen tönkreteszik, ellehetetlenítik akikkel a rezsimnek baja van. Láthatjuk,az éppen a Momentuma küldött NAV esetét, vagy a Bige hónapokig tartó kálváriáját, a Spederre küldött TEK ügyet. Egy facebook posztért ki lehet rúgni embereket,csak azért mert kimondják az igazságot ,még a keresztény kórházigazgatót is Káslert mert kell a hely az orbánszektának.Minden Orbán kezében van, azt csinál amit akar! A választás egy bohózat. A sajtóban egyszerű, primitív üzenetek, soros,migrans, jól élünk, megvédünk. Stabil agymosott választói tömeg, a többi passzív.
Hol vagytok ti az osztrákokhoz, a németekhez, a franciákhoz, a hollandokhoz, a svájciakhoz, ti sötét mélymagyarok.
troppauerhumer
@Shikari: "amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája"
Ez teljesen igaz, csak nem úgy, ahogy ő gondolja.ÁÁÁ neeem... Korrupció? Fidesz? Simicska? Mészáros? Tiborc? Orbán-papa kőbányája? Matolcsy kétes bevásárlásai? Hernády (akit még az Interpol is keres), dohányboltok? kishantos és egyéb földmutyik? Rogán és V. ker ingatlanjai áron alul? Garancsi? Letelepedési kötvények? Kitiltási ügy is korrupcióra vezethető vissza, Ezüshatjó? Székházügy? Josip Tot? Kaja Ibrahim? Csak ha már elszámoltatás akkor hajrá!... és még amit nem is tudunk, mert ezek csak a legnagyobb országos ügyek... Helyi fidesz bárók helyi pénzembereiről kb senki se tud...
Végülis lehet ezt is hivatalos politikának tekinteni, csak hát ettől rohad az ország, de attól még lehet ez a hivatalos politika., nem az a korrupció, hogy a hazai vállalkozásokat segítik, hanem hogy a haverokat tolják függetlenül a többiek pályázataitól, illetve kiforgatnak a vagyonukból embereket amikor kihúzzák az állataik alól a földet, vagy Kishantosnál például, hogy feldarabolták és egyetlen darabot se nyert a régi tulaj, elveszik a trafikjukat, és sorolhatnám a kurva életbe
Mondjuk annyiban igaza van Lánczinak, hogy ez már nem csak korrupció hanem tankönyvi state capture -Nincs itt semmi látnivaló. Ez kérem nem korrupció, hanem maga a rendszer
Most tartunk ott hogy már annyira kilóg a lóláb, hogy már a hívek is látják ezért tagadás helyett jön a kommunikáció, hogy gyakorlatilag értünk lopnak.
troppauerhumer
@Shikari: Nem zárja ki, hogy bárkiben legyenek liberálisnak mondott elemek, vagy baloldali.Minden esetben a tartalom a lényeg, nem az elnevezése. A lényeg a működőképesség. Ja és simán követheti az idő, környezet, és igények változását.
Talán még az is egy előnye, hogy az emberek többsége támogathatná, hiszen a liberálisnak magát tartó, vagy baloldalinak, talál benne a maga számára követhetőt.A liberalizmus szemben áll a hatalommal, melynek minden abszolút, totális változatát elutasítja, és olyan garanciákat épít be a politika rendszerébe, amelyek megakadályozzák a korlátlan hatalom kialakulását.
Ez utóbbi korlátlan hatalom kialakulását például a regnáló kormány is szeretné, ezért lett a liberalizmusból szitokszó. Ballibsik, gyurcsanyistak, sorosistak, mind-mind azért lesznek az ördög nagykövetei, hogy ezzel is a jelen "politika" létjogosultságát erősítsék.
Ami pedig a kirekesztésre, totális hatalomra irányul.Igazából, mára szerintem is túl messzire kerültünk az ideális állapottól.
Innen már nagyon sok munkával/önuralommal/vérrel lehetne visszatérni.
Amire mára a magát a nemzetthy lózungokkal elhülyíteni hagyó nép 90+%-a teljesen alkalmatlan.
Péter2
@Shikari: Tudod " sárkány ellen sárkányfű " A liberális az illiberalizmussal akkor küzd meg , mikor korpa közé keverednek ... , mint a fidesz az euban , nem fogják a tagállamok liberális képviselőinek igen nagy többsége , azt hagyni , hogy az illiberálisok szabad rendszereket amik embercsoportokat érintenek , a saját hatalmi népszerűsége érdekében ledöntsék , orbánék ép ezt próbálták megtenni, csak hát a vállalások , a csatlakozási szerződések nem teszik lehetővé , meg lehet próbálni , meg is tették orbánék , azóta nem jön a 100 ezer milliárd forint , meg még a norma helyre nem áll addig nem is fog jönni , lehet itt dacolni , ti meg tapsolhattok ,de minden egyes nappal nagyobb lesz az ország gazdasági kára , mikor már orbán és a fidesz sehol sem lesz , ti még mindig ezt a nagy nemzeti kormány kártékony hatását fogjátok fizetni . Lehet nektek az a jó , hogy valakit lehet imádni mi tették a Sztálini időkben a sok szerencsétlen , meg megmondják nektek az hogy merre , mi viszont sem imádni nem fogunk egy politikust sem , meg nem mondja meg nekem milyen úton " haladjak " ezt majd eldöntöm én liberálisan , ahogy nekem jólesik , nekem erre van igényem .
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 18:43 Ez szerinted helyes te féreg? Kotródj pincsikutya! Nagy baj lehet nálad a toronyban...talán génhiba?
...jaaa akkor nem is tehetsz róla.
exmelós
@Shikari: Az egész tetves tolvaj bandád szellemi fogyatékos.Persze akinek ez nem tetszik az rögtön libsi bolsi meg tudja még mi a f,,om.Ezért vagytok sötétek mert nektek a tolvaj a rabló a gyilkos a terrorista az mind f,sza gyerek ha a fitymasznak teszi.
csak úgy....
@Shikari: lófaß vagy te csak nem magyar,tibim te egy hisztis,hazudós buta cigány!
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 20:46 Óóóó more így már értem:))) A vajda a falkavezííred, ugyi kis ugató kutya?...Az a szentírás amit Ő parancsol. Magyarnak a vajda nem parancsolgathat! Jól jegyezd meg parazita!
Clavigo
@Shikari: Bazd ki,,te olyan buta vagy,mint a rosseb .
ómió
És ez is "tétel" a Mutyigeri efftárs által "kiosztott" (ellopott?) Tarlós-hagyaték 200 milliárdhoz képest!?
jáger laszló
A cég érdekének az ilyen produkciók felelnek +mert nélkülük a projekt +bukna!!
Minél több mandiner, origo,pesti srácok,cöf...
A hazugság már fél győzelem...
csak ennyi
barátilag
J.L.
verőce21
A negatív reálkamatból is elvon 28%-ot az állam... Igen nagy a baj, irgalmatlanul elszaladt az államadósság, nemigen lehet sokáig finanszírozni 15%-on...
csak úgy....
@verőce21: ...és ha még a titkosított adósságok végösszegét is tudnád...,0rbán hatalmon maradása nem egy olcsó muri,na meg a rokonok,haverok...stb.
rossz lóra tettél haver!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.