Rogán Antal, Borkai Zsolt és „lecsúszott újságírók” is szóba kerültek a bíróságon csütörtökön. Schadl György és R. Róbert nevetgéltek, Völner Pál pedig lemondóan legyintett az ötödrendű vádlott vallomásának ismertetésekor.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Egészen elképesztő ami ebben a maffiaállamban megy.
Hogy van még ezeknek szavazójuk? Tényleg ennyire buta ez a társadalom?

Csak az elején van zene:

www.youtube.com/watch?v=B0NCx09t0-0
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@simmering73: Sajnos ez a demokrácia átkos gyengéje, nem számolt a cigányokkal. Eleve feltételezzük, hogy mindenki normális és jóságos a születésénél fogva és a társadalom jólétében érdekelt.

De ez nem így van. Haha hatalomra kerül egy egy cigány, akkor az megesküszik, hogy tönkreteszi az országot, és lőn. Csak és kizárólag a saját hatalmának (és összeharácsolt vagyonának) megőrzését tartja a csepp eszében. Ez egy darabiga működhet.

th.bing.com/th/id/OIP.br435bFXTIUeHeftZ5psVQHaEB?pid=ImgDet
szegfue
@Aki Én: Nagyon jóóóóóó! Még nem is hallottam erről a nyiregyházi rapperről...Egyszerü ember és milyen jól összefoglalta a "magyar nemzeti" oldalt... kösz.!!
nemkati
Gyuri attól tart...
Gyuri! Mikor volt itt elszámoltatás???
Nessy
@csipetke: Ha egy orvos elfogad pl. húszezer forintot , letartóztatás, bilincsben elvezetés, házkutatás, ítélet. Itt százmillióért egy színházi előadás. A tettesek röhögnek, néha nem is csak a markukba!
csak úgy....
@Maccska: mindenre van bizonyíték, csak azokat a polt a fiókja fenekére tolta !
Eladott Ország
Így kell szépen Írni a szarról. Nincs új a nap alatt ezen a szittya ugaron. Amúgy egyszerű képlet, hazudni kell a hülyéknek s néha szórni egy kis gyöngyöt. Én már most olyan ünnepek előtti hangulatban vagyok. Tegnap babgulyást ettem jó tejfölösen és kezdem is érezni a szentlélek kiáradását. Egyébként meg az a vélerményem, hogy Orbán Viktor hazaáruló, rabló és tömeggyilkos és aki rászavaz az a cinkosa, Popeye, a tengerész.
uploads.disquscdn.com/images/8b3df5462479c5a15af15bee3a72792d5d0cdce5840a065934d5c8e8fba940cc.gif?w=800&h=364
Most aktuális csak igazán! Ha veszít a fidesz jövőre, ... Ha nyer a fidesz jövőre...
uploads.disquscdn.com/images/4a1d74ebffbc8e2555cf40f09ab691aa9cba785e30a5c36e8869c5444e89efcc.png?w=800&h=655

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.