Drámai jogszabályok, lakossági pénzre vágyik az állam, kisebb kamat mellett – a hirtelen tegnap este megjelent jogszabályváltozások meglepőnek tűnnek, megnézzük, milyen hatásuk lehet, mi az állam célja, és van-e árfolyamhatásuk. Az utóbbi időben nem először történik, hogy fontos jogszabályváltozások késő este jelennek meg, amit lehetővé tesz, hogy ennek hivatalos csatornája, a Magyar Közlöny immár régóta elektronikus.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Érdemes volt a maffiafőnököt szülinapján köszönteni. Ő is gondolt szeretett választóira, miközben a szotyit köpködte a tegnapi meccsen...

"ami a lehetséges tőzsdei befektetőket elijeszti, az, hogy bármikor, az éj leple alatt megjelenhetnek a társaság(ok) helyzetét döntően befolyásoló jogszabályok. A tőzsdei befektetőknek a kiszámíthatóság elsődleges, ilyen körülmények között ijesztő lehet a részvény megvásárlása, ez pedig bizonytalanná teszi a bankpapír korábban várt erősödését."
Semmiféle érzékük nincs arra, hogy mit és hogyan kellene tenni...
Havanagi
Éjszaka oson,mint a tolvaj,kirabol minden állampolgárt.
Nessy
@Havanagi: De vigyáz, hogy mindezt rendeletbe csomagolva, törvényesnek adja elő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.