Bódi-Rácz Zsófia lemondott miniszteri biztosi pozíciójáról.

Váratlanul lemondott a miniszteri biztos

Fotó: MTI/Vajda János

A szerda este kiadott Magyar Közlönyből kiderül, hogy a döntés május 31-e este 11 órától hatályos.

Ráczot 2019-ben nevezték ki fiatalokért felelős helyettes államtitkárrá. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezető posztját akkor úgy kapta meg 22 évesen, hogy még nem volt diplomája. 2022 júniusáig nem is szerzett ilyet, és a Fidesznek törvényt kellett módosítania ahhoz, hogy diploma nélkül betölthesse a pozíciót. 2022 nyarán leköszönt államtitkári posztjáról, de nem ment messzire, mert július végén kiderült, hogy miniszteri biztos lett belőle, méghozzá a Területfejlesztési Minisztériumnál. Feladatai között szerepelt, hogy a területfejlesztési koncepciók megalkotása során javaslatokat tesz Navracsics Tibornak, hogy a fejlesztések hozzájáruljanak a fiatalok életminőségének, élethelyzetének javításához, illetve a generációk közötti együttműködés erősítéséhez – számol be a Telex.

Rácz munkájáért helyettes államtitkári fizetés járt, ami mintegy 1,65 millió forintot jelent.

A miniszteri biztos nem igazán volt jóban a sajtóval; egyszer vitába került Index újságírójával került vitába, máskor az első kérdés után otthagyta az RTL riporterét.

Forrás: Telex.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Hiába nem ért semmihez, a maffiánál nyilván felfelé fog bukni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
...lári-fári...egyszerűen nem bírta a hajtást, és az ezzel járó stresszt...azzal a himihumi aprópénzel nem tudták enyhíteni a fáradtságát...na, majd a következő dupla pénzért megmutatja...
CsipkeRózsa
Index.hu

Lemondott Rácz Zsófia
Szerző: Bereznay István • 5 órája

Lemondott miniszteri biztos tisztségéről Rácz Zsófia, akit 2019-ben, mindössze 22 évesen neveztek ki fiatalokért felelős helyettes államtitkárrá.

Rácz Zsófia 2022-ig töltötte be a helyettes államtitkári tisztségét, utána a Navracsics Tibor által vezetett területfejlesztési minisztériumhoz került miniszteri biztosként.

A szerda este, a Magyar Közlönyben megjelent miniszteri utasításban már Bódi-Rácz Zsófia Laura néven említik őt (tavaly nyáron a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint eljegyezte őt párja, az Identitás Generáció nevű radikális szervezet vezetőjeként ismertté vált Bódi Ábel). Az utasításban az indoklásra nem tértek ki, így nem derült ki, hogy Rácz Zsófia milyen okból nyújtotta be lemondását. Továbbá egyelőre azt sem tudni, hogy ki lesz az utódja a biztosi tisztségben.

Az utasítás szerdán 23 órakor hatályba is lépett. Arról, hogy miniszteri biztosként mi volt a feladata, Rácz Zsófia egy interjúban beszélt tavaly nyáron.

Bódi Ábel:

www.google.hu/search?q=B%C3%B3di+%C3%A1bel&sa=X&ved=2ahUKEwjdgMiW-KH_AhU1_7sIHSVzD64Q1QJ6BAgZEAE&biw=1024&bih=710&dpr=1.25
Yoda69
Csak nem tukorbe nezett es szemen kopte akit lat?
kereső
@CsipkeRózsa: Ez a kis nyálas a férje, a szőkeségnek?
CsipkeRózsa
@kereső: Nem láttam azelőtt, most néztem meg őt ezeken a lapokon. Ő lehet az.
surdilloFUJT
@kereső: Idióta takonygerincü ,aljas fidesscsicska!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.